آموزش تحقیق کلمات کلیدی در سئو: روش انجام کیورد ریسرچ

در آموزش تحقیق کلمات کلیدی به صورت کامل با این فرآیند مهم و استراتژیک آشنا خواهید شد.

اگر می‌خواهید روش تحقیق کلمات کلیدی را بیاموزید و:

  • کلمات مورد نیازتان را پیدا کنید
  • کلمات را آنالیز کنید، ارزش‌گذاری کنید و یک لیست کلمات کلیدی بسازید
  • کلمات را روی صفحات مناسب هدفگذاری کنید تا رتبه بهتری در گوگل داشته باشید

تا انتهای آموزش کیورد ریسرچ در سئو با من همراه باشید.

آموزش تحقیق کلمات کلیدی
  • در ویدیو آموزشی زیر آشنایی مختصری با مباحث پیدا خواهید کرد. ویدیو زیر مربوط به دوره رایگان آموزش سئو است.

    تحقیق کلمات کلیدی همیشه اولین پروسه در سئو سایت است و البته ممکن است در ادامه کار وب‌سایت، چندین بار انجام شود. این فرآیند روی تمام مراحل کار سایت شما تاثیرگذار است. در واقع؛ این فرآیند مانند پی‌ریزی ساختمان است و مشخص می‌کند شما قرار است چطور روی سایت کار کنید. پس مرحله بسیار بسیار مهمی است. با من همراه باشید.

    آموزش تحقیق کلمات کلیدی#۱: آشنایی مختصر

    کلمات کلیدی در سئو عباراتی هستند که کاربر در کادر جستجوی گوگل وارد می‌کند و دکمه جستجو یا اینتر را می‌زند، سپس گوگل؛ نتایج جستجو را به کاربر نشان می‌دهد.

    کلمات کلیدی باید ارزیابی شوند

    بعضی از کلمات کلیدی حجم جستجوی بالایی دارند و رقابتی هستند و روزانه هزاران بار در گوگل جستجو می‌شوند و اگر سایت ما در نتایج بالای گوگل باشد، می‌توانند روزانه هزاران بازدیدکننده را وارد سایت ما کنند.

    بعضی از کلمات کلیدی بازدیدکننده زیادی را وارد سایت ما نمی‌کنند اما قدرت فروش بالایی دارند. یعنی فقط افرادی این کلمات را جستجو می کند که قصد خرید دارند.

    در شروع کار باید بدانیم، همیشه کلمه کلیدی که حجم جستجوی زیادی در گوگل دارد به کار نمی‌آید. بستگی به این دارد ما چه هدف گذاری برای درآمدزایی سایت کرده‌ باشیم و موضوع سایت ما چه باشد.

    مثلا اهداف یک سایت فروشگاهی با یک سایت مجله‌ای قطعا متفاوت است.

    زمان کافی بگذارید

    اهمیت زیاد کلمات کلیدی و استراتژی سئو وقتی بیشتر نمایان می‌شود که بدانیم کتاب‌ها و آموزش‌های گوناگونی فقط برای طراحی استراتژی سئو و کلمات کلیدی تولید شده‌اند.

    شاید یک کلمه کلیدی از نظر ما خوب باشد ولی در گوگل جستجویی نداشته باشد. البته متاسفانه اکثر صاحبان سایت، مخصوصا تازه‌کارها برای تعیین استراتژی زمان کافی را نمی‌گذارند.

    باید استراتژی داشته باشید

    در فیلم آموزشی پایین یک نمونه از استراتژی‌های کاربردی را توضیح داده‌ام. در این فیلم توضیح داده‌ام چگونه می‌توان با اتخاذ یک استراتژی مناسب، در کلمات کلیدی رقابتی با سایت‌های بزرگ مبارزه کرد و جایگاه مناسبی در گوگل کسب کرد.

    قبول دارم طراحی استراتژی سئو یک مقدار سخت است و نیاز به تفکر، تحقیق و برنامه‌ریزی گام به گام دارد اما به نظر من مهم‌ترین کار در سئو تعیین استراتژی است.

    چطور یک استراتژی کلمات کلیدی مدرن طراحی کنیم؟

    برای این که پاسخ این سؤال را پیدا کنیم ابتدا باید موارد زیر را مشخص کنیم:

    ۱. شناخت اهداف سایت

    در ابتدا باید اهداف سایت مشخص شود. آیا هدف سایت شما صرفاً برندسازی است یا می‌خواهید فروش آنلاین درسایت داشته باشید. شاید هم می‌خواهید مشتری جذب کنید و فروش آفلاین داشته باشید. هر چه که هست باید دقیق مشخص باشد تا گام‌های بعدی را بتوان با اطمینان برداشت.

    ۲. شناخت مشتریان سایت

    در گام بعد باید از مشتریان خود شناخت بیشتری پیدا کنید. من در مشاوره‌هایی که به وب‌سایت‌های مختلف تا کنون داده‌ام متأسفانه دیده‌ام بعضاً شناخت دقیقی از مشتریان خود ندارند و ساعت‌ها باید کارکنیم تا اطلاعات شخصیتی مشتریان را بدست بیاوریم.

    گام اولیه شناخت مشتریان این است که سؤالاتی مانند سؤالات زیر طراحی کنید و به آن پاسخ دهید.

    • مشتری شما معمولاً کدام نوع از محصولات شما را جستجو می‌کند؟
    • مشتریان شما در کدام محدوده سنی هستند؟
    • آیا جستجوی محصولات شما فصلی است؟
    • چه نوع کلماتی را هنگام جستجو استفاده می‌کنند؟
    • مشتریان شما از کدام شهر ممکن است بیشتر باشند؟
    • مشتریان شما در کدام رده درآمدی هستند؟

    و سؤالاتی از این دست که به شما کمک می‌کند تا بهتر و دقیق‌تر مشتریان خود را بشناسید.

    ۳. موضوعات مورد علاقه مشتریان سایت

    شما روی کدام موضوعات کار می‌کنید؟ ممکن است شما فقط یک موضوع را به صورت کاملاً تخصصی و از همه جوانب پوشش دهید. شاید هم چندین موضوع را می‌خواهید پوشش دهید.

    مثلاً اگر وبلاگ‌نویس حوزه تکنولوژی هستید و راجع به چندین موضوع می‌خواهید مطلب بنویسید، موضوعات اصلی کار خود را مشخص می‌کنید.

    آموزش تحقیق کلمات کلیدی#۲: یافتن کلمات کلیدی

    حالا که با کلمات کلیدی آشنا شدیم باید گام به گام پیش برویم و به صورت کاملا اصولی کلمات کلیدی سایتمان را مشخص کنیم.

