شما در این مقاله قرار است با بهترین اکستنشنهای مرورگر کروم برای سئو و کارکرد آنها آشنا شوید.
سئو سایت بدون ابزارهای تخصصی سئو سایت غیرممکن است. هر کدام از ابزارهای سئو هم یک افزونه یا سایت مجزا دارند که دسترسی به آنها زمانبر است. افزونه های کروم دسترسی شما را به این ابزارهای سریعتر و راحتتر میکنند.
بیایید با هم این اکستنشنها را مرور کنیم.
اهمیت اکستنشنهای کروم چیست؟
گوگل کروم محبوبترین مرورگر حال حاضر دنیا است. اکستنشنها یا افزونههای کروم برنامههای کوچک و کاربردی هستند که به مرورگر گوگل کروم اضافه میشوند و قابلیتهای جدیدی به آن میبخشند.
شما برای سئو سایت باید مدام عملکرد و متریکهای سئو را بررسی و آنالیز کنید. برای مانیتورینگ و بررسی شاخصهای کلیدی سئو سایت مثل نرخ ترافیک، بانس ریت، تجربه کاربری UX، وضعیت لینکها و… باید با ابزارهای تخصصی سئو به طور منظم کار کنید.
هر کدام از ابزارهای تخصصی سئو کارایی خاصی دارند و در یک سایت یا افزونه مجزا در دسترس شما هستند.
هر بار که بخواهید از یک افزونه یا سایت سئو استفاده کنید، باید سایت آن را باز کنید، وارد اکانت خود شوید، و دامنه سایتتان را وارد کنید تا اطلاعات و آمار دقیق را دریافت کنید.
اما اکستنشنها این مسیر را برای شما کوتاه میکنند. شما برای هر کدام از ابزارهای سئو میتوانید اکستنشن معادل آن با کارایی تقریبا نزدیک را پیدا کنید و روی مرورگر خود نصب و راهاندازی کنید.
به این ترتیب، هر بار برای استفاده از هر ابزار سئو فقط کافیست روی افزونه موردنظر کلیک کنید تا آمار و اطلاعات لازم را دریافت کنید.
مزیت این اکستنشنها این است که همیشه فعال و آماده برای ارائه دادههای سئو هستند. دیگر هم نیازی نیست که هر بار به اکانتتان وارد شوید.
شما میتوانید این اکستنشها را از فروشگاه وب کروم Web Chrome Web Store دانلود و به مرورگر خود اضافه کنید.
من در ادامه لیستی از ۲۰ اکستنشن مرورگر کروم مناسب سئو را به شما معرفی میکنم:
۱- اکستنشن اچرفس Ahrefs SEO Toolbar Extension
ابزار سئو اچرفس یکی از بهترین و معروفترین ابزارهای تخصصی و کامل سئو است که شما را از خیلی از ابزارهای دیگر سئو بینیاز میکند. خوشبختانه افزونه این ابزار هم در مرورگر کروم در دسترس شماست.
اکستنشن اچرفس Ahrefs SEO Toolbar Extension هم مانند ابزار اچرفس امکانات فوقالعادهای برای آنالیز وضعیت و عملکرد سئو سایت دارد.
شما با کمک این افزونه علاوه بر بررسی متریکهای اصلی و اساسی سئو مثل نرخ بازدید، نرخ کلیک، بانس ریت و… میتوانید سایر بخشهای سئو مثل لینک سازی را هم مانیتور کنید.
این اکستنشن بخش زیادی از متریکهای سایتهای مختلف در SERP را به شما نشان میدهد. به این ترتیب، شما با کلیک روی لینک هر سایتی که مدنظرتان است در SERP میتوانید اطلاعات سئو آن را ببینید. با این افزونه میتوانید بخشی از کارهای تحقیق کلمات کلیدی را در سرپ انجام دهید.
