بهترین روش یافتن ایده برای نوشتن محتوا یا مقاله: ۱۵ روش

best-techniques-for-finding-content-writing-ideas
  • من در این محتوا شما را با ۱۵ مورد از بهترین روش‌های یافتن ایده برای نوشتن محتوا یا مقاله آشنا می‌کنم.

    با استفاده از این روش‌ها از سردرگمی همیشگی برای یافتن موضوعات تولید محتوا نجات پیدا می‌کنید و می‌توانید موضوعات متفاوتی پیدا کنید و سپس برای آن محتوای جذاب، کاربردی، مفید و کاربر پسند تولید کنید.

    با من همراه باشید.

    نوشتن محتوا یا مقاله برای سایت

    شما برای نوشتن محتوای سئو شده یا مقاله باید از منبع درستی ایده بگیرید. این منابع درست را باید متناسب با موضوع فعالیت سایت خود، برندتان و هدفی که در ذهن دارید، انتخاب کنید.

    مثلا ما در سایت آکادمی سئو سفینه، برای جذب افراد شرکت کننده در دوره آموزش سئو یا جذب کاربران برای خرید ابزارهای سئو سفینه، محتوا یا مقالات مختلف با ایده‌ آموزش می‌نویسیم و منتشر می‌کنیم.

    این کار هم به تولید محتوای سایت کمک می‌کند، هم کاربران هدف و مخاطبین ما را به سمت درستی هدایت می‌کند تا با آکادمی و دوره‌های آموزشی ما آشنا شوند و هم به رشد سایت ما کمک می‌کند.

    من برای یافتن ایده برای نوشتن محتوا یا مقالات سایت سئو سفینه از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنم؛ این روش‌ها را در ۵ دسته‌بندی مختلف برای شما در این مقاله عنوان می‌کنم:

    یافتن ایده برای مقاله با روش کیورد ریسرچ

    یکی از روش‌های بسیار دقیق و حرفه‌ای برای یافتن ایده محتوا، کیورد ریسرچ یا تحقیق کلمات کلیدی است.

    این روش اینگونه است که شما از کلمات یا عبارت‌های مورد جستجوی کاربران اینترنتی و اطلاعات دقیقی مثل حجم جستجو، بازه‌ زمانی جستجو، منطقه جستجو و… مطلع می‌شوید و از آنها برای انتخاب عنوان یا موضوع محتوا ایده می‌گیرید.

    برای یافتن ایده از روش کیورد ریسرچ تکنیک‌های مختلفی وجود دارد. من در ادامه به ۳ مورد اصلی آنها اشاره می‌کنم:

    ۱- سئو کبوتر و ابزارهای کیورد ریسرچ

    قویترین و معتبرترین تکنیک برای کیورد ریسرچ یا تحقیق کلمات کلیدی، استفاده از ابزارهای تخصصی سئو است. این ابزارها با جمع‌آوری اطلاعات دقیق و کلی از دیتابیس موتورهای جستجو، آمار جامعی از حجم و الگوی جستجوی کاربران اینترنتی را در اختیارتان قرار می‌دهند.

    سئو کبوتر یک ابزار کامل سئو با طراحی داخلی و ایرانی است که گنجینه ای از کلمات کلیدی در سئو برای تولید محتوا را در اختیار شما قرار می دهد. این ابزار به منبع سرچ فارسی گوگل ساجست متصل است.

    kabootar-seo-tool

    شما می‌توانید بر اساس داده‌های سئو کبوتر، کیوردهای با نرخ کلیک پایین را معیاری برای انتخاب موضوع محتواهای بعدی خود درنظر بگیرید. اگر از قبل راجع به این کیوردها محتوا نوشته‌اید، باید آنها را آپدیت کنید تا مخاطب را بهتر جذب کنید.