    گام اول در این پروسه، یافتن کلمات کلیدی است. برای یافتن کلمات کلیدی باید مراحل زیر را انجام دهیم.

    نکته مهم: در هر کدام از مراحل یافتن کلمات کلیدی؛ کلماتی که پیدا کردیم را در فایل اکسل ذخیره می‌کنیم. در پایان این بخش با این فایل‌های اکسل خیلی کار داریم.

    ۱. طوفان فکری (Brain Storm)

    اولین کار این است که با استفاده از طوفان فکری؛ موضوعات اصلی سایتمان که تصور می‌کنیم افراد در گوگل جستجو می‌کنند بنویسیم.

    تعریف ساده طوفان فکری این است که هر چیزی در مورد آن موضوع به فکرمان می‌آید بنویسیم. حتی اگر به ظاهر مسخره باشد. سپس کلمات را بهبود بدهیم تا به واقعیت برسد.

    دقت کنید که در پایان مرحله طوفان فکری فقط موضوعات سایت را مشخص می‌کنیم و این موضوعات، فقط مقدماتی هستند و لزوما کلمات کلیدی نهایی سایت ما نیستند.

    ۲. استفاده از پیشنهادات گوگل (Google Suggest)

    در این مرحله باید موضوعاتی را که پیدا کرده‌ایم در کادر جستجوی گوگل وارد کنیم تا ببینیم گوگل چه پیشنهادهایی به ما می‌دهد.

    پیشنهاداتی که گوگل به ما می‌دهد پر جستجوترین کلمات در آن حوزه هستند.

    یافتن کلمات کلیدی با استفاده از پیشنهادات گوگل

    کلمات کلیدی که گوگل پیشنهاد می‌دهد بسیار ارزشمند هستند. پیشنهادات گوگل را در یک فایل ذخیره می‌کنیم. اگر کار با نرم افزار excel را بلد باشید پیشنهاد من این است که در یک فایل اکسل ذخیره کنید.

    ۳. استفاده از جستجوهای مرتبط گوگل (Google Searches Related)

    مرحله بعد استفاده از جستجوهای مرتبط گوگل است. می‌خواهیم کمی عمیق‌تر شویم.

    وقتی عبارتی را در گوگل جستجو می‌کنید پیشنهادات مرتبط را در پایین نتایج جستجو پیدا می‌کنید.

    قسمت پیشنهادات مرتبط گوگل

    از بین این پیشنهادات مرتبط، روی موضوعاتی که مربوط به کار شما است کلیک کنید و دوباره در قسمت پایین نتایج جستجو بیایید و ببینید گوگل چه عبارات دیگری را به شما پیشنهاد می‌دهد.

    یادتان باشد تمام کلمات کلیدی که به دست می‌آورید را فایل اکسل وارد کنید.

    ۴. استفاده از سایت رقبا

    راه دیگر این است که از سایت‌های رقیب خود ایده بگیرید. البته رقبایی که در کارشان موفق هستند. گاهی با تحلیل سایت رقبا می‌توان کلمات کلیدی را پیدا کرد که آن‌ها با صرف هزینه و وقت بسیار آن را پیدا کرده‌اند.

    برای بدست آوردن کلمات کلیدی رقبا؛ می‌توان صفحات دسته‌بندی مقالات، پست‌های مقالات و دسته‌بندی محصولات را بررسی کرد.

    ۵. ابزار گوگل سرچ کنسول

    اگر مدتی است که سایت دارید و سایت شما به ابزار سرچ کنسول گوگل متصل است، می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.

    ابزار سرچ کنسول، بهترین و دقیق‌ترین کلمات کلیدی را به شما پیشنهاد می‌دهد. با استفاده از این ابزار می‌توانید اطلاعات دقیق از کلمات کلیدی خود دریافت کنید. ابزار سرچ کنسول به شما امکان می‌دهد کلماتی که هنوز برای ‌آن‌ها رتبه نگرفتید را هم پیدا کنید.

    برای یادگیری رایگان گوگل سرچ کنسول می‌توانید وارد صفحه آموزش گوگل سرچ کنسول شوید.

    استفاده از ابزارهای کلمات کلیدی

    ابزارهای کلمات کلیدی کار ما را بسیار راحت می‌کند. با استفاده از این ابزارها می‌توان کلمات کلیدی بیشتری پیدا کرد. روند کار در تمام این ابزارها تقریبا یکسان است. تنها فرقی که با هم دارند محل قرارگیری منوهایشان و دقت اطلاعات است.

    روش کار این ابزارها معمولا به این صورت است که یک کلمه کلیدی در کادر مربوطه وارد می‌کنید، سپس منطقه جغرافیایی را مشخص می‌کنید و دکمه اینتر را می‌زنید.

    چندین سایت معتبر هستند که ابزار آنالیز کلمات کلیدی را ارائه می‌دهند. اکثر این ابزارهای سئو برای شروع رایگان هستند و پس از آن باید در ازای استفاده از آن‌ها پول بپردازید. اگر حوزه موضوعات شما گسترده نباشد با پلن رایگان هم می‌توانید کار خود را انجام دهید. اما اگر حوزه گسترده‌ای را می‌خواهید پوشش دهید باید پلن پولی را خریداری کنید.

    در ادامه به معرفی چند ابزار کاربردی برای تحقیق و استخراج کلمات کلیدی می‌پردازم و کار با یکی از آن‌ها را توضیح می‌دهم. تقریبا تمام ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی کارکردی یکسان دارند.

    1. ابزار کیورد پلنر گوگل
    2. ابزار کیورد ریسرچ semrush.com
    3. ابزار کیورد اکسپلورر سایت moz.com
    4. ابزار کیورد ahref.com
    5. ابزار گوگل ترندز
    6. ابزار kwfinder

    در ادامه کار با ابزار کیوردفایندر را توضیح می‌دهم. همانطور که عرض کردم، کار با ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی تقریبا به یک روش انجام می‌شود.

    ۶. آموزش یافتن کلمات کلیدی با kwfinder.com

    سایت kwfinder.com یکی از بهترین گزینه‌ها برای آنالیز و استخراج کلمات کلیدی است. برای کار با ابزار kwfinder.com مراحل زیر را دنبال کنید.

    ۱. وارد صفحه اصلی این سایت می‌شوید و یک حساب کاربری رایگان می‌سازید.

    ۲. دوباره وارد صفحه اصلی شده و یکی از عبارات کلیدی خود را در کادر جستجو وارد می‌کنید.

    گزینه‌های دیگر را طبق تصویر قرار می‌دهید و دکمه جستجو را می‌زنید.

    kwfinder-homepage

    در صفحه جدید اطلاعات جالبی را مشاهده خواهید کرد. شاید با دیدن این اطلاعات ناامید شوید.

    مثلاً در قسمت SERP که به معنی صفحه نتایج موتور جستجو است؛ می‌بینید سایت‌هایی که با جستجوی این کلیدواژه در گوگل اول هستند، سایت‌های قدرتمندی هستند که رقابت با آن‌ها در این کلمه خیلی سخت است.

    شاید به عنوان یک تازه‌کار؛ تحقیق کلمات کلیدی کمی پیچیده به نظر برسد، اما وقتی چند بار تحقیق کلمات کلیدی را انجام دادید، می‌بینید کار چندان سختی هم نیست.

    kwfinder-searchpage

    در قسمت پایین می‌توانید دیگر کلمات کلیدی این حوزه که زیاد جستجو می‌شوند را ببینید. روی هر کدام کلیک کنید اطلاعات مربوط به آن را نمایش می‌دهد.

    در قسمت بالای راست هم سختی رسیدن به رتبه ۱ گوگل در این کلمه را نشان می‌دهد. در این مورد سختی رسیدن به رتبه ۱ را در حالت Possible و عدد ۴۹ از ۱۰۰ نشان داده است.  یعنی با سختی زیاد می‌توانید در این کلمه کلیدی هم در صدر گوگل باشید.

    ۷. ابزار کیورد پلنر گوگل

    البته اگر به دنبال یک ابزار کاملا رایگان هستید پیشنهاد من استفاده از کیورد پلنر گوگل است که تقریبا همه امکانات مورد نیاز را دارد.

    برای استفاده از کیورد پلنر؛ کافی است یک حساب google ads یا تبلیغات گوگل داشته باشید. برای ساخت این حساب وارد صفحه اصلی گوگل ادز شوید.

    سپس اطلاعات درخواستی را مانند تصویر زیر نمایید.

    اینفوگرافیک مراحل ساخت اکانت و استفاده از گوگل ادوردز برای تحقیق کلمات کلیدی

    حالا کلمات کلیدی بذر خود را وارد کنید. کلمات بذر کلماتی هستند که موضوع گسترده‌ای را شامل می‌شوند. مثلا: لپ تاپ

    در هر مرحله خروجی اکسل بگیرید.

    وارد کردن کلمات کلیدی به ابزار سئو کبوتر

    از اینجای آموزش به بعد؛ با یک ابزار فوق‌العاده قرار است کار کنیم تا پروسه تحقیق کلمات کلیدیمان صدها برابر سریع‌تر و اسان‌تر انجام شود.

    نام این ابزار؛ ابزار سئو کبوتر است. برای آشنایی با این ابزار می‌توانید ویدیو کوتاه زیر را ببینید.

    برای استفاده از ابزار سئو کبوتر؛ باید یک پلن استاندارد یا تجاری تهیه کنید. مشاهده و تهیه پلن ابزار سئو کبوتر

    باید اضافه کنم ابزار سئو کبوتر دارای یک مرکز آموزش ویدیویی است که تمام مراحل کار با آن توضیح داده شده است. همچنین دارای سیستم پشتیبانی تیکتینگ است که هر کجا مشکل یا سوالی در رابطه با ابزار کبوتر داشتید بلافاصله می‌توانید تیکت بزنید.

    حالا باید با تمام کلمات کلیدی که پیدا کردیم را وارد ابزار سئو کبوتر کنیم تا بتوانیم آن‌ها را مدیریت کنیم و استراتژی سئو سایتمان را تدوین کنیم.

    این کار بسیار راحت است. کافی است کیوردها را هزارتا هزارتا در فایل‌های اکسل جداگانه قرار دهیم و سپس وارد ابزار سئو کبوتر کنیم.

    وارد کردن کلمات کلیدی از سایت وردپرسی

    اگر در حال حاضر یک سایت وردپرسی دارید پس صفحاتی ساخته‌اید و باید از این صفحات نیز در تحقیق کلمات کلیدی خود استفاده کنید.

    می‌توانید با استفاده از ابزار سئو کبوتر؛ اطلاعات مهم صفحات حال حاضرتان را وارد ابزار سئو کبوتر کنید. ابزار سئو کبوتر؛ برای این کار یک افزونه اختصاصی دارد.

    وارد کردن کلمات کلیدی از سایت وردپرسی

    وقتی کلمات کلیدی را وارد ابزار سئو کبوتر کردید وقت آن است که وارد مرحله بعد شوید.

    آموزش تحقیق کلمات کلیدی#۳: ساخت خوشه‌های محتوایی

    حالا و در این مرحله باید کلمات کلیدی را خوشه‌سازی کنیم.

    منظور از خوشه‌سازی کلمات کلیدی چیست؟

    خوشه‌سازی کلمات کلیدی در سئو به معنای دسته‌بندی و گروه‌بندی کلمات کلیدی مشابه است.

    فرض کنید یک وبسایت در حوزه آموزش آشپزی دارید. برای این وب‌سایت قطعا هزاران کلمه کلیدی وجود دارد که باید برای آن صفحه درست کنید.

    در پروسه خوشه‌سازی، کلمات کلیدی مرتبط با هم را شناسایی می‌کنید.

    مثلا خوشه‌هایی با موضوع پخت کیک، پخت خورش، ساخت دسر و… درست کنید.

    سپس تمام کلمات کلیدی مرتبط با این موضوعات را در همان خوشه قرار دهید و آن‌ها را در قالب یک خوشه محتوایی به کاربران و موتورهای جستجو ارائه دهید.

    مزایای خوشه‌سازی و گروه‌بندی کلمات کلیدی

    • افزایش قدرت موضوعی صفحات
    • جلوگیری از کیورد کنیبالیزیشن
    • کمک به کسب رتبه بالاتر
    • رضایت بیشتر کاربران
    • معماری شفاف محتوایی
    • ساختار سازی ساده و قوی وب‌سایت
    • و دلایل مهم دیگر

    حالا و در این مرحله باید کلمات کلیدی را مطابق با اصول سئو مرتب کنیم.

    خوشه‌سازی و گروه‌بندی کلمات کلیدی با ابزار سئو کبوتر

    یکی از کارهای مهمی که در این مرحله باد انجام دهید؛ گروه‌بندی و خوشه‌سازی کلمات کلیدی است. به زبان ساده؛ باید کلمات کلیدی شبیه به هم را در یک گروه قرار دهیم تا بتوانیم واضح‌تر؛ استراتژی کلمات کلیدی خود را تدوین کنیم.