اطلاعات دیگری که اکستنشن اچرفس در اختیار شما قرار میدهد عبارتند از:
- ترافیک ماهانه
- تعداد لینک های خارجی
- لینک های شکسته
- داده های مربوط به سئو محتوا
- مشکلات سئو تکنیکال
- شاخص های DR و UR
- اسکیما مارک آپ
- سئو تصاویر
- تعامل با شبکه های اجتماعی
- Indexability
- اطلاعات امنیت سایت HTTP headers
شما با دستیابی به این اطلاعات از سایت خودتان یا هر سایت دیگر میتوانید به آمار کلی از وضعیت سئو آن دست پیدا کنید.
اکستنشنهای دیگری هم هستند که عملکرد و کارایی مشابهی با افزونه اچرفس دارند. این افزونهها عبارتند از Mozbar، اکستنشن سرچ کنسول گوگل Google Search Console Enhanced Analytics، Majestic SEO quake ، Sitechecker و سمراش SEMrush.
۲- Open SEO Stats
اگر بخواهید چند سایت را از نظر سئو با هم مقایسه کنید، نیاز به یک آمار کلی از وضعیت و عملکرد سئو آنها دارید. افزونه Open SEO Stats یک آمار کلی از سئو سایت و عملکرد آن در شبکه های اجتماعی را در مدت زمان بسیار کوتاه در اختیار شما قرار میدهد.
شما با کمک این ابزار میتوانید به دادههای دقیق و ارزشمندی از سئو مثل رتبه و رنک سایت، تعداد لینکها و یا میزان اشتراکگذاری آن در شبکه ای اجتماعی مختلف دست پیدا کنید.
متریکهایی از سئو که با کمک این اکستنشن میتوانید درمورد یک سایت به دست بیاورید، عبارتند از:
- رتبه یا رنک صفحه Page rank
- بک لینک ها
- صفحات ایندکس شده
- صفحات کش
- Whois
- لوکیشن های Geo
بیش از ۲۰۰ هزار کاربر این اکستنشن را روی مرورگر کروم خود نصب کردهاند. شما هم میتوانید آن را به صورت رایگان از وی استور کروم دانلود و به مرورگرتان اضافه کنید.
۳- Detailed SEO Extension
Detailed SEO Extension یکی از بهترین اکستنشنها یا افزونههای کروم برای آنالیز بخش های سئو On-page است که جزییات کاملی از محتوا، urlها و… را در اختیار شما قرار میدهد.
این افزونه نه تنها جزییات دقیقی از وضعیت سئو سایت شما را ارائه میدهد بلکه در مورد سایتهای دیگر بهخصوص رقبا هم اطلاعات دقیق و کاملی در اختیار شما میگذارد.
شما با این افزونه و تنها با یک کلیک میتوانید به اطلاعات زیر درباره هر صفحه از سایت خودتان یا سایت رقیب دست پیدا کنید:
- تایتل های صفحات
- URLها
- متا دیسکریپشن
- تعداد کلمات هر محتوا یا صفحه
- URLهای کانونی
با کمک این اکستنشن متوجه میشوید که رقبای شما از چه کیوردهایی برای کسب رتبه استفاده میکنند؛ چه استراتژیهایی برای نوشتن متا دیسکریپشن یا انتخاب طول مقالات خود دارند.
شما با به کارگیری این افزونه برای تحلیل سایتها میتوانید تا حد زیادی در زمان خود صرفهجویی میکنید.
SEO Pro افزونه مشابه دیگری است که میتوانید برای بررسی یا آنالیز سئو داخلی سایتها استفاده کنید.
۴- Check My Links
لینک سازی و بررسی منظم لینکهای سایت یکی از مهمترین تکنیکهای سئو برای افزایش بازدید و بهینهسازی سایت است. افزونه Check My Links به شما در مانیتورینگ تمامی لینکهای سایتتان کمک میکند.
شما با کمک این اکستنشن میتوانید به راحتی از وجود لینکهای شکسته باخبر شوید. لینکهایی که باعث بروز خطاهای فنی و تکنیکال مثل خطای ۴۰۴ میشوند و روی تجربه کاربری و اعتبار سایت شما تاثیر منفی میگذارند.
این افزونه کاملا رایگان راست و در web Store در دسترس شما قرار دارد. افزونه مشابهی که میتوانید برای بررسی لینکهای سایت خود استفاده کنید، Racoon SEO Link Checker است.
۵- Keyword Surfer
کیورد ریسرچ یکی از بخشهای اساسی در سئو داخلی برای تولید محتواست. شما بدون کیورد ریسرچ و جستجوی کلمات کلیدی نمیتوانید محتوای ارزشمند تولید کنید و در سرپ گوگل رتبه بگیرید.
افزونه Keyword Suefer به شما در تحقیق و یافتن کلمات کلیدی کمک میکند. این افزونه با ارائه دادههای دقیق درباره حجم جستجوی کلمات کلیدی در SERP به شما در آنالیز سریع کیوردهای هدفتان کمک زیادی میکند.
شما با کمک این ابزار و تنها با یک کلیک میتوانید لیست بلند بالایی از کلمات کلیدی را به طور مستقیم از SERP پیدا کنید. خوشبختانه این اکستنشن کاملا رایگان است و برای دانلود در وب استور کروم قرار دارد.
Keywords Everywhere افزونه مشابه دیگری است که میتوانید از آن برای کیورد ریسرچ یا تحلیل کلمات کلیدی استفاده کنید.
۶- SimilarWeb
اکشتنشن SimilarWeb یک افزونه جامع برای آنالیز عملکرد سایتهای خودتان و سایتهای رقیب است. این افزونه کروم اطلاعات کاملی از متریکهای سئو مثل حجم ترافیک، رفتار کاربران و… را در اختیار شما قرار میدهد.
این افزونه این متریک های کلیدی سئو وبسایتها را به شما نشان میدهند:
- بازدیدهای ماهیانه
- نرخ پرش (بانس ریت )
- میانگین زمان بازدید کاربران
- رنکینگ جهانی سایت
- کشورهای برتری بازدیدکننده
- منابع ترافیک سایت
این افزونه کاملا رایگان است و میتوانید آن را از فروشگاه وب کروم دانلود کنید. چند اکستنش مختلف از سیمیلار وب در فروشگاه کروم وجود دارد که هر کدام برای کارایی خاصی در سئو استفاده میشوند. پس در انتخاب و اضافه کردن افزونه درست از وب استور دقت کنید.
Sitechecker و SimilarSites دو افزونه خوب دیگر کروم هستند که مشابه similar web عمل میکنند و جایگزین مناسبی برای آن هستند.
۷- ContentShake AI
تولید و سئو محتوا یکی از حیاتیترین بخشهای سئو داخلی سایت شماست. شما برای بهینهسازی یا بررسی سئو محتوای صفحات سایتتان به ابزارهای تخصصی سئو نیاز دارید.
اکستنشن ContentShake AI یکی از افزونههای مهم کروم برای تولید و بهینهسازی محتواست. این سئو توسط تیم سمراش طراحی شده و به شما در تولید سریع و آسان محتوای بهینه کمک میکند.
این افزونه هوش مصنوعی میتواند در عرض چند ثانیه هر مقالهای را اسکن و رصد کند و چکیده مفید و مختصری از آن به شما تحویل دهد. بنابراین با کمک این افزونه دیگر نیاز نیست ساعتها برای خواندن مقالات پیچیده سئو یا محتوای سایتهای رقیب وقت بگذارید.
یا وقتهایی که بعضی از مقالات شما عملکرد خوبی در سئو ندارند، میتوانید از آیتم « Rewrite article» افزونه ContentShake AI کمک بگیرید تا آنها را در کمترین زمان بازنویسی کند.
این افزونه رایگان نیست و برای خرید آن باید ماهیانه حدود ۶۰ دلار بپردازید.
۸- Majestic Backlink Analyzer
بک لینک سازی یکی از مهمترین استراتژیهای سئو خارجی برای افزایش میزان بازدید و اعتبار (آتوریتی) سایت شماست. شما علاوه بر ابزارهای سئو تخصصی برای لینکسازی خارجی یا بکلینکسازی به ابزارهای مانیتورینگ هم نیاز دارید.
اکستنشن Majestic Backlink Analyzer یکی از این ابزارهای مانیتورینگ است که اطلاعات کاملی از عملکرد سئو خارجی سایت و بکلینکسازی آن در اختیار شما قرار میدهد.
شما به کمک این افزونه به اطلاعات دقیق و مفیدی از آنالیز لینکها دست پیدا میکنید؛ بعضی از این اطلاعات عبارتند از:
- آنالیز سئو داخلی شامل لیست لینکهای داخلی و خارجی
- تعداد لینک ها
- جزئیات بک لینک هر صفحه از سایت (لیستی از ۱۰ بک لینک قدرتمند شامل URL، انکرتکست، تاریخ اولین و آخرین بازدید و…)
- جزئیات مربوط به انکرتکست (لیستی از ۱۰ انکرتکست برتر هر صفحه)
- امتیازهای متریک فلو Flow؛ تراست فلو، Visibility Flow و…
- چارت مربوط به پروفایل لینک
- امتیاز صفحات ( بین ۰ تا ۱۰۰)
این افزونه در وب استور کروم به طور کاملا رایگان در دسترس شماست. هماکنون بیش از ۶۰ هزار کاربر از این افزونه استفاده میکنند.
افزونه دیگری که میتوانید برای آنالیز بکلینکسازی به کار ببرید، Ninja Outreach (Light) است.
۹- Web Vitals
Core Web Vitals سیگنالهای با کیفیتی در صفحات سایت اینترنتی شما برای ارائه تجربه کاربری UX عالی برای کاربرانتان هستند. به عبارتی، این سیگنالها به نمایش بهتر و سرعت بالاتری سایت کمک میکنند.
اکستنشن Web Vitals با اندازهگیری دقیق این سیگنالها و ارائه نتیجه فوری آن به شما درباره سرعت و کاربری سایت اطلاع میدهد.
این افزونه متریک های زیر در مورد عملکرد سئو سایت شما را میسنجد:
- Largest Contentful Paint
- First Contentful Paint
- Cumulative Layout Shift
- INP (Interaction To Next Paint)
- FID (First Input Delay)
- خطای TTFB (Time To First Byte)
شما میتوانید این افزونه رایگان را در وب استور کروم دانلود و به مرورگرتان اضافه کنید.
۱۰- SEO META in 1 Click
هیچ شکی نیست که دادهها متا در سئو محتوا و سئو داخلی نقش بسیار پررنگی دارند. اگر شما ندانید که مختصات مربوط به توضیح متا را چگونه مطابق با استاندارهای سئو بهینه کنید، امتیاز محتوای خود را از دست میدهید.
اکستنشن SEO META in 1 Click به شما کمک میکند تا متا دیسکریپشن محتوا یا صفحه سایتتان را به طور آنلاین بهینه کنید. این ابزار اطلاعات کلیدی مثل دادههای زیر را در اختیار شما قرار میدهد:
- طول بهینه متا دیسکریپشن
- طول بهینه تایتل یا عنوان
- URL بهینه
- فایل بهینه Robots.txt
- رباتهای متا
- سایت مپ های XML
شما به کمک این افزونه رایگان کروم میتوانید توضیحات متا صفحه خود را به بهترین شکل سئو کنید تا نرخ بازدید را بهبود ببخشید.
افزونه مشابه دیگر برای بهینه سازی متا و سایر بخشهای مرتبط سئو داخلی Meta SEO Inspector است.
۱۱- Redirect Path
بعضی از URLهای سایت شما با گذشت زمان ممکن است تغییر کنند یا حذف شوند. دلیل این مشکل حذف یک محتوا، بازنویسی آن، حذف یک صفحه از سایت و… میتواند باشد.
در چنین شرایطی، لینک یا صفحه پاک شده از سایت خطا یا ارور نشان میدهد. خطای ریدایرکت یکی از مشکلات فنی و تکنیکال سایت است که آمار سئو سایت شما را به خطر میاندازد.
افزونه Redirect Path به شما در رفع این مشکلات و ریدایرکتهای ۳۰۱، ۳۰۲، ۴۰۴، و ۵۰۰ HTTP کمک میکند. این افزونه آمار تمامی ریدایرکتها را به شما میدهد تا متوجه شوید که چه زمانی نیاز به اعمال ریدایرکت یا تصحیح ریدایرکتها دارید.