    چند نمونه دیگر از ابزارهای تخصصی و حرفه‌ای کیورد ریسرچ عبارتند از:

    keyword-reserch-technique-for-finding-content-ideas

    ۲- گوگل ساجست یا پیشنهادات خودکار گوگل

    گوگل به عنوان محبوب ترین موتور جستجو در دنیا، قدرتمندترین و بهترین ابزار برای کیورد ریسرچ است. استفاده از گوگل ساجست یا پیشنهادات خودکار گوگل ساده‌ترین راهی است که می‌توانید کیوردها و کلمات کلیدی مهم و پرجستجو را پیدا کنید.

    برای این کار کافیست موضوع سایت، اسم محصولات یا خدمات خود را در باکس جستجوی گوگل تایپ کنید تا لیستی از کلمات پیشنهادی را زیر آن و در یک ستون مرتب مشاهده کنید.

    مثلا من عبارت « ابزار سئو » را در باکس سرچ گوگل وارد کردم و گوگل این لیست از کلمات پیشنهادی خودکار را به من نشان داد:

    google-auto-suggest-for-finding-contenting-ideas-

    ۳- سوالات مرتبط جستجوگران در گوگل People also askes/search for

    روش ساده و دم‌دستی دیگر برای تحقیق کلمات کلیدی یا کیورد ریسرچ، سوالات مرتبط جستجوگران People also askes/search for است.

    این بخش در صفحه نتایج گوگل SERP به شما اطلاعات تکمیلی راجع به سوالات یا جستجوهای مشابه کاربران با عبارات یا کلیدواژه‌های دیگر را نشان می‌دهد.

    شما می‌توانید از این اطلاعات به طور مستقیم در انتخاب موضوع محتوا استفاده کنید یا اینکه آنها را دنبال کنید تا به ایده‌های بهتر برسید.

    مثلا، من برای مشاهده کیوردهای مشابه کاربران و ایده گرفتن از آنها، عبارت «ابزار سئو ایرانی» را در باکس سرچ گوگل وارد کردم. درنتیجه، این کیوردها را در بخش People also search for مشاهده کردم:

    people-also-asks-or-search-for-finding-content-ideas

    تحقیق و جستجوی عنوان یا موضوع برای ایده نوشتن محتوا یا مقاله

    ساده ترین روش برای پیدا کردن ایده های کاربردی و عالی و نوشتن محتوا یا مقاله این است که عناوین یا موضوعات را به طور مستقیم از فضای اینترنت پیدا کنید.

    این کار را می‌توانید به کمک ابزارها یا پلتفرم‌هایی که به طور اختصاصی برای جستجو و تحقیق عنوان یا موضوع مقالات و محتوا طراحی شده‌اند، انجام دهید.

    من در ادامه به ۲ روش رایج جستجوی موضوع اشاره می‌کنم که کمک زیادی به ایده تولید محتوا می‌کنند:

    ۴- تاپیک ریسرچ Topic Research

    یکی از راه‌های مستقیم و بی‌دردسر برای نوشتن محتوا یا مقاله سایت این است که از قابلیت تاپیک ریسرچ Topic Research یا تحقیق عنوان یا موضوع ابزارهای سئو کمک بگیرید.

    یکی از این ابزارهای معروف که اطلاعات دقیق و مفصلی از نیاز و رفتارهای کاربران اینترنتی هم در اختیار شما قرار می‌دهد، سمراش Semrush است.

    قابلیت Semrush Topic Research بر اساس ایده یا موضوعی که شما در ذهن دارید (ولو یک کلمه کلیدی)، لیستی از داده‌های مربوط به موضوعات مرتبط و تعداد لینک دریافتی آنها را در اختیار شما قرار می‌دهد.