    یکی از امکانات فوق‌العاده ابزار سئو کبوتر این است که به محض وارد شدن کلمات کلیدی در ابزار کبوتر؛ خوشه‌های شما به صورت اتوماتیک ساخته می‌شود. ?

    خوشه سازی

    تا اینجای کار؛ کلمات کلیدی مهم سایتمان را پیدا کردیم و حالا باید شروع به ساخت لیست کلمات کلیدی؛ با توجه به اولویت‌های درآمدزایی سایتمان کنیم.

    حالا در یک فایل اکسل (اگر نمی‌توانید با فایل اکسل کار کنید از یک کاغذ ساده استفاده کنید) چهار ستون درست می‌کنیم و کلمات کلیدی را بر اساس تعداد کلمات آن در لیست وارد کنید. (کلمات سر، بدنه و دم‌بلند)

    ارزیابی کلمات کلیدی

    در ارزیابی کلمات کلیدی باید دقیقا فکر کنیم هر کلمه کلیدی چقدر ارزش برای ما دارد. مثلا اگر کلمه‌ای است که جستجوی بالایی دارد ولی باید با سایت‌های بزرگ برای رتبه‌گیری مبارزه کنیم؛ واقعا ارزشش را دارد.

    ویژگی‌های مورد ارزیابی در تحقیق کلمات کلیدی

    برای کلمات کلیدی مناسب برای سایت، ۳ معیار اصلی وجود دارد. برای اینکه مناسب‌ترین کلمات کلیدی را برای سایتمان پیدا کنیم، باید هر کلمه کلمه کلیدی در ۳ ویژگی زیر نمره مناسبی بگیرد.

    Search Volume – حجم جستجوی ماهانه: در یک ماه حدودا چقدر جستجو می‌شود؟

    Trend – روند سرچ یک کلمه کلیدی: آیا این کلمه کلیدی در طی سال روند مناسبی را برای جستجو داشته است؟

    KD – سختی رسیدن به رتبه اول گوگل: رقبای ما در این کلمه کلیدی چه سایت‌هایی هستند؟

    ارزش‌گذاری کلمات کلیدی

    یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در آموزش تحقیق کلمات کلیدی، ارزش‌گذاری کلمات موجود در لیست است. در ارزش‌گذاری کلمات کلیدی، کلمات کلیدی مهم سایت مشخص می‌شوند. ارزش‌گذاری کلمات کلیدی بر اساس ۲ آیتم انجام می‌شود.

    • ارزش درآمدزایی: در کدام کلمات اگر رتبه بگیریم و کاربر از گوگل وارد صفحه شود احتمال درآمدزایی ما بیشتر است.
    • ازرش ترافیک: با آنالیز حجم جستجو، روند جستجو و سختی رسیدن به رتبه ۱، آیا این کلمه، آنقدر حجم جستجو دارد که روی آن کار کنیم. آیا این کلمه کلیدی جستجوی مقطعی دارد یا همیشگی است؟ رقبای ما در چه سطحی هستند؟

    در ارزش‌گذاری مشخص می‌شود کدام کلمه کلیدی علاوه بر اینکه، ارزش ترافیکی برای ما دارد، پتانسیل فروش نیز برای ما دارد.

    اینگونه کلمات کلیدی را می‌توان به عنوان موضوعات اصلی سایت مشخص کرد و کلمات کلیدی دیگر را در زیر مجموعه آن‌ها قرار داد.

    گروه‌بندی کلمات کلیدی بر اساس هدف جستجو

    در گذشته برای هر کلمه کلیدی نیاز بود یک صفحه درست شود، اما اکنون گوگل با استفاده از هدف جستجو نتایج را نشان می‌دهد. گاهی چندین کلمه کلیدی هدف جستجوی یکسانی دارند. یعنی در یک صفحه می‌توان روی همه آن‌ها رتبه گرفت.

    ابزار کبوتر کلمات کلیدی را بر اساس ظاهر کلمات خوشه‌بندی می‌کند. همچنین امکانات زیادی در اختیارتان قرار می‌دهد تا کلمات کلیدی خود را بر اساس هدف جستجو یکسان کنید. در ویدیو زیر مهدی محمدی توضیح می‌دهد چگونه می‌توانید این‌کارها را انجام دهید.

    هدف جستجو چیست؟

    هدف جستجو یعنی هدفی که کاربر از جستجوی خود دارد. مثلا جستجوی کلمات خرید لپ تاپ ایسوس و فروش لپ تاپ ایسوس هدف جستجوی یکسانی دارند. چون در هر دو جستجو، کاربر به دنبال یک هدف است.

    در حالت استاندارد چهار نوع هدف جستجو وجود دارد:

    1. Informational: کاربر در جستجوی اطلاعات است
    2. Commercial: کاربر در حال بررسی و آنالیز است
    3. Transactional: کاربر قصد خرید دارد
    4. Navigational: کاربر در جستجوی یک وبسایت خاص است

    صفحه‌ای که ما برای هر کلمه کلیدی درست می‌کنیم باید دقیقا پاسخگوی نیاز کاربران باشد. با استفاده از فرمول رابط می‌توانید بهتر این کلمات کلیدی را آنالیز کنید. آنالیز هدف جستجو با فرمول رابط

    در پایان این مرحله باید کلیدواژه‌هایی که هدف جستجوی یکسان دارند، به عنوان یک صفحه در نظر گرفته‌ایم.

    آموزش تحقیق کلمات کلیدی#۴: هدف‌گذاری در صفحات سایت

    منظور از هدف قرار دادن کلمات کلیدی در صفحات این است که برای هر کلمه کلیدی و شاید چند کلمه کلیدی، یک صفحه را انتخاب کنیم.

    چرا خوشه سازی کلمات کلیدی مهم است

    ساختن خوشه‌های موضوعی (Topic cluster) یکی از پیشرفته‌ترین ایده‌ها است. از مزایای این ایده این است که به طور همزمان می‌توانید روی کلمات کلیدی کوتاه، متوسط و طولانی کار کنید و سایتتان را روی یک موضوع مطرح کنید.

    خوشه سازی یا شاخه سازی محتوا بر اساس کلمات کلیدی

    نحوه استفاده از این ایده بسیار ساده است. در بالای شاخه، یک کلمه کلیدی مهم و اصلی (همان کلماتی که در ارزش‌گذاری انتخاب شدند) که قابلیت جذب ترافیک بالایی را دارد قرار می‌گیرد.

    در ردیف دوم، کلمات کلیدی متوسط و در ردیف سوم کلمات کلیدی طولانی قرار می‌گیرد. هر صفحه باید به صفحه بالایی خود در شاخه لینک باشد.

    هدفگذاری کلمات کلیدی متوسط

    در ساده‌ترین حالت؛ بهتر است صفحاتی که برای کلمات کلیدی متوسط هدف‌گذاری می‌کنید صفحات آرشیو سایتتان باشد؛ مانند صفحات دسته‌بندی مقالات یا محصولات و یا مقالات جامع.

    هدفگذاری کلمات کلیدی طولانی

    برای کلمات کلیدی طولانی تر هم صفحات محصول یا مقاله را هدفگذاری کنید.

    هدفگذاری کلمه کلیدی روی صفحه اصلی

    بهتر است کلمه کلیدی اصلی سایت و یا فعالیت اصلی سایت را روی صفحه اصلی سایتتان هدفگذاری کنید.

    نکته مهم: در هر صفحه باید به صفحه بالا دستی خود در شاخه لینک داده شود.

    چطور صفحات به هم مرتبط شوند؟

    سرشاخه‌ها به صفحات زیر شاخه خودشان لینک می‌دهند و از تمام صفحات زیر شاخه به صفحه سرشاخه لینک داده می‌شود.

    نکته بسیار مهم این است که صفحات موجود در یک شاخه باید کاملا مربوط به یک موضوع باشد.

    مثلا یک شاخه برای کلمه کلیدی ایمیل مارکتینگ درست می کنید و یک شاخه برای کلمه تبلیغات اینترنتی، سپس صفحات زیرین را طبق توضیحاتی که داده شد به هم لینک می‌دهید.

    کدام صفحه زودتر در گوگل رتبه می‌گیرد؟

    اگر محتوای عالی و مناسب با هدف کاربران سایت درست کنیم، صفحاتی که برای کلمات کلیدی کم رقابت ساخته شده‌اند زودتر رتبه می‌گیرند.

    اگر تازه‌کار هستید و تجربه‌ای در سئو و بهینه‌سازی سایت ندارید شاید بعد از مدتی ناامید شوید و بگویید چرا در این کلمه کلیدی رتبه نمی‌گیرم؟

    باید صبر و سماجت داشته باشید و از تولید محتوای عالی و کاربر پسند خسته نشوید.

    چگونه هدف‌گذاری را انجام دهیم؟

    از آنجایی که در هنگام هدف‌گذاری؛ باید تمام کلمات کلیدی را پشت سر هم و طبق اصول هدف‌گذاری کنیم تا کیورد کنیبالیزیشن بوجود نیاید؛ این کار را هم با ابزار سئو کبوتر انجام می‌دهیم.

    بدون ابزار کبوتر و با فایل اکسل؛ این کار دیوانه‌کننده است.

    وقتی روی هر کدام از کلمات کلیدی کلیک می‌کنیم؛ می‌توانیم اطلاعات مربوط به صفحه‌ای که می‌خواهیم درست کنیم را وارد کنیم.

    همچنین می‌توانیم دسته‌ها و زیر دسته‌ها را نیز در این بخش درست کنیم و سپس لینک‌سازی داخلی که باید انجام گیرد نیز تعیین کنیم.

    آموزش تحقیق کلمات کلیدی#۵: ساخت تقویم محتوا

    گام بعدی و پایانی ما؛ ساخت تقویم محتوایی حرفه‌ای و مبتنی بر اصول سئو و بازاریابی محتوا است. تقویم محتوایی برنامه تولید محتوا و ساخت صفحات سایت؛ طبق استراتژی است که تدوین کرده‌ایم.

    با استفاده از ابزار سئو کبوتر؛ می‌توانیم؛ خیلی سریع تقویم محتوایی خود را درست کنیم.

    ساخت تقویم محتوا در صفحه لیست ابزار سئو کبوتر انجام می‌شود. در صفحه لیست، ابزارهای متنوعی وجود دارد که می‌توانید دقیقا و بر طبق خوشه‌ها و دسته‌بندی‌هایتان صفحات را لیست کنید.

    در پروسه ساخت تقویم محتوا؛ زمان انتشار محتواها را به ترتیب مشخص می‌کنیم. برای هر صفحه‌ای که می‌خواهیم در صف انتشار قرار دهیم باید اطلاعات کامل را نوشته باشیم.

    ساخت تقویم محتوایی

    سایت بزرگی دارید با نویسنده‌های زیاد؟

    اگر سایتتان بزرگ است و برای تولید محتوا نویسنده‌های زیادی دارید؛ می‌توانید در ابزار سئو کبوتر؛ دقیقا مشخص کنید هر محتوا باید توسط کدام نویسنده نوشته شود.

    قبل از آن باید نویسندگان را به ابزار سئو کبوتر اضافه کنید که بسیار راحت است و کافی است روی نامتان در گوشه بالا، سمت راست کلیک کنید و سپس روی لینک مدیریت حساب کاربری کلیک کنید. در ویدیو زیر؛ صفحه مدیریت حساب کاربری و افزودن نویسنده به صورت کامل توضیح داده شده است.

    در پایان این مرحله باید برنامه تولید محتوای سایتتان به صورت زیر آماده باشد تا شروع به تولید محتوا کنید.

    نتیجه‌گیری:

    در آموزش تحقیق کلمات کلیدی، راجع به ساخت استراتژی و یافتن کلمات کلیدی، ساختن لیست از کلمات کلیدی ارزشمند و هدفگذاری کلمات کلیدی و در نهایت ساخت تقویم محتوا در ابزار کبوتر صحبت کردیم.

