ماژول تولید محتوا و ساخت صفحات سئو شده بخش ۸: محتوا نویسی صفحه محصول بر مبنای سئو

در بخش زیر می‌توانید فایل‌های مربوطه را دانلود کنید

شما به محتوای این درس دسترسی ندارید، برای مشاهده درس، باید دوره جامع سئو را تهیه کنید.

توجه: پشتیبانی از طریق بخش نظرات انجام می‌شود. اگر نیاز به راهنمایی در مورد این درس دارید همین الان سوال خود را مطرح کنید.

* توجه داشته باشید که فقط و فقط به سوالات مربوط به این درس پاسخ داده می‌شود.
* لطفا در این بخش، فقط سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید و هیچ‌گونه پیشنهاد، نظر، نکته و منبعی ارائه ندهید.

24 دیدگاه مربوط به “بخش ۸: محتوا نویسی صفحه محصول بر مبنای سئو

  1. دلارام بابایی گفته:

    سلام وقت بخیر
    برای سایتی مثل املاک آیا برای سئو مناسبه یکسری توضیحات راجع به هر ملک که محصولات روی سایت محسوب می شوند، در قالب پاراگراف و استفاده از تگ های H نوشته شود یا اینکه مثل سایر سایت های املاک به ذکر امکانات هر ملک اکتفا کنیم کافیه؟ کدوم حالت رو پیشنهاد می کنید؟
    مورد دوم اینکه املاکی که برای فروش داخل سایت قرار می گیرند ضمن توضیحاتی که برای عنوان محصولاتی که روی سایت قرار گرفته می شوند، میشه بعضیارو با عنوان مثلا فروش آپارتمان و بعضی را با عنوان خرید آپارتمان وارد کرد تا ببینیم از کدوم مورد ورودی بیشتره؟ یا اینکه چون کاربر خرید میکنه همه املاک فروشی به صورت خرید آپارتمان، خرید مغازه، خرید خانه و … وارد کنیم برای عنوان محصولات روی سایت ؟

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام خانم بابایی.

      پاسخ سوال اول: قطعا اگر توضیحات بنویسید بهتر است. البته اگر تعداد ملک‌ها زیاد باشند و وقت خیلی زیادی ببرد؛ فقط برای صفحات مهم توضیحات زیاد بنویسید و برای ما بقی صفحات فقط امکانات را بنویسید. ضمن اینکه مراقب کیورد کنیبالیزیشن هم باشید.

      پاسخ سوال دوم: در اینگونه موارد باید serp رو چک کنید. اگر می‌شود با یک صفحه روی هر ۲ کیورد رتبه گرفت یک صفحه درست کنید. اگر در serp برای هر کدام از کیوردها نتایج متفاوتی را می‌بینید برای هر کدام یک صفحه مجزا درست بفرمایید.

      موفق باشید.

  2. دلارام بابایی گفته:

    طبق نتایج جستجو می توان روی یک صفحه هر دو کیورد رتبه گرفت. فقط اینجا یعنی طبق توضیحات قسمت یکسان سازی که در فصل کیورد ریسرچ توضیح دادید، این دو کلمه یکسان سازی می شه و باید روی هر دو برای تقویت یک صفحه کار کرد؟

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      اگر مربوط به بخش خاصی از صفحه است در زیر آن بخش درج کنید. اگر توضیحاتی که در فیلم مطرح می‌شود مربوط به کل محصول است در پایین متن مقدمه صفحه درج کنید.

  3. هدا یعقوبی گفته:

    با سلام
    با توجه به توضیحات شما در قسمت لینک سازی صفحات محصول ، ما نباید در قسمت بدنه به سایر محصولات و مقالات مرتبط لینک بدیم.فقط در مقالات مرتبط به این محصولات لینک بدیم درسته ؟؟
    در واقع لینک دهی بین مقالات و محصولات به صورت یک طرفه هست اونم از سمت مقاله به محصول؟

  4. خوشنویسان گفته:

    سلام استاد وقت بخیر. استاد من به ی مشکلی برخوردم که اگر اشتباه نکنم توی فانتوم بهش اشاره کردین. نمیدونم چرا ولی من هم تایتلای طولانی مینویسم هم متحوای تقریبا طولانی ، ولی موقعی که صفحه ایندکس میشه تایتل کامل تغییر میکنه و یه کلمه ی بی ربط و کوتاه به جای تایتل میشینه. راه حلش چی هست و من مشکل رو باید از کجا پیدا کنم؟

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      همونطوری که فرمودید به این موضوع در دوره اشاره کردم که گوگل تگ‌های تایتلی که از نظر خودش خوب نیست را بازنویسی می‌کند و راهکارهایی هم ارائه داده‌ام.
      اما برای مورد شما؛ ترکیب کلمات تایتل را تغییر دهید، البته طوری که معنی تایتل به هم نریزد و تایتل را حدالمقدور کوتاه بنویسید.
      موفق باشید.

  5. خوشنویسان گفته:

    سلام اقای محمدی ، روز بخیر .
    خواستم بپرسم اگر در موقعیتی ما یه سایتی داشته باشیم که محصولاتش توی سرچ ها و سایتای رقیب نتیجه مقالات جامع طور بده. یعنی خود صفحه محصول به خاطر اینکه قابل قیمت گذاری نیست ، عموما همه به شکل یک مقاله ی فلان محصول چیست نوشته باشن، مشکلی پیش میاد که ما هم به جای نوشتن یک مقاله ی جامع جدا و یک صفحه محصول جدا ، یک صفحه محصولی بنویسیم که کاملا شبیه به یک مقاله ی جامع باشه؟

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      عذرخواهی بابت تاخیر.
      کاملا بستگی به هدف جستجو داره.
      عبارت « چیست » اصلا ربطی به مباحث تجاری نداره. پس دیگر محصول نیست؛ اطلاعاته.
      مثلا برای این ۲ کیورد که به ظاهر شبیه هستند، ۲ صفحه مجزا باید درست کنید:
      ۱. بطری آب معدنی چیست (هدف اصلی: اطلاعاتی)
      ۲. بطری آب معدنی، خرید بطری آب معدنی، قیمت بطری آب معدنی، لیست قیمت بطری آب معدنی و کیوردهایی از این قبیل (هدف اصلی تجاری)
      اصول ما تو این موارد همان است که در دوره توضیح دادم. هر وقت خواستید ۲ یا چند صفحه در مورد یک موضوع درست کنید و خواستید کیورد کنیبالیزیشن بوجود نیاید، به این فکر کنید که آیا می‌توانید در هر صفحه محتوایی داشته باشید که ۵۰ تا ۷۰٪ متفاوت از صفحات دیگر باشد؟
      البته این اصول است و در بعضی موارد باید کیس استادی بررسی بشه و روش فکر بشه.
      این مورد رو هم مدنظر قرار دهید که چه نوع صفحه‌ای پاسخ تمام سوالات و نیازهای کاربر را در مورد آن موضوع می‌دهد.
      موفق باشید.

    • مهدی محمدی گفته:

      یک هدیه هم بهتون بدم.
      در سوالی که مطرح کردید، در بعضی از قسمت‌های متن، علائم نگارشی را به درستی رعایت نکردید.
      نقطه و ویرگول به حرف قبل میچسبه و یک فاصله میخوره تا حرف بعد.
      نیم فاصله هم بگذارید.
      اما علامت سوال را درست رعایت کردید.
      این موارد در نگارش متن مهم هستند و در دوره به اندازه کافی توضیح دادم.
      موفق باشید.

  6. هدا یعقوبی گفته:

    با سلام و احترام
    من یک سری کالاها دارم که هر کدام از آنها در سایز و مدل متفاوت هستند.مثلا خمیر همزن سایز ۱۸۰کیلویی استیل، خمیر همزن ۱۸۰ کیلویی آلومینیوم، خمیرهمزن ۶۰کیلویی استیل، خمیرهمزن ۶۰کیلویی آلومینیوم
    یا دستگاه تونلی پخت سایز ۴۱۰ که مناسب لواش
    دستگاه تونلی پخت سایز ۴۷۵ که مناسب بربری و لواش خشک
    دستگاه تونلی پخت سایز ۶۲۰ که مناسب نان خشک و بربری اتوماتیک
    آیا برای این جور محصولات باید یک صفحه محصول درست بشه و در آن مدل ها درج بشه یا اینکه برای هر مدل یه صفحه جداگانه درست بشه؟
    من از این مدل محصولات خیلی زیاد دارم نمی دونم راه درستش کدومه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      اینها را در دوره به صورت کامل توضیح داده‌ام.
      پیشنهاد می‌کنم ماژول کیورد ریسرچ را یکبار دیگر کامل ببینید.
      اما به عنوان راهنمای کوتاه، فکر می‌کنم شما بیش از حد دارید به سئو فکر می‌کنید. شما برای هر کدام از محصولاتتون یک صفحه محصول درست کنید.
      مثلا برای هر کدام از این موارد (خمیر همزن سایز ۱۸۰کیلویی استیل، خمیر همزن ۱۸۰ کیلویی آلومینیوم، خمیرهمزن ۶۰کیلویی استیل، خمیرهمزن ۶۰کیلویی آلومینیوم) اگر محصول مجزا هستند و دستگاه مجزا دارند یک صفحه محصول درست می‌کنید و نام محصول را در هر صفحه هدف‌گذاری می‌کنید. سپس یک کتگوری هم برای محصولاتی که خمیر همزن هستند درست می‌کنید و کیورد «دستگاه خمیر همزن» را در آن هدف‌گذاری می‌کنید. طوری که وقتی کاربر وارد کتگوری دستگاه خمیر همزن شد، لیستی از تمام دستگاه‌های خمیر همزن را ببیند.
      موفق باشید.

  7. هدا یعقوبی گفته:

    من یه محصول دارم مثلا دستگاه تونلی
    این یک محصوله ویژگی ها و مشخصه ها همه یکی هست اما با توجه به محصول نهایی سایز بندی براش ایجاد میشه . من اگه بخام برای هر سایز این محصول صفحه ایجاد کنم مشخصاتون شبیه هم میشن. نگران کیبورد کنبالیزشن هستم
    و اصلا اینکه راه اصولی اون ایجاد صفحه برای هر محصوله یا خیر
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام مجدد.
      ببینید اصول کار برای جلوگیری از کیوردکنیبالیزیشن اینه که برای هر هدف جستجو فقط یک صفحه در سایت باید وجود داشته باشه.
      برای کیس شما؛ اگر محصولات دقیقا مثل هم هستند و فقط سایزشون تفاوت داره، فکر می‌کنم برای همشون یک صفحه درست کنید بهتر است.
      اما اگر با تغییر سایز، کارآیی دستگاه عوض میشه و قیمتش هم تغییر میکنه، محتوا متفاوت میشه و میتونید صفحه محصول مجزا ایجاد کنید.
      مثلا یک صفحه محصول لپ تاپ XYZ را در نظر بگیرید، رنگ آبی یا قرمز یک ویژگی است که تغییری در کارآیی ایجاد نمیکنه و طبیعتا، نیاز نیست یک صفحه جدید ایجاد بشه.
      اما اگر cpu و رم تغییرکنه قطعا یک لپ تاپ جدید است با کارآیی جدید.
      امیدوارم کاملا متوجه شده باشید.
      موفق باشید.

  8. هدا یعقوبی گفته:

    ممنون از مثال عالی شما
    بله یک سری از محصولاتم یک کاربرد رو دارن و فقط سایز بندی متفاوتی دارند مثل سردکن نان که کارش سردکردن نان اما سایزهای متفاوتی دارن که برای این نوع محصولات به فرمایش شما یک صفحه تولید می کنم.
    اما یه سری محصولات دیگم مثل دستگاه پخت تونلی، در زمان تغییر سایز هم کل ویژگیهاش از قبیل سیستم حرارتی، مواد اولیه، استانداردها همه یکی هستند و همه برای پخت نان استفاده میشن فقط نوع نان تولیدی فرق می کنه
    مثلا:
    سایز ۴۱۰ رو برای لواش اتومات یا بربری دستی استفاده میشه
    سایز ۵ متری برای سنگک اتوماتیک یا بربری
    سایز ۶۲۰ برای لواش خشک یا بربری اتومات یا سنگک
    در کل این طوری بگم هر سایز می تونه چند منظوره استفاده بشه. اصولا دستگاه های پخت ما با توجه به نیاز مشتری و ظرفیت تولیدی مدنظرش می تونه برای چندین کاربرد استفاده بشه
    حال برای این نوع محصولاتم چه راهنمایی میفرمایید؟
    با توجه به توضیح شما در پیام قبلی من بیام یه دسته بندی دستگاه تونلی ایجاد کنم و زیر لیست محصولات لیست شده درباره کلمه کلیدی دستگاه تونلی تولید محتوا کنم (دربراه ویژگیهاش، سیستم حرارتش،سیستم کنترلش، استانداردها ) حال برای صفحه خود محصول سایز ۴۱۰ و ۵ و ۶۲۰ مجددا میتونم همین ویژگیها رو دوباره بگم در کنارشم محتوا رو به سمت نوع نان های تولیدی ببرم؟

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      باز هم مثالی از لپ‌تاپ میزنم که موضوع شفاف بشه.
      یک لپ‌تاپ ۵ هسته با نام xyz میتونه برای کارهای گرافیکی استفاده بشه، میتونه برای کارهای اداری هم استفاده بشه.
      برای این موارد، میتونید در مورد کارآیی محصولات، کتگوری ایجاد کنید و تمام محصولاتی که اون کارآیی رو دارند در ذیل کتگوری قرار دهید.
      موفق باشید.

  9. مجتبی عربی گفته:

    آقا من با توجه به سرپ به این نتیجه رسیدم که برای عنوان محصول از کلمات قیمت و خرید و همینطور نقد و بررسی استفاده کنم به اینصورت که: قیمت و خرید سی پی یو اینتل core i3-13100| نقد بررسی الان توی سرچ کنسول برای کوئری “قیمت سی پی یو” هم دسته بندی محصول رو داره نشون میده و هم محصول رو به نظر شما باید چه کار کنم؟ الان همین محصول توی سرپ رنک دو شده و بالاتر از ترب و دیجی کالا و … هست. در ضمن من یکی از تگ های H2 رو به خرید سی پی یو اینتل core i3-13100 اختصاص دادم و در اون کال تو اکشن دادم برای خرید.

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      قطعا صفحه دسته‌بندی را برای قیمت بهینه کنید و در مقالات مرتبط؛ با انکرتکست دقیق «قیمت سی پی یو» به صفحه دسته‌بندی لینک بدید.
      وزن عبارت قیمت را هم به صورت کلی در صفحه محصول بیارید پایین.
      عبارت قیمت را فقط در تایتل قرار دهید و ببرید انتهای تایتل.
      مثلا تایتل میشه: سی پی یو اینتل core i3-13100 [خرید با قیمت مناسب]
      h1 میشه: سی پی یو اینتل core i3-13100
      به صورت کلی حالت استاندارد این است که در h1 و url همه محصولات، فقط نام محصول به صورت کامل قرار می‌گیره و در تایتل محصول میشه عباراتی را برای جذب کلیک بیشتر استفاده کرد.
      البته در نظر داشته باشید هر تغییری در سئو ریسک داره، مخصوصا اینکه شما دارید در تایتل و h1 تغییر ایجاد می‌کنید. باید توجه داشته باشید که چی میدید و چی میگرید.
      موفق باشید.

  10. محمد مهدی جمشیدی فر گفته:

    سلام وقت بخیر.
    استاد
    من برروی سایتی که دارم کار میکنم در ۲۸ روز گذشته ایمپرشن ۵٫۵K دریافت کردم ولی نرخ کلیک یا ctr 2.2 است برای بالا بردن ctr مطالعه ای کردم میگن باید روی اسکیما مارک آپ کار کنم میشه راهنمایی کنید

    • مهدی محمدی گفته:

      سلام و عرض ادب.
      ببینید هر صفحتون که در صفحه اول گوگل باشه ایمپرشن دریافت میکنه.
      مثلا ممکنه در صفحه اول گوگل باشید اما در رتبه‌های ۵ تا ۱۰ باشید و ایمپرشن بگیرید و کلیک نگیرید.
      یا ممکنه در ۳ رتبه برتر باشید اما لینکتون جذابیت نداشته باشه
      یا اینکه برندهای قوی در serp حضور دارن و کاربران روی اون‌‌ها کلیک میکنن
      و…
      باید ببینید علت کدام است و بهینه کنید.
      در مورد اسکیما هم اگر سایتتون وردپرسی است، افزونه فول اسکیما کارتون را جواب میده و اگر سایتتون وردپرسی نیست، دوره اسکیما ما را میتونید تهیه کنید.
      موفق باشید.

  11. محمد مهدی جمشیدی فر گفته:

    ممنون استاد.
    از کجا بفهمم رتبه ای که در کلمه کلیدی در سرپ گرفتم چه عنوانی دارد برای بهینه کردن عنوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بیش از ۲۳۹۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

خبرنامه سئو سفینه

جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
امتحان کنید
به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
close-link

دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه

توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
۱. دسترسی بلافاصله به دروس ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
اطلاعات کامل را ببینید
مهدی
close-link
مهدی

خدمات تخصصی سئو

درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
ارسال پیام در تلگرام
close-link