بهترین ابزار تحقیق کلمات کلیدی و کیورد ریسرچ: ۱۰ ابزار رایگان و پولی

ابزارهای کیورد ریسرچ - بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی
  • اگر می‌‌خواهید با بهترین ابزار تحقیق کلمات کلیدی آشنا شوید درست آمده‌اید.

    در این مقاله با ۱۰ تا از بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی یا کیورد ریسرچ آشنا خواهید شد.

    کیورد ریسرچ یا تحقیق کلمات کلیدی چیست؟

    کیورد ریسرچ یا تحقیق کلمات کلیدی اولین گام اساسی در سئو و بهینه‌سازی سایت است.

    سایت شما بدون سئو در رتبه بالای صفحه نتایج موتور جستجوگر گوگل قرار نمی‌گیرد. شما با پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی از طریق ابزارهای کیورد ریسرچ و تولید پست‌ها و محتوای جذاب می‌توانید قله‌های گوگل را فتح کنید. پس، از بهترین ابزارهای کیورد ریسرچ برای تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید.

    اگر می‌خواهید در فتح رتبه‌های برتر صفحه نتایج موتورهای جستجوگر، بالاتر از رقبا باشید، باید از بهترین ابزارهای سئو مثل ابزارهای کیورد ریسرچ استفاده کنید. ابزارهای خارجی و داخلی مختلفی برای تحقیق درمورد کلید واژه‌ها و کلمات کلیدی وجود دارد.

    در ادامه ۱۰ تا از بهترین ابزارهای کیورد ریسرچ را برای شما لیست کرده‌ام.

    ۱. کیورد پلنر Keyword planner

    یکی از شناخته‌شده‌ترین ابزارها برای تحقیق و بررسی کلمات کلیدی، گوگل کیورد پلنر Google Keyword planner است.

    از جمله قابلیت‌های مهم آن نمایش میزان سرچ کلمات کلیدی در گوگل و حجم جستجوی کلیدواژه‌ها است. استفاده از ورژن رایگان کیورد پلنر برای همه امکان‌پذیر است ولی باید حساب یا اکانت گوگل ادز داشته باشید.

    برای استفاده از کیورد پلنر، آموزش رایگان کیورد پلنر را می‌توانید ببینید.

    برای استفاده از کیورد پلنر و یافتن کلیدواژه‌ها وارد بخش کشف کلمات کلیدی جدید یا Discover new keywords شوید. برای پیدا کردن کلیدواژه‌های فارسی، زبان را روی Persian قرار دهید. کلمات و عبارت‌های موردنظر خود را در باکس جستجو وارد کنید و دکمه Get Result را بزنید.

    در صفحه جدید کیوردهای پیشنهادی گوگل را به شما نشان می‌دهد. مثلا من کلمه‌های مد نظرم را در کیورد پلنر وارد کردم (تصویر بالا). بعد، چیزی که در صفحه نتایج جستجو و تحقیق کلمات کلیدی کیورد پلنر به من نشان داده شد، فایل اکسل مربوط به تمام کلیدواژه‌های پیشنهادی است:

    نمای گروه بندی در ابزار کیورد پلنر

    ۲. ابزار سئو کبوتر

    ابزار سئو کبوتر اولین ابزاری است که هزاران کلمه کلیدی و کلیدواژه گوگلی (گوگل ساجست) مرتبط برای عبارات فارسی ارائه می‌دهد. از آنجایی که سئو کبوتر به زبان فارسی است، کارکردن با آن بسیار آسان و سریع است.

    این ابزار سرعت تحقیق کلمات کلیدی یا همان کیورد ریسرچ را ده‌ها برابر سریع‌تر می‌کند.بنابراین، سرعت کار سئوی سایت شما را هم بسیار بالا می‌برد.