    گام بعدی: آموزش ساختار سازی سایت در سئو: صفر تا صد

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    28 دیدگاه مربوط به “آموزش تحقیق کلمات کلیدی در سئو: روش انجام کیورد ریسرچ

    1. علی گفته:

      سلام استاد علاوه بر اینهایی که برای یافتن کلمات کلیدی فرمودین دیگه چه روش هایی میتونه مفید باشه من خودم یه روش یه نفر بهم گفته بود استفاده ار inurl و intitle ولی وقتی استفاده میکنم برای همه کلمات کلیدی کلا 8 تا result نشون میده لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام به شما.
        همونطور که در مقاله ذکر شده ما سه نوع کلمه کلیدی میتونیم داشته باشیم.
        ۱. کلمات کوتاه HEAD
        ۲. کلمات متوسط MIDDLE
        ۳. کلمات طولانی LONG TAIL
        کلمات کوتاه و متوسط رو باید با استفاده از ابزار آنلاین پیدا کنید (مثل kwfinder و یا keyword planner)
        راه دیگه پیدا کردن کلمات کلیدی کوتاه تحلیل سایت رقبای موفق است. ببینید اونها روی چه کلماتی کار می‌کنند.
        کلمات طولانی رو با استفاده از پیشنهادات گوگل میتونید پیدا کنید. وقتی کلمه‌ای رو در گوگل می‌نویسید به شما پیشنهاداتی میده.
        اما بهترین راه برای پیدا کرن کلمات کلیدی طولانی این است که در تالارهای گفتگوی حوزه کاریتون و یا شبکه‌های اجتماعی پیدا کنید.
        هر جا دیدید سوالی از سوی کاربران پرسیده میشه یعنی میتونید یک مقاله درباره اون سوال بنویسید.

    2. آرمین گفته:

      سلام جناب محمدی
      در مورد انتخاب ابزار کمکی برای انتخاب، بررسی و همچنین پیگیری روند سایت در کلمات کلیدی سوال داشتم.
      ابزاری میخوام که حداقل اطلاعات زیر رو در مورد کلمات کلیدی به من بده:
      ۱. search volume و trend
      ۲. cpc
      ۳. competition و difficulty
      ۴. موقعیت سایت من در اون کلمه (به طور دقیق و به صورت real time)
      همچنین این ویژگی رو داشته باشه که بانک اطلاعاتی قوی، کرولرهای زیاد و اطلاعات به نسبت دقیق داشته باشه (مثل ahrefs).
      من اغلب ابزارهای زیر رو بررسی کردم:
      moz
      ahrefs
      keywordtool.io
      kwfinder
      alexa
      semrush

      ولی مشکلی که با اینا دارم اینه که ایران رو هیچکدوم ساپورت نمیکنن. از طرفی چون به شخصه به این نتیجه رسیدم که ahrefs بهترین گزینه هست. ولی با توجه به قیمت زیاد سوالی برای من پیش اومده. سوال اینه که آیا اطلاعاتی که این ابزارهای بر اساس جستجو در کشورهای دیگه میدن (با توجه به اینکه ایران رو ساپورت نمیکنن) ارزشمنده؟

      لطفا پاسخ کامل و جامعی بفرمایید. اگر هم امکانش هست یک توضیح کامل در مورد این ابزارها در شرایط ایران بدید.

      با سپاس فراوان

      • مهدی محمدی گفته:

        با سلام.
        سوال بسیار کاربردی بود، احتمالا یک مقاله جامع در این باره بنویسم. اما قبل از اون چند نکته رو به صورت خلاصه خدمتتون عرض می‌کنم.

        ما از ابزارهای سئو برای ۲ منظور استفاده می‌کنیم.
        ۱. تخقیق کلمات کلیدی
        ۲. آنالیز و بررسی (Audit) سایت و رقبا

        برای تحقیق کلمات کلیدی از ابزار کیوردپلنر گوگل استفاده کنید.
        برای بررسی یا آدیت سایت از Moz.com استفاده کنید. البته اگر دوست داشتید از ابزارهای دیگه مثل ahref و … هم میتوانید استفاده کنید.
        ابزار یافتن موقیت در کلمه کلیدی یا keyword position در ابزار moz.com موجود است.
        حتما میدونید سرچ کنسول گوگل هم موقعیت شما در کلمات کلیدی را نشان میده.
        با سپاس از شما.

    3. آرمین گفته:

      ممنون از پاسخ شما.
      موقعیتی که در سرچ کنسول نمایش داده میشه real time نیست و خطا زیاد داره. خصوصا برای کلمات که نیاز به دونستن جایگاه دقیق در اون کلمه است کمکی نمیکنه.
      در مورد moz: با توجه به اینکه ماز ایران رو پشتیبانی نمیکنه و مجبور هستیم که کشور دیگه‌ای انتخاب کنیم. در نتیجه دیتاهای که ماز برای تحلیل استفاده میکنه مربوط به جستجوها در کشورهای دیگست. با این اوصاف راه حل چیه؟

      • مهدی محمدی گفته:

        به نظر من ابزار دقیقی که صد در صد، در تمام کلمات کلیدی، داده‌ها را درست نشون بده وجود نداره.
        با توجه به اینکه در بسیاری از کلمات کلیدی، تاریخچه جستجوی کاربر، محل جستجو، دستگاه جستجو و … میتونه در نتایج جستجو تاثیر زیادی داشته باشه، فکر نمیکنم هیچ ابزاری بتونه اطلاعات دقیق و صدرصد مطمئن بده.
        تجربه شخصی من اینه که در چند ابزار رایگان و پولی keyword position checker، کلمات کلیدی مختلف رو تست کردم و هر کدام نتایج متفاوتی دادند.
        نکته مهم اینه که هر چقدر به صفحه اول نزدیک باشید، خطای نتایج کمتر است و هرچقدر دور باشید خطا بیشتر است.

        در ظمن سرچ کنسول خطای زیادی نداره و تقریبا اکثر کلمات را درست نشون میده.

        به نظر من بهترین راه اینه که شما موقعیت یک کیورد رو به صورت ماهانه یا نهایتا هفتگی رصد کنید. اینطوری نتایج واقعی‌تر هستند.

    4. رضا صالحی گفته:

      باسلام
      استاد اولا تشکر میکنم از اموزشها وخوب توضیح دادنتون واز همه مهمتر رایگان بودنش کم کسی پیدا میشه که رایگان اینقدر دلسوزانه و کامل توضیح بده چرا اینو میگم من صالحی هستم از یزد و سوادم تا چهارم اپتدایی هست و چون علاقه دارم به سایت و دنیای اینترنت یه سایتی را اندازی کردم در زمینه کتابهای صوتی البته خودم نه توصط یکی دیگه دیدم دوسالی شد که بالا نیومد تصمیم گرفتم شروع به یادگیری کنم و برای شروع کردن دوره ای راتهیه کردم ودر حال اموزش دیدن هستم و دیدم اون که پولی بود به اندازه شما واضع توضیح نمیده از این بابت خواستم از شما تشکر کنم
      خدا به شما سلامتی شادی وثروت عطا کند

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام. با تشکر از اظهار محبت و لطف شما.
        البته بیشتر همکاران من در حوزه سئو واقعا زحمت می‌کشند و آموزش‌های خوبی ارائه می‌دهند.
        به زودی فایل‌های ویدیویی دوره رایگان آموزش سئو برای مبتدیان، در سایت قرار می‌گیرد و از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.
        دوره آموزش سئو مبتدی کاملا رایگان است.
        موفق باشید.