این افزونه همچنین شما را در جریان جزییات کاملی از ریدایرکت متا و جاوااسکریپت، هدرهای HTTP مثل هدرهای کش و آی پی آدرسهای سرور قرار میدهد.
ابزار مشابه دیگری که میتوانید از آن برای ریدایرکت سایت استفاده کنید، Link Redirect Trace است.
۱۲- Ubersuggest
یکی دیگر از بهترین افزونه های مرورگر کروم که اطلاعات کاملی از عملکرد سئو سایت در اختیار شما قرار میدهد، Ubersuggest است.
این ابزار به شما کمک میکند تا دادههای کلیدی و مفیدی را از SERP گوگل به دست بیاورید. دادههایی مثل:
- حجم جستجوی ماهانه
- نرخ کلیک CPC
- رده سنی age range
- درصد افرادی که روی نتایج سئو و نتایج پولی یا تبلیغاتی کلیک کردهاند.
- درصد افرادی که روی هیچ کدام از نتایج سرپ کلیک نکردهاند.
این اطلاعات به شما در جستجو و تحقیق سریع کلمات کلیدی کمک زیادی میکنند. شما میتوانید تمامی آمار و دادههای این افزونه را در یک فایل CSV دریافت کنید.
Buzzsumo افزونه دیگریست که کارکرد مشابهی دارد و در کنار این افزونه یا به جای آن قابل استفاده است.
۱۳- PageImprove
اکستنشن PageImprove یکی از افزونه های منحصربفرد سئو است که توسط سمراش طراحی شده است. شما به کمک این افزونه میتوانید از طریق مرورگرتان و به طور مستقیم تغییراتی در سئو سایتتان ایجاد کنید.
بخشهایی از سئو سایت که میتوانید آنها را به کمک این ابزار تغییر دهید، عبارتند از:
- متا تگ ها
- تگ های هدینگ
- عبارت جایگزین تصاویر
شما حتی به کمک این افزونه میتوانید چند صفحه مختلف از سایتتان را به طور یکجا بهروزرسانی کنید. روش این افزونه برای اعمال تغییرات، اضافه کردن کدهای جاوااسکریپت است. شما میتوانید این کدها را به صورت به صورت دستی یا با کمک Google Tag Manager اضافه کنید.
این افزونه فعلا در مرحله آزمایشی قرار دارد و به زودی نسخه پرمیوم آن توسط سمراش با هزینه تقریبی ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار در ماه عرضه میشود.
۱۴- Pagespeed Insight
طبق آمار تحقیقاتی سایت Digital.com، ۵۳ درصد از کاربران اینترنتی توقع دارند که وبسایتهای e-commerce نهایتا تا ۳ ثانیه لود شوند. این میانگین زمانی تقریبا برای بقیه سایتها هم صدق میکند.
اگر سرعت لودینگ و بارگذاری سایت شما بیش از ۳ ثانیه طول بکشد، عملکرد سئو سایت شما تضعیف میشود. کندی سرعت لودینگ روی تجربه کاربری، بانس ریت، نرخ تبدیل و رنکینگ شما اثر منفی میگذارد.
افزونه Pagespeed Insight به شما در تشخیص سریع عوامل کندی سایت و بهبود آنها کمک میکند. این افزونه امتیازات Google Pagespeed Insights را در اختیار شما قرار میدهد تا بدانید که سرعت لودینگ شما روی دستکتاپ و موبایل در چه حدی است.
سایر شاخصهایی که این افزونه به شما نشان میدهد، عبارتند از:
- شاخص سرعت Speed Index
- زمان تعامل
- زمان Total Blocking
سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز این افزونه به شما نشان میدهد که تا چه حد به معیارهای سرعت گوگل نزدیک هستید.
۱۵- WooRank
کاربران موبایل بیش از نیمی از بازدیدکنندگان اینترنتی را تشکیل میدهند. بنابراین، سایت شما باید برای این کاربران و دستگاههای هوشمند مثل موبیال و تبلت واکنشگرا یا ریسپانسیو باشد.