    قابلیت‌های مهم سئو کبوتر شامل موارد زیر است:

    • امکان تمرکز روی خوشه‌های کلیدی به جای کلمات
    • خداحافظی با پیچیدگی های اکسل
    • کیوردتارگتینگ دقیق
    • در اختیار داشتن داده ها به صورت ابری
    • کیورد مپینگ واقعی
    • انجام حرفه‌ای ساختارسازی سایت
    • شبیه سازی سئو سایت

    این ابزار کاربردی و حرفه‌ای به طور اختصاصی برای تحقیق و بررسی کلمات کلیدی، تدوین استراتژی سئو و بازاریابی محتوا طراحی شده است. نسخه رایگان سئو کبوتر به راحتی و با وارد کردن آدرس ایمیلتان قابل استفاده است. نسخه پولی این ابزار، امکانات و قابلیت‌های بسیار پیشرفته‌تری را برای جستجو و تحقیق کلیدواژه‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد.

    ابزار سئو کبوتر

    ۳. ابزار تحقیق کلمات کلیدی کیورد تول keyword tool

    سایت keywordtool.io این ابزار تحقیق کیورد تول را به طور رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد. نسخه رایگان کیورد تول بیش از ۵۰۰ کلیدواژه را هر بار به شما پیشنهاد می‌دهد. این ابزار در کنار کلمات پیشنهادی، آمار جستجو را هم به شما نشان می‌دهد.

    دقت کنید که کیورد تول تنها برای گوگل نیست و برای سایر موتورها و همچنین شبکه‌های اجتماعی قابل استفاده است. پس ابتدا زبانه یا تب گوگل و سپس زبان فارسی را انتخاب کنید. مثلا اگر کلمه شومیز را در کیوردتول وارد کنید، این نتایج را به شما نشان می‌دهد:

    ابزار کیورد تول

    ۴. کی دبلیو فایندر kwfinder

    ابزار تحقیق کلمات کلیدی کی‌دبلیو فایندر kwfinder یکی از محبوب‌ترین‌ها بین سئوکاران برای کیورد ریسرچ است. کی دبلیو فایندر نه تنها کلمات و کلیدواژه‌ها را به شما نشان می‌دهد بلکه آماری از آنها، رتبه سایت خود روی این کلمات و کلمات کلیدی رقبا را هم ارائه می‌دهد. آمار سرچ ماهیانه و میزان سختی کلمات را هم می‌توانید با کمک kwfinder مشاهده کنید.

    ۵. ابزار سمراش SEMrush

    سمراش در اصل یک ابزار تکنیکال و جامع برای سئو است. این ابزار برای تعیین رتبه سایت هم معروف است. بخشی از سمراش SEMrush به نام KEYWOR RESEARCH به تحقیق و بررسی کلیدواژه‌ها و عبارات مهم اختصاص دارد. این ابزار داده‌های دقیقی از حجم جستجوی کلمات کلیدی، دشواری آنها و سطح رقابت ارائه می‌دهد. این ابزار همچنین اطلاعات مفصلی راجع به افزایش یا کاهش سرچ و سایر آمارهای جستجوی کلیدواژه‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد.

    ۶. ابزار اچرف (اچرفس) ahrefs

    اچرف ahrefs ابزاری است که در سایت اینترنتی ahrefs.com برای تحلیل سئو در دسترس است. نسخه پولی و پریمیوم آن اطلاعات بسیار جامع و دقیقی را برای سئو و بهینه‌سازی سایت شما و همچنین تحقیق کلیدواژه‌ها را در اختیار قرار می‌دهد. با این حال، نسخه رایگان آن هم با محدودیت‌هایی در دسترس است. مثلا من عبارت «روش‌های ثروتمند شدن» را در باکس سرچ ahrefs وارد کردم تا کیوردهای پیشنهادی را دریافت کنم:

    ابزار ahrefs

    و نتایج پیشنهادی این ابزار برای کلمات کلیدی مشابه و مرتبط به صورت زیر بود: (شما می‌توانید از پلاگین یا افزونه ای‌اچرف هم برای مرورگر خود استفاده کنید.)

    کیوردهای دریافتی از ahrefs

    این ابزار کلیدی علاوه بر تحقیق و بررسی کلیدواژه‌ها و عبارت‌های مهم و اساسی، برای ایجاد لینک، ارزیابی رتبه سایت، تجزیه و تحلیل سایت‌های رقیب و … هم کاربرد دارد. برخی از ویژگی‌های دیگر اچرفس عبارتند از:

    • تحلیل سریع بک لینک های داخلی
    • ارزیابی کلمات با بیشترین میزان کلیک در یک منطقه جغرافیایی
    • توزیع کلیک روی کلمات کلیدی موجود در سایت

    گوگل ترندز Google Trends فراتر از یک ابزار برای تحقیق کلمات است. این سرویس رایگان گوگل قابلیت‌های زیادی برای بررسی و تحقیق کلیدواژه‌ها و عبارات دارد. شما می‌توانید روند جستجوی کلمات، آمار جستجوهای پرطرفدار کاربران و سایر اطلاعات مفید برای تحقیق را از آن دریافت کنید.

    بررسی‌های متفاوتی که می‌توانید با گوگل ترندز انجام دهید، یافتن میزان محبوبیت کلمات و عبارات کلیدی در زمان و مکان مشخص مثل سال و منطقه جغرافیایی خاصی است. مثلا اگر می‌خواهید بدانید پرطرفدارترین کلماتی که در سال ۲۰۲۳ سرچ شدند، چه چیزهایی بودند، گوگل ترندز به شما کمک می‌کند. متاسفانه نمودار نتایج گوگل ترندز تعداد جستجوهای عبارت کلیدی را نشان نمی‌دهد. بلکه فقط موضوعات پرطرفدار در گوگل را بر طبق زمان و منطقه جغرافیایی نشان می دهد.

    ۸. ابزار تحقیق کلمات کلیدی Moz

    ماز Moz یکی از راحت‌ترین و در عین حال قویترین ابزارهای برای تحقیق کلمات کلیدی است. شما در سریعترین زمان می‌توانید بهترین کلیدواژه‌ها را به کمک این ابزار پیدا کنید. ابزار Keyword Explore به شما اطلاعات دقیقی را در ۴ بخش مختلف می‌دهد: Organic CTR, Monthly Volume, Priority و Difficulty. شما با ایجاد لیستی از واژه‌های کلیدی در ماز می‌توانید آنها را رتبه‌بندی و مقایسه کنید. این کار کمک می‌کند تا بهترین واژه‌ها را انتخاب کنید.

    سرویس ماز برای جستجوی کلمات کلیدی انگلیسی عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد. متاسفانه زبان فارسی و نام کشور ما در لیست انتخابی برای تحقیق کلمات کلیدی از نسخه رایگان این ابزار در دسترس نیست. قابلیت‌های دیگر این ابزار عبارتند از:

    • بهینه سازی درونی سایت
    • رصد کردن رقبا
    • رتبه بندی کلمات کلیدی سایت
    • شناسایی نقص های استراتژیک سئو

    ماز هم مثل بسیاری از سرویس‌ها و ابزارهای سئو به شما کمک می‌کند تا رتبه سایت و مقالات خود را در موتور جستجوگر گوگل بالا ببرید.

    ۹. رنک ترکر Rank Tracker

    رنک ترکر Rank Tracker یک ابزار بسیار حرفه‌ای و کاربردی برای تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی و همچنین وضعیت آنها در مقایسه با رقبا است. این برنامه در ابتدا لیستی از کلیدواژه‌های مهم که رتبه بالایی در گوگل دارند را به شما نشان می‌دهد. داده‌های مهمی مثل تعداد سرچ کلمه کلیدی در ۳۰ روز گذشته، رتبه کلمه در گوگل و همچنین محل دقیق کلمه کلیدی در سایت شما را نشان می‌دهد.

    ابزار کیورد رنک ترکر

    بخشی از این برنامه به نام keyword Map، میزان رقابت‌پذیری هر کلمه کلیدی را ارائه می‌کند. با رنک ترک همچنین می‌توانید اطلاعات مربوط به کلمات کلیدی سایت‌های رقیب که در گوگل رتبه‌بندی شده هستند هم دست پیدا کنید. مثلا اگر دنبال کلیدواژه بخصوصی باشید، می‌توانید تمامی سایت‌های رقیب که با محتوای مربوط به این کلیدواژه در گوگل ایندکس و رتبه‌بندی شده‌اند را پیدا کنید.

    ۱۰. بخش سرچ گوگل

    ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین ابزار برای تحقیق کلمات کلیدی، موتور جستجوگر گوگل است. وقتی شما در گوگل یک کلمه یا عبارت را جستجو می‌کنید، این موتور جستجوگر ایده‌های خوبی از عبارت‌ها و کلمات کلیدی مرتبط را در اختیار شما قرار می‌دهد. شما به دو روش می‌توانید عبارات مهم و کلیدی را از گوگل پیدا کنید:

    • روش پیشنهاد خودکار جستجو یا autocomplete
    • بخش People also search for

    شما به راحتی می‌توانید هر دوی این روش‌ها را در صفحه جستجو و نتایج گوکل مشاهده و از آنها استفاده کنید. برای استفاده از این دو روش، نه نیاز به حساب یا اکانت دارید و نه خرید نسخه پولی، چون کاملا رایگان و در دسترس است.

    روش پیشنهاد خودکار جستجو یا autocomplete

    یکی دیگر از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی، بخش اتوکامپلیت گوگل است که در گذشت به گوگل ساجست معروف بود.

    وقتی در باکس جستجوی گوگل شروع به تایپ و وارد کردن کلمه موردنظر می‌کنید، گوگل فوری حدس می‌زند شما دنبال چه چیزی هستید. این جستجوگر هوشمند فورا لیستی از کلمات شبیه به چیزی که در حال تایپ هستید را به شما نشان می‌دهد.

    تمامی کلمات این لیست می‌توانند کاندید کلمات کلیدی باشند. مثلا من عبارت «روش‌های ثروتمند شدن» را در باکس سرچ تایپ کردم و گوگل این لیست از کلمات را به من نشان داد:

    تکمیل خودکار گوگل

    واژه‌ها و عبارت‌هایی که در این لیست هستند، کلمات کلیدی و مهمی را برای تولید محتوا در اختیار قرار می‌دهند.

     بخش People also search for

    روش دیگری که شما تنها به کمک گوگل می‌توانید به کلیدواژه‌ها و عبارات کلیدی دست پیدا کنید، بخش People also search for است. این بخش، کلمات و عبارت‌هایی که را که قبلا کاربران جستجو کرده‌اند را به شما نمایش می‌دهد. برای دیدن این بخش کافیست کلمه یا عبارت موردنظر خود را در باکس سرچ وارد کنید. مثلا من عبارت «روش‌های ثروتمند شدن» را در گوگل جستجو کردم و در قسمت پایین صفحه نتایج آن، این کلمات کلیدی نشان داده شد:

    مردم همچنین جستجو کرده‌اند

    هر کدام از این عبارت‌ها می‌توانند ایده‌ای برای انتخاب کلمات کلیدی و مهم در تولید محتوا و سئوی داخلی باشند. البته این پیشنهادات گوگل در مقایسه با کلمات پیشنهادی ابزارهای حرفه‌ای و دقیق سئو از درجه اعتبار کمتری برخوردار هستند.

    بهترین ابزار کیورد ریسرچ کدام است؟

    تمامی ابزارهای حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای که در مقاله به آنها اشاره کردم، جزو بهترین‌ها برای تحقیق و بررسی کلیدواژه‌ها هستند. اما شما نمی‌توانید صرفا یک ابزار را برای یافتن، تحقیق یا بررسی عبارت‌های کلیدی ملاک قرار دهید.

    هر کدام از این برنامه‌ها ویژگی‌های خاصی دارند و بهتر است در کنار هم و به صورت ترکیبی و مقایسه‌ای استفاده شوند. برخی از آنها برای تحقیق کلمات فارسی هیچ خدماتی ارائه نمی‌دهند. پس بهتر است از ابزارهای کیورد ریسرچ فارسی هم مثل ابزار سئو کبوتر کمک بگیرید تا بهترین کلمات کلیدی برای بهینه‌سازی سایت خود پیدا کنید.

    در دوره جامع سئو سفینه سئو را از صفر تا صد بیاموزید

    خرید دوره جامع سئو

    دوره جامع آموزش سئو

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    مهدی محمدی با کتاب سئو جدید

    مهدی محمدی
    مدرس و مشاور سئو

    مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.

    دوره جامع سئو

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه با ۶۰٪ تخفیف!

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس
    ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی
    ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link