تحقیق درباره الگوریتم گوگل: من این ۱۵ نتیجه را گرفتم

  • من اخیرا در یک پروژه تحقیقاