نیاز وبسایتها هر روز به نویسنده محتوا بیشتر میشود. البته نویسنده محتوا معمولی و ضعیف زیاد است اما چیزی که بسیار کمیاب است نویسنده محتوا سطح بالا است! امیدوارم با خواندن این مطلب به سطح بالاتری برسید.
گوگل محتوا را می خواند و درک می کند و هرچه متن ما بهتر نوشته شده باشد، خواندن و درک محتوا آن، هم برای خواننده و هم برای گوگل آسانتر میشود.
برخی از افراد دارای مهارت های نوشتن خیلی خوبی هستند، اما برای برخی دیگر کار آسانی نیست. در هر صورت، اگر الآن با نویسندگی محتوا آشنا نیستید یا حتی خیلی خوب نیستید، به این معنی نیست که نمیتوانید نویسنده محتوا در سطح عالی شوید!
چگونه نویسنده محتوا بهتری شویم؟
جنبه های مختلفی برای نوشتن یک پست وبلاگ خوب وجود دارد که باید به آنها توجه شود. در این مقاله، ۵ نکته برایتان آماده کردم که به شما کمک می کنند تا نویسنده بهتری شوید.
۵ نکته برای اینکه چگونه نویسنده بهتری شویم:
۱. آماده سازی خیلی مهم است!
همیشه باید با آمادگی کامل شروع کنید، به خصوص اگر نویسنده باتجربهای نیستید. و آمادگی کامل به این معنی است که باید زیاد فکر کنید.
اما به چه چیزهایی؟
به سوالاتی مانند: چرا این مقاله را مینویسم؟ خوانندگان من چه کسانی هستند؟ میخواهم خوانندگانم چه چیزی را بعد از خواندن مقاله من بدانند، بفهمند یا انجام دهند؟ موضوع مقاله چیست؟ پیام اصلی من که می خواهم به مخاطبانم بدهم چیست؟
۲. ساختار، ساختار، ساختار
چرا سه بار تکرارش کردم؟ چون خیلی مهمه!
همیشه باید مطمئن شوید که متن شما ساختار خوبی دارد. ساختار همان چیزیست که برای مخاطبان شما (و Google) بین شما و دیگر سایتها تفاوت ایجاد میکند.
اگر پاراگراف ها با یک ترتیب منطقی از یکدیگر پیروی کنند، درک پیام اصلی بسیار آسانتر خواهد بود. در مورد چیزهای مختلفی که میخواهید در یک مقاله بیان کنید، فکر کنید.
به این فکر کنید که به چه ترتیبی باید به این مسائل بپردازید و سپس آن را یادداشت کنید و در مورد هر پاراگراف، چند کلمه بنویسید.
ساختار بخشیدن به متن به این معنی است که به خواننده خود کمک کنید تا متن شما را بفهمد. برای درک بهتر کابر از عناوین فرعی و تصاویر استفاده کنید. مطمئن شوید که پاراگراف ها خیلی طولانی نباشند و به جابجایی بین مباحث مختلف خیلی توجه کنید تا ناگهانی نباشد و کاربر سردرگم نشود.
۳. جملات کوتاه بنویسید
اگر (هنوز!) نویسنده خیلی خوبی نیستید، جملات بیشتر از ۲۰ تا ۲۵ کلمهای ننویسید و مطمئن شوید که جملات کوتاه مینویسید.
خواندن جملات طولانی برای کابر سختتر است اما اکثر مردم میتوانند ۲۰ تا ۲۵ کلمه را به راحتی بخوانند و درک کنند. اگر جملات طولانی تر از آن بنویسید، مخاطب برای فهم آن مطلب به قدرت درک بیشتری نیاز دارند و باید جملات را دوباره یا به آرامی بخواند تا مطلب را کامل متوجه شود.
خارج از این بحث، نویسندگان با طولانی شدن جملات، اشتباهات گرامری بیشتری مرتکب میشوند. توصیه من برای نویسندگانی که تازه دارند شروع میکنند، این است: جملات را کوتاه و شیرین بنویسید.
۴. مثال ها و داستان های کوچک را اضافه کنید
افزودن مثالها، فکتهای (حقایق) جالب و داستانهای کوچک به مقاله، آن را برای خواننده جذابتر میکند. استفاده از داستانها در یک مقاله ممکن است برای بعضی نویسندگان سخت به نظر برسد اما افزودن مثال، راه خیلی خوبی برای بهتر کردن مقاله است. مثلا اگر در مورد محصولی مینویسید، حتما سعی کنید داستانهایی از تجربه کاربرها اضافه کنید یا مثال هایی در مورد نحوه استفاده مردم از محصول ارائه دهید.
مثالها هم به مردم کمک میکنند تا منظور شما را بهتر بفهمند و همچنین متن شما را سرگرم کننده میکنند.
۵. مطالب را جمعبندی کنید
سعی کنید در نتیجه گیری به پیام اصلی متن خود برگردید. این یک راه برای جمعبندی کردن متن است.
این کار، احتمال درگیری مخاطبانتان با پیام متن شما را بیشتر می کند. اگر در مقدمه خود از مثالی استفاده می کنید، سعی کنید در نتیجه گیری خود از همان مثال (با کمی تفاوت جزئی) استفاده کنید.
نتیجه
همه میتوانند بهتر نوشتن را یاد بگیرند و مهارت های نوشتاری خود را بهبود دهند. فقط به کمی تمرین نیاز است. از نوشتن جملات کوتاه اما خوانا شروع کنید. از بازخوردها برای بهبود مهارت نوشتاری خود استفاده کنید و درنهایت با تمرین، نویسنده بهتری شوید.
میتوانید با شرکت در ? دوره تخصصی سئو ? مهارت نویسندگی خود را ارتقا دهید.
اگر از مقاله لذت بردید به آن رای بدهید و همچنین سوالات خود را در بخش نظرات بنویسید.
مهدی محمدی
مدرس و مشاور سئو
مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.