    5. علی گفته:

      سلام وقتتون بخیر. ببخشید چطوری بخش فهرست بندی سایتمون رو مثل سایت شما دربیاریم؟ من از افزونه table of content استفاده میکنم اما ظاهرش خوب نیست.

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و وقت بخیر.
        ما از ابزار یا افزونه استفاده نکرده‌ایم. توسط خودمان کدنویسی شده است.
        موفق باشید.

        • فهیمه حسینی گفته:

          سلام وقت شما بخیر
          برای سایتهای فروشگاهی این کلمه کلیدی که فرمودین چطوری میشه؟
          فرض می‌گیریم یک سایت فروش برنج داریم
          اون صفحه مدنظر (صفحه هد) که تو آموزشها فرمودین آرشیو، توی این وبسایت میشه صفحه فروشگاه؟
          بعد باید مقاله بذاریم با کلید واژه های مرتبط و لینکش کنیم به صفحه فروشگاه؟ میشه برای سایتهای فروشگاهی یکم توضیح بدین‌.
          با تشکر

          • مهدی محمدی گفته:

            سلا مجدد.
            اگر حوزه اصلی کارتون برنج است و هدف جستجوی عبارت برنج، تجاری است (با جستجوی عبارت برنج، صفحات دسته‌بندی محصول نقش می‌بندند) می‌تونید صفحه فروشگاهتون یا صفحه اصلی‌تون رو برای این کیورد بهینه کنید. ولی اگر برنج فقط یکی از دسته محصولاتتون است،‌ قطعا باید روی یک صفحه دسته‌بندی هدفگذاری شود.
            سوال شما: بعد باید مقاله بذاریم با کلید واژه های مرتبط و لینکش کنیم به صفحه فروشگاه؟
            پاسخ: بله. البته مقالات مفید و عالی.

            موفق باشید.

    6. سمیرا مقدم گفته:

      سلام روز به خیر و خدا قوت از این بهتر نمیشه من اموزش های رایگان و پولی زیادی رو دنبال کردم ولی هیچ کدوم این قدر جامع و دسته بندی شده نبودند یک دنیا ممنون و سوالم اینه که ما سایت تحصیل در خارج از کشور هستیم طبیعی که کلمه کلیدی مون تخصیل در مالزی باشه چون فقط حوزه مالزی هستیم ولی اگه بخوایم روی کلمات کلیدی پرسرچ مثل گردش و تفریح در مالزی هم رتبه بگیریم از هدف مون دور میشبم؟؟

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و وقت بخیر. ممنون از لطف شما.
        فکر می‌کنم این کلمه کلیدی مربوط به حوزه گردشگری میشه و سخت براتون روی این کلمه کلیدی کار کنید.
        موفق باشید.

    7. سید علی طاهری گفته:

      سلام جناب محمدی عزیز و بزرگوار
      شما از این لحظه به بعد منو … و استاد شریفی هستید ، آموزش های شما بسیار کاربردی شیوا و عالی هستند برای کسی مثل من که مبتدی هستم و علاقمند به این حوزه ، بابت اکثر مطالب نابی که رایگان در اختیار ما گذاشتید سپاسگزارم و امیدوارم خیر اونو جایی دیگه چند برابر خدا بهتون برگردونه

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و عرض ادب.
        آقای طاهری من رو شرمنده نکنید. ممنون از محبتتون.
        با اجازتون بخشی از کامنتتون رو نقطه چین کردم. چون لایق این ابراز محبت شما نیستم.
        موفق باشید.

    8. مریم بیگی گفته:

      سلام ممنون از آموزش کاربردیتون. یه سوال داشتم؛ ما سایتی داریم در زمینه پنل پیامکی که کلیدواژه های اصلی شامل پیامک تبلیغاتی، پیام کوتاه تبلیغاتی، اس ام اس تبلیغاتی، خرید پنل پیامکی، تعرفه پنل پیامک و …. داره. برای چیدن درخت محتوایی سایت چطور باید اینهارو دسته بندی کنیم؟ چون همونطور که میبینید کلیدواژه ها شبیه همن و هم پوشانی دارن آیا میتونیم دسته بندی مادر و فرزند برای اینها تعریف کنیم؟ و آیا نیاز به کیورد ریسرچ بیشتری داریم؟

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و عرض ادب.
        موضوع بسیار مهمی است.
        باید ببینید هدف جستجو کلمات کلیدی که ذکر کردید یکی است یا متفاوت است.
        برای بررسی هدف جستجو هم باید کلمه کلیدی را در گوگل جستجو کنید و نتایج را بررسی کنید.
        این مقاله را مطالعه کنید: هدف جستجو چیست؟
        موفق باشید.

    9. حامد گفته:

      سلام، وقت تون بخیر
      من یه چالشی توی تارگت کردن کیوردها دارم. این که هر عبارت کلیدی روی چه صفحه ای باید هدف گرفته باشه و این که آیا صفحه جدا تو سایت می خواید یا ادغام کنم؟

      مثلا فرض کنید کاربر سرچ می کنه «آموزش ورد». ما تو سایت مون برای این موضوع، چند تا راهکار داریم:
      * کلاس حضوری ورد در شهر خودمون
      * کلاس آنلاین ورد
      * پکیج فیلم های آموزشی ورد (محصول پولی)
      * مجموعه مقالات رایگان آموزش ورد (متنی و تصویری و فیلم)

      تنوع کلمات کلیدی تو این زمینه نسبتا بالاست. با فرض این که تمام این عبارات سرچ قابل توجهی دارند و من بخوام تو همه این عبارات جایگاه خوبی بگیرم، به نظرتون این استراتژی درسته که تمام عبارات زیر تو یک صفحه تارگت بشن یا باید بعضی هاشون رو جدا کنم؟ من یک نماینده از هر مدل عبارت کلیدی رو می نویسم:

      * آموزش ورد
      * آموزش صفر تا صد ورد
      * یادگیری ورد
      * آموزش ورد به زبان ساده
      * آموزش ورد کامپیوتر
      * آموزش ورد از مبتدی تا پیشرفته
      * آموزش ورد به زبان فارسی

      از اون جایی که وجود عبارت کلیدی سرچ شده کاربر در تگ سئو مهمه و روی CTR و کلیک کاربر هم تأثیر می ذاره، همه این پسوندها رو نمی شه توی عنوان سئو جا داد. رو این حساب صفحه جدا می خوان هر کدوم؟

      ممنونم از راهنمایی تون

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و وقت بخیر.
        ببینید موضوع این نیست که شما دوست دارید یا دوست ندارید برای هر کلمه یک صفحه درست کنید!!
        لطفا توجه کنید:
        باید هدف جستجوی تک تک این کلمات را بررسی کنید. برای چک کردن هدف جستجو باید وقت بگذارید و تک تک عبارات را در گوگل جستجو کنید و نتایج را بررسی کنید تا دقیقا متوجه شوید کاربر به دنبال چه محتوایی است. من برای اینکار از ابزار سئو کبوتر استفاده می‌کنم که در مقاله یافتن سریع هدف جستجو توضیح دادم. البته شما میتونید تک تک کلمات را به صورت دستی در گوگل سرچ کنید.
        اگر هدف جستجو یکسان باشد چاره‌ای ندارید جز اینکه همه این کلمات را در یک صفحه تارگت کنید. چون در غیر این صورت، کیورد کنیبالیزیشن به وجود می‌آید.
        از بین این کلمات هم باید اولویت‌بندی کنید و اونهایی که براتون ارزشمندتر هستند را در بیشتر مورد توجه قرار دهید و onpage صفحه را بیشتر برای اون‌ها انجام دهید. مقاله آموزش نحوه استفاده از کلمه کلیدی در صفحات سایت و سئو [تکنیک ۸ نقطه] هم میتونه کمکتون کنه.
        موفق باشید.

        • حامد گفته:

          سلام مجدد، ممنون بابت پاسخ گویی
          این که می گید هدف کاربر رو با سرچ همون عبارت در گوگل متوجه بشیم و از ایجاد صفحات اضافی جلوگیری کنیم، درست.
          اما من فکر می کنم شاید تقلید صرف از سایت های رقیب ممکنه ما رو به اشتباه بندازه یعنی اون ها می تونستن مثلا برای یه سری عبارات، صفحه جدا بزنن و گوگل چاره ای جز نمایش اون سایت ها در نتایج خودش به ازای یه سری عبارات کلیدی نداشته.
          چون من شنیدم گوگل تمایل به نمایش نتایج دقیق داره. یه مثال فرضی می گم. من سرچ می کنم آموزش ورد ۲۰۱۰ (طبق تحقیق کلمات کلیدیم هنوز یه خرده سرچ داره)، اما چند سایت یا شاید اکثر سایت هایی که تو نتایج میاد روی این ورژن آموزش ندادن (البته اینو فرضی می گم و دقیق بررسی نکردم). پس اگر من براش صفحه مجزا داشته باشم و دقیقا ورد ۲۰۱۰ رو آموزش بدم، تطابق بیشتری با نیاز و سرچ کاربر دارم.
          مثلا رقبا ممکنه آموزش چند ورژن مختلف رو تو یک صفحه هدف گرفتن، که چه بسا اگر جدا می شد، اون سایت نتیجه بهتری در گوگل می گرفت و گوگل با توجه به کمبود غنای وب فارسی، مجبور به نمایش نتایجی شده که صد در صد با عبارت سرچ شده تطابق ندارن
          و این که اگر ابتدای کار یه سری عبارات رو جدا کنیم و تو صفحات مختلف هدف بگیریم، اگر کنیبالی شد، بعدا می تونیم ریدایرکت کنیم اما اگر ادغام باشه و بخوایم جدا کنیم کارمون سخت تره.
          این، حالا چیزی بود که من متوجه شدم و البته هنوز شک دارم درست می گم یا نه
          ممنون می شم نظرتون رو در این مورد بگید

          • مهدی محمدی گفته:

            سلام و وقت بخیر.
            اشتباه نکنید، این موضوع ارتباطی به تقلید از رقبا ندارد. ما serp رو نگاه می‌کنیم تا متوجه بشیم از نظر گوگل چه نوع محتوایی برای این جستجو مناسب است.
            اما در مورد اینکه میفرمایید برای کلماتی که شک داریم چند صفحه درست کنیم و اگر جواب نداد صفحات را ادغام کنیم.
            به نظرم این استراتژی خیلی جالب نیست و نباید اتفاق بیفته. چون نشون میده تحقبق کلمات کلیدی و استراتژی محتوایی به درستی انجام نشده است.
            اما به فرض اینکه چنین وضعیتی پیش اومده، این کار را برای یک یا دو صفحه می‌توان انجام داد و بیش از اون عملا هزینه و زمان ما را نابود می‌کند.
            باید صبر کنید تا صفحات ایندکس شوند، لینک‌سازی داخلی انجام دهید، بک‌لینک بگیرید، دوباره صبر کنید تا جایگاهشون مشخص شود و اگر نتیجه نگرفتید، صفحات ادغام شود که ادغام صفحات هم به این سادگی نیست. باید ساختار صفحه را مجدا طراحی کنید تا بدون اینکه به مسیر و کیفیت محتوا آسیب برسد، صفحات یکی شوند.

            پیشنهاد من: تمام کلمات کلیدی یک حوزه (مثلا آموزش ورد) را مشخص کنید، سپس SERP را برای تمام کیوردها چک کنید تا متوجه شوید کدام کلمات هدف جستجوی یکسان دارند و کیوردهایی که هدف جستجوی یکسان دارند را در یک صفحه هدف‌گذاری کنید.
            نکته مهم مخصوص شما: اگر کیوردی پیدا کردید که به نظرتون می‌شود برایش صفحه‌ای جداگانه ساخت، خیلی عمیق فکر کنید که آیا می‌توانید محتوایی برای این کیورد بنویسید که ارزش خاصی را ارائه کند، در هیچ‌کدام دیگر از صفحاتتان نباشد و محتوای متفاوتی باشد، اگر می‌توانید صفحه را بسازید.
            مثال: فرض کنید بین ۲ کلمه آموزش ورد و آموزش صفر تا صد ورد مشکل دارید. فکر کنید ببینید آیا می‌توانید این صفحات رو طوری درست کنید که محتوای متفاوتی از هم داشته باشند؟ اگر شد صفحه را بسازید.
            موفق باشید.

    10. رضا گفته:

      با سلام و عرض ادب.وقتی می خواهیم صفحه ی ۲ رو به صفحه ۱ لینک بدیم با چه کلمه ای لینک بدیم؟بهتره از کلمه کلیدی خود صفحه استفاده کنیم ؟ یا کلمه کلیدی بالاتر؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link