    شما می‌توانید با مشاهده و آنالیز این داده‌ها، موضوعات متناسب با کسب‌وکار یا فعالیت سایت خود را انتخاب کنید. مثلا من در باکس سرچ تاپیک ریسرچ سمراش عبارت «ابزار سئو» را وارد کردم:

    topic-research-method-for-finding-ideas-for-writing-content-and-articles

    و نتیجه ای که سمراش به من نشان داد که ایده های فوق‌العاده ای برای موضوع ابزار سئو بودند، به این شکل بود:

    topic-research-method-for-finding-ideas-for-writing-content-and-articles.semrush

    Semrush Title Generator هم مثل همین قابلیت Topic Reseach عمل می‌کند و ایده برای یافتن موضوعات مختلف برای تولید محتوا در اختیار شما قرار می‌دهد.

    ابزارهای دیگری که برای تاپیک ریسرچ می‌توانید استفاده کنید، عبارتند از:

    ۵- تحقیق و جستجوی محتوا یا کانتنت ریسرچ Content Research

    یکی دیگر از روش‌های ارزشمند و نتیجه بخش برای یافتن ایده در نوشتن محتوا یا مقاله تحقیق و جستجوی محتوا یا کانتنت ریسرچ Content Research است.

    در این روش شما کلمه یا عبارتی را به عنوان ایده ذهنی خود در سایت یا ابزار مختص به کانتنت ریسرچ وارد می‌کنید و محتواهای پربازدید و موفق مرتبط با آن را می‌یابید.

    این محتواهای مختلف به شما ایده‌های جذابی برای انتخاب موضوع یا عنوان محتوا و حتی نوع نوشتن مقاله را می‌دهند.

    ahrefs-content-explorer-method-for-finding-ideas-for-writing-content-and-articles

    اچرفس Ahrefs یکی از قدرتمندترین ابزارهای کانتنت ریسرچ است. قابلیت Ahrefs Content Explorer داده‌های مفیدی از مقالات یا محتواهای نوشتاری با امتیاز بالا را در اختیار شما قرار می‌دهد.

    این مقالات منبع معتبری از انواع ایده‌های مختلف برای تولید محتوای نوشتاری و مقاله است.

    ahrefs-content-explorer-method-for-finding-ideas-for-writing-content-and-articles2

    موضوعات ترند یا پربازدید

    یکی دیگر از بهترین و موثرترین روش‌ها برای انتخاب موضوع محتوا یا مقاله، ایده گرفتن از موضوعات ترند است. موضوعات ترند مربوط به عناوین پست‌ها، خبرها یا محتواهایی هستند که ناگهان در یک بازه زمانی کوتاه بین میلیون‌ها کاربر به اشتراک گذاشته می‌شوند.

    موضوعات ترند ممکن است مربوط به یک حادثه، شیوع یک بیماری، اختراع تکنولوژی جدید و سایر اتفاقات شگفت‌انگیز یا تاثیرگذار بر زندگی عموم مردم دنیا یا کشور شما باشد.

    من در ادامه به ۳ روش مختلف برای یافتن ایده های ترند و جذاب اشاره می‌کنم.

    ۶- گوگل ترندز Google Trends

    گوگل ترندز Google Trends یکی از معروف ترین ابزارها برای یافتن موضوعات پربازدید و ترند در فضای اینترنتی است. این ابزار گوگل به شما در پیدا کردن محبوب‌ترین موضوعات، بیشترین آمار جستجو و همچنین رایج‌ترین پرسش‌های کاربران اینترنتی کمک زیادی می‌کند.

    البته در استفاده از این ابزار باید به این مسئله توجه کنید که پیشفرض آماری گوگل ترندز، کشور آمریکا و الگوی رفتاری کاربران اینترنتی ایالات متحده است.

    google-trends-ideas-for-content-writing

    ۷- مناسبت های مهم

    شیوه دیگر برای پیدا کردن ایده مقاله وبلاگ یا سایت استفاده از مناسبت‌های مهم است. معمولا در مناسبت‌های مهم، موضوعات مشخص و محدودی ترند و پربازدید هستند و سایر خبرها، اتفاقات، مقالات و… تحت‌الشعاع این موضوعات قرار می‌گیرند.