افزونه WooRank ابزاری است که به شما در بررسی واکنشگرایی سایتتان کمک میکند. این افزونه اطلاعات کامل و دقیقی از موبایل فرندلی یا سازگاری وبسایتتان با گوشیهای موبایل را به شما نشان میدهد.
شما به کمک این ابزار میتوانید این اطلاعات دقیق سئو را هم به دست بیاورید:
- میزان ترافیک و بازدید
- بک لینک ها
- شبکه های اجتماعی
۱۶- Fatrank
Fatrank یکی از ابزارهای تخصصی و تکمیلی برای کیورد ریسرچ است. این اکستنشن به طور اختصاصی به شما نشان میدهد که رتبه وبسایت شما برای کلمات کلیدی مدنظرتان چیست.
برای استفاده از این افزونه و فهمیدن رتبه سایت شما برای یک کیورد بخصوص کافیست روی آیکون این افزونه روی مرورگر کروم کلیک کنید و سپس کلمه کلیدی مدنظرتان را در آن تایپ کنید.
درنتیجه، این افزونه به شما رنکینگ یا رتبه صفحهای از سایتتان که به ازای این کیورد مشخص در گوگل رتبه گرفته را به شما نشان میدهد.
دقت کنید که این افزونه فقط صفحات با رتبه پایینتر از ۱۰۰ را نشان میدهد. یعنی اگر صفحه سایتتان به ازای کیورد مدنظر رتبهای بالاتر از ۱۰۰ مثلا ۲۰۰۰ داشته باشد، پیام Not Found به شما نشان میدهد.
این افزونه برای تحلیل رقبا و تحقیق در مورد رنکینگ سایتهای رقیب به ازای کیوردهای هدف هم مفید است. شما میتوانید از این ابزار برای رقابت با رقبا هم استفاده کنید.
۱۷- LinkMiner
یکی دیگر از افزونههای تخصصی کروم برای سئو خارجی سایت و مدیریت و بررسی لینکها LinkMiner است. این افزونه علاوه بر تشخیص و یافتن لینکهای شکسته و خراب، به شما در بررسی متریکهای مهم سئو هم کمک میکند.
شما میتوانید برای این کارها از ابزار LinkMiner استفاده کنید:
- دریافت لینک و داده های اجتماعی روی صفحات وبسایت ها
- استخراج لینک ها از یک وبسایت
- نمایش داده های مربوط به هر لینک روی صفحات سایت
- اندزه گیری تعداد کل لینک های خارجی و داخلی
بیش از ۱۰ هزار کاربر از این افزونه برای مرورگر خود استفاده میکنند. شما هم میتوانید این افزونه را به طور رایگان از وب استور کروم دانلود کنید.
افزونه مشابه دیگری که تقریبا همین عملکرد را برای بررسی لینکها انجام میدهد، Link Grabber است.
۱۸- Hunter
اکستنشن Hunter ابزاری است که به شما در لینکسازی کمک میکند. این افزونه با جمعآوری و یافتن اطلاعات تماسی مثل ایمیلها کار شما را در ایمیل مارکتینگ و لینکسازی بسیار آسانتر میکند.
این افزونه اطلاعات دیگری علاوه بر اطلاعات تماسی مثل امتیاز confidence و اطلاعات verification سایتی که منظرتان هست را به شما نشان میدهد.
شما با نسخه رایگان افزونه Hunter فقط میتوانید ۲۵ بار در ماه جستجو انجام دهید. برای دسترسی به نسخه پرمیوم این ابزار باید برای عضویت ماهانه آن مبلغ ۴۹ دلار بپردازید تا بتوانید ۵۰۰ جستجو در ماه داشته باشید.
۱۹- Wappalyzer
همه سایت های اینترنتی لزوما روی پلتفرم وردپرس طراحی و ساخته نمیشوند. ساختار سایتهای فروشگاهی با وبلاگها، سایتهای خبری و… متفاوت است.
برای اینکه بتوانید نوع ساختار و تکنولوژی یک سایت را به درستی تشخیص بدهید، میتوانید از افزونه کروم Wappalyzer استفاده کنید. این افزونه به شما نشان میدهد که سایتهای اینترنتی از چه سیستمی برای مدیریت محتوا ساخته و طراحی شدهاند.
اطلاعاتی که شما میتوانید به کمک این ابزار درمورد سایتها کسب کنید، عبارتند از:
- سیستم مدیریت محتوا CMS
- تحلیل گوگل آنالیتیکس
- پلتفرم ecommerce
- کتابخانه های جاوااسکریپت
این افزونه فراتر از یک ابزار تشخیص سیستم مدیریت محتوا یا پلتفرم سایت است و اطلاعات فراوانی درباره تکنولوژی سایت مثل زبانهای برنامهنویسی، ابزارهای مارکتینگ، پردازشگرهای پرداخت، CDN و… را در اختیار شما قرار میدهد.
ابزارها و افزونههای زیر هم جایگزین نسبتا خوبی برای اکستنش Wappalyzer هستند.
- React Developer Tool
- Angular Devtools
- Vue Devtools
۲۰- Glimps
احتمالا شما با گوگل ترندز آشنا هستید و از موضوعات ترند برای ایده گرفتن و تولید محتوا یا کیورد ریسرچ استفاده کردهاید.
افزونه Glimps یک ابزار تکمیلی برای استفاده از گوگل ترندز است. این اکستنشن با افزودن دادههای غنی و تکمیلی، تجربه شما در استفاده از گوگل ترندز را تا ۱۰۰ برابر بهتر و قدرتمندتر میکند.
این ابزار به شما حجم دقیق و کامل جستجو در گوگل ترندز را نشان میدهد؛ در مورد موضوعات ترند به شما پیام میدهد. همچنین اطلاعات زیر را هم در اختیار شما قرار میدهد:
- حجم دقیق جستجو برای هر کلمه کلیدی
- لیست کاملی از کیوردهای لانگ تیل در بخش people-also-search
- کشف موضوعات ترند جدید در هر نیچ و شاخه ای
- آمار رقابتی سایت ها، دشواری کیوردها و CPC
سایر اکستنشن های مهم مرورگر کروم برای سئو
افزونه ها یا اکستنشن هایی که در این مقاله به شما معرفی کردم، جزء بهترین ابزارهای تحلیل و بررسی سئو در مرورگر کروم هستند. با این حال، شما میتوانید از افزونههای دیگری یا اکستنشنهای تکمیلی هم در کنار آنها استفاده کنید.
اکستنشن های دیگری که دارای کاراییهای مشابه یا گاهی متفاوت از افزونههای ذکر شده هستند، عبارتند از:
- Mangools
- SEO’s Magic Opener
- NoFollow
- HTTP Headers
- Robots Exclusion Checker
- HeadingMap
- CLS Visualizer
- Performance-Analyzer
- Hreflang Tag Checker
- AIPRM for ChatGPT
- View Rendered Source
- Lighthouse
- Siteimprove Accessibility Checker
- Buzzmarker
- Schema Builder
پیشنهاد من
شاید تصمیم گیری در مورد انتخاب یک یا چند اکستنش مرورگر کروم برای سئو سایتتان از بین این همه افزونه کمی سخت باشد. این مسئله کاملا طبیعی است چون بیش از ۴۰۰ افزونه مختلف برای سئو وجود دارد.
پیشنهاد من این است که تنها چند افزونه را انتخاب و روی مرورگرتان نصب کنید و بیش از اندازه سرتان را با ابزارهای مختلف شلوغ نکنید.
در انتخاب بهترین اکستنشن سراغ ابزارهای کامل و جامع بروید که امکانات زیادی دارند و مهمتر از همه اینکه مشکل شما را حل میکنند. یعنی شما را به هدفتان نزدیکتر میکنند.
چیزی که به شما در انتخاب بهترین افزونه کمک میکند، تجربه شما در استفاده از آن است. شما باید افزونههای مختلف را امتحان کنید تا بهترین موارد را پیدا کنید و با آنها کار کنید.
مهدی محمدی
مدرس و مشاور سئو
مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.