    مثلا شما در مناسبت های خاص مثل عید نوروز، شب یلدا، روزهای خاص برگزاری نمایشگاه‌ها یا جشنواره‌های مرتبط به کسب‌وکارتان باید حول همین موضوعات ترند محتوا تولید کنید تا بتوانید حجم بالایی از مخاطب را به سایت خود جذب کنید.

    یکی از ایده‌ها برای چنین مناسبت‌هایی برگزاری جشنواره فروش یا تخفیف‌های خاص برای ارائه خدمات موقت و یا شرایط ویژه برای ثبت‌نام است.

    ۸- پست های وایرال در شبکه های اجتماعی

    ایده دیگر برای بهره گرفتن از موضوعات ترند و پربازدید، لینک شدن به پست‌های وایرال در شبکه‌های اجتماعی است.

    شما به خوبی واقف هستید که شبکه‌های اجتماعی از سرمایه عظیمی از کاربران مجازی برخوردار است. وقتی پست یا موضوعی در این شبکه‌ها وایرال می‌شود و دست‌به‌دست می‌چرخد، بهترین فرصت است تا سایت شما هم با تولید محتوا و نوشتن مقاله روی این موضوعات مانور دهید.

    به خصوص اگر موضوع وایرال، جدید و مبهم است و خیلی از کاربران شبکه‌های اجتماعی برای اطلاع پیدا کردن از کل ماجرا نیاز به جستجو در سایت‌های اینترنتی دارند.

    توجه کنید که معمولا به سراغ موضوعات وایرال مرتبط به موضوع سایت یا برند خود بروید یا شیوه‌ای برای برقراری ارتباط با این موضوعات و متصل کردن به فعالیت سایت خود پیدا کنید.

    مثلا در دوره‌ای که هوش مصنوعی به دنیا معرفی شد، خیلی از سایت‌های فروش دوره‌ها یا ابزارهای سئو در مورد تاثیرات این تکنولوژی بر سئو مقالات مختلفی نوشتند تا از جریان عظیم ترس و دلهره یا کنجکاوی کاربران شبکه‌های اجتماعی بهره بگیرند.

    در همین زمان بود که ما دوره تولید محتوا با هوش مصنوعی را عرضه کردیم.

    ۹- تعامل با مخاطب

    یکی از ساده‌ترین و در دسترس ترین روش‌های یافتن ایده برای محتوا یا مقاله، تعامل با مخاطب است. شما می‌توانید یا از طریق تعامل مستقیم با مخاطبین سایت یا صفحات خود یا از طریق تعامل با آنها در سایت‌ها و پلتفرم‌های دیگر، این کار را انجام دهید.

    قطعا تعامل با مخاطب روشی بسیار تاثیرگذار و نتیجه بخش برای ایده گرفتن است چون پای هیچ عامل سومی برای تغییر داده‌ها یا دسته‌بندی آنها به شیوه‌های مختلف وجود ندارد و داده‌ها کاملا خالص و دست‌نخورده است.

    من در ادامه به ۳ روش مختلف برای تعامل با مخاطب و ایده گرفتن برای نوشتن مقاله اشاره می‌کنم:

    ۱۰- سوالات متداول

    شما محتوای سایت را برای مخاطبین‌تان و بر حسب نیاز و درخواست‌ آنها می‌نویسید. پس، چه راهی بهتر از اینکه بدانید سوالات ذهنی که آنها درگیر هستند، راجع به چه موضوعاتی است. این مسئله را می‌توانید در سایت خودتان یا سایت‌های رقیب متوجه شوید.

    بسیاری از سایت‌ها بخشی به نام «سوالات متداول» دارند. این بخش سایت مربوط به سوالات پرتکراری است که کاربران سایت درباره محتویات، محصولات، خدمات و… مطرح می‌کنند.

    این سوالات متداول منبعی برای شناخت دغدغه‌های ذهنی مخاطب و الهام گرفتن از آنها برای نوشتن مقاله یا محتوا برای سایت شماست.

    finding-content-ideas-from-users-questions

    ۱۱- نظرات کاربران

    راه دیگر برای تعامل با مخاطب و دسترسی به نیازها و دغدغه‌های آنها استفاده از بخش نظرات کاربران است. کاربران سایت نظرات خود را به طور مستقیم زیر پست‌ها، توضیحات محصول یا فرم‌های نظرسنجی وارد می‌کنند تا شما آنها را بخوانید.

    این نظرات منبعی برای ایده گرفتن و انتخاب موضوعات کاربردی و متناسب با دغدغه مخاطبین سایت هستند.

    ما در آکادمی سئو سفینه از پیام‌های دریافتی در زیر پست‌ها و شبکه‌های اجتماعی خودمان استفاده می‌کنیم.

    ۱۲- انجمن های عمومی

    روش دیگر تعامل با مخاطب، انجمن‌های عمومی است. کاربران در این انجمن‌ها پرسش‌ها، نظرات، دغدغه‌های ذهنی و خواسته‌های خود را آزادانه به اشتراک می‌گذارند.

    یکی از معروف ترین و معتبرترین انجمن‌های عمومی خارجی، سایت Qura است که فضایی عالی برای آشنا شدن با سوالات و چالش‌های کاربران اینترنتی است.

    شما تنها با وارد کردن یک کلمه یا عبارت کوتاه در باکس جستجوی این سایت می‌توانید تمامی سوالاتی که کاربران درباره آن مطرح کرده‌اند را ببینید و از آنها برای نوشتن محتوا ایده بگیرید.

    گزینه‌هایی مثل «Top Stories»، «Trending» و «Questions» شما را به طور مستقیم و به طور عمیق به ایده‌های جذاب برای موضوع مقاله وصل می‌کنند.

    مثلا من در این انجمن عبارت «کیف» را در باکس جستجو وارد و این نتیجه را دریافت کردم:

    qura-platform-ideas-for-content-writing

    ویژگی جذاب این پلتفرم این است که پاسخ‌های مرتبط به پرسش‌های مطرح شده توسط کاربران را هم به شما نشان می‌دهد. این پاسخ‌ها هم ایده‌های نابی برای نوشتن مقاله هستند.

    برخی از انجمن های پربازدید داخلی عبارتند از:

    ۱۳- شبکه های اجتماعی

    مسیر دیگر برای تعامل با مخاطب، شبکه های اجتماعی است. میلیاردها کاربر امروزه از شبکه‌های اجتماعی به طور روزانه استفاده می‌کنند و حضور فعالی در این رسانه‌ها دارند.

    شما باید شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های مجازی جذاب و موردپسند مخاطبین خود را بشناسید و در آنها صفحه یا پیج شخصی یا کاری داشته باشید. اگر سایت شما در این شبکه‌ها حضور فعال نداشته باشد، ممکن است طیف وسیعی از مخاطبین را از دست بدهید یا از آنها دور شوید.

    تعامل با مخاطبین در شبکه‌های اجتماعی بسیار راحت‌تر از سایت‌های اینترنتی است. مخاطبین این پلتفرم‌ها علاقه زیادی به کامنت گذاشتن و نظر دادن راجع به پست‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و محتوای صفحه شما دارند.

    شما می‌توانید انتقادات مستقیم مخاطبین خود را ببینید و بشنوید و از آنها ایده بگیرید. همچنین می‌توانید به طور مستقیم پست‌های نظرسنجی بگذارید و از آنها راجع به نیازها، خواسته‌ها، دغدغه‌ها و پرسش‌هایشان سوال کنید.

    مثلا شبکه اجتماعی اینستاگرام که این سالها در کشور ما بسیار پرطرفدار بوده، فضای فوق‌العاده خوبی برای تعامل شما با مخاطبین‌تان است.

    برخی از شبکه‌های اجتماعی پربازدید برای تعامل با مخاطب و یافتن ایده عبارتند از:

    • یوتیوب
    • تلگرام
    • ایکس (توئیتر)
    • لینکدین

    finding-content-ideas-from-social-media

    ۱۴- معرفی برند یا کسب و کار

    ترفند دیگر برای پیدا کردن موضوع یا ایده برای انتخاب عنوان محتوا یا مقاله، معرفی برند یا کسب‌وکار است. درواقع، اصلی‌ترین بخش از محتوای داخل سایت شما مربوط به موضوع آن یا فعالیت، کسب‌وکار و برند شماست.

    شما باید مدام با تولید محتوای مختلف و به‌روز، برند یا فعالیت خود را به مخاطبین معرفی یا برای آنها تبلیغ کنید. اصلی‌ترین تبلیغ‌کننده برای کسب‌وکار شما، خودتان هستید. پس از این مسئله برای تولید محتوا ایده بگیرید.

    معرفی شرکت یا مجموعه، اعضای آن، تاریخچه فعالیت، مسیر پیشرفت، و…، همگی موضوعات مهمی برای نوشتن محتوا یا مقاله هستند.

    من در ادامه به دو روش اصلی معرفی برند یا کسب‌وکار برای ایده تولید محتوا اشاره می‌کنم:

    ۱۵- معرفی محصولات یا خدمات برای فروشگاه های آنلاین

    اگر یک سایت فروشگاهی یا خدماتی دارید و محصولات یا خدمات خود را در آن عرضه می‌کنید، باید برای محصولات خود محتوا قوی و خلاقانه تولید کنید.

    محتوای توضیح محصولات یا خدمات چیزیست که در تمامی سایت‌های فروشگاهی وجود دارد. شما می‌توانید محتواهای متنی جانبی و مستقل از توضیح و تشریح ویژگی‌ محصولات هم بنویسید.

    برخی از ایده ها برای تبلیغ محصولات یا خدمات و جذب کاربر یا مشتری برای بازدید و خرید عبارتند از:

    • تولید محتوای تبلیغی برای فضا و موقعیت‌هایی که محصولات یا خدمات شما به کار می‌آیند (مثلا موضوع «حفظ سلامت پا» برای تبلیغ کفش‌های کتانی)
    • تولید محتوا با عنوان خطرهای احتمالی برای عدم استفاده از محصولات یا خدمات شما (مثلا موضوع «خطر ابتلا به افسردگی در میانسالی» برای تبلیغ دوره‌های روانشناسی و کوچینگ)
    • نوشتن مقاله برای مزیت های استفاده از محصولات یا خدمات شما (مثلا موضوع «ستاره دار شدن لینک سایت شما در SERP» که ما برای معرفی ابزار فول اسکیما ریچ اسنیپت آکادمی سئو از آن ایده گرفتیم.)

    content-writing-ideas-for-promoting-products-and-srvices

    برای یادگیری بیشتر در خصوص می‌توانید مقاله آموزش سئو سایت فروشگاهی استفاده کنید.

    ۱۶- نوشتن پست های مقایسه

    یکی دیگر از ایده های بهره گیری از معرفی محصولات یا خدمات برای نوشتن محتوا یا مقاله، انتشار پست های مقایسه هست. حتما شما هم این مدل پست‌ها یا مقاله‌ها را زیاد دیده‌اید؛ مثل مقایسه انواع مدل‌های گوشی، لپتاب، ماشین و… .

    این پست‌ها جذابیت بالایی برای مخاطبین دارند. حتی اگر مخاطبینی که قصد خرید یا استفاده از محصولات یا خدمات شما را هم نداشته باشند، به هوای دیدن این نوع پست‌ها جذب سایت شما می‌شوند. این مسئله نرخ بازدید سایت شما را بالا می‌برد.

    شما می‌توانید از پست‌های مقایسه برای مقایسه محصولات یا خدمات خودتان با هم یا مقایسه آنها با محصولات یا خدمات رقبا استفاده کنید.

    مثلا شما در این تصویر محتوای مقایسه دو مدل گوشی شیائومی ۱۲T Pro و سامسونگ Galaxy S21 را در سایت تکنولایف می‌بینید:

    comapring-products-or-services-idea-for-content-creating

    ۱۷- محتوای سایت های رقیب

    روش مهم دیگر برای دستیابی به ایده های جذاب و کارگشا و تولید و نوشتن مقاله، الهام گرفتن از محتوای سایت‌های رقیب است؛ به‌خصوص اگر سایت خود را تازه راه‌اندازی کرده‌اید و رتبه پایینی در گوگل دارید، این کار به شما کمک می‌کند.

    برای ایده گرفتن از سایت‌های رقیب، به سراغ سایت‌های معتبر و پربازدید بروید. شما با آنالیز محتوا و عملکرد سایت‌های رقیب می‌توانید به موضوعات جالبی برای تولید محتوا بنویسید.

    روی کیوردهایی دست بگذارید که این سایت‌ها آنها را نادیه گرفته اند یا موضوعات داغی که از آنها غافل مانده‌اند.

    با خواندن نظرات یا سوالات کاربران این سایت‌ها، میزان آرای آنها برای پست‌های پرطرفدار و غیره، ایده‌های خوبی می‌توانید بگیرید. همینطور، رسانه‌های اجتماعی این سایت‌ها هم منبع بسیار خوبی برای یافتن ایده‌های کاربرپسند است.

    ابزارهای تحلیلی سئو برای آنالیز سایت‌های رقیب، کمک زیادی به شما در پیدا کردن موضوعات، کیوردها یا ایده‌های تولید محتوا می‌کنند. برخی از این ابزارها عبارتند از:

    سایر روش های پیدا کردن ایده برای تولید محتوا

    این ایده‌ها تا حد زیادی از نیازتان برای ایده تولید محتوا را برطرف می‌کند؛ با این حال، اگر به دنبال روش‌های دیگر برای ایده گرفتن هستید، می‌توانید از تکنیک های زیر استفاده کنید:

    • تالارهای گفتمان یا چت روم ها
    • خلق ایده های خلاقانه
    • هشتگ های شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام
    • دریافت ایده از تیم بازاریابی یا فروش سایت
    • اخبار و رویدادهای محلی و منطقه ای
    • اشتباهاتی که در حیطه فعالیت شما یا رقبا پیش می آیند
    • کسب ایده از پلتفرم فلیپ بورد Flipboard یا Reddit
    • تولید محتوای آموزشی
    • نوشتن راهنمای استفاده از محصولات یا خدمات
    • تولید محتوا درباره آخرین و به روز ترین تکنولوژی‌های مرتبط با موضوع سایت
    • داستان سرایی
    • نوشتن درباره تجربه کاربران

    سخن آخر

    شما قطعا با کمک تنها چند مورد از این روش‌ها می‌توانید بهترین ایده ها برای نوشتن مقالات سایت را پیدا کنید. فقط، قبل از انتخاب نهایی ایده‌ها، آنها را به دقت بررسی کنید و درباره مقالات مشابه در سایت‌های دیگر تحقیق انجام دهید.

    شما با تولید محتوای جذاب و باکیفیت می‌توانید باعث افزایش ۶۰ درصدی سرنخ و ۵۱ درصدی درآمدزایی سایت شوید. پس برای انتخاب موضوع حتما با اعضای تیم سئو بخصوص تیم بازاریابی محتوایی هماهنگ باشید و با آنها همفکری کنید تا بهترین بازخورد را بعد از انتشار محتوا بگیرید.

    در دوره جامع سئو سفینه سئو را از صفر تا صد بیاموزید

    دوره سئو

    دوره جامع آموزش سئو

     

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    مهدی محمدی با کتاب سئو جدید

    مهدی محمدی
    مدرس و مشاور سئو

    مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.

    دوره جامع سئو

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه با ۶۵٪ تخفیف

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس
    ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی
    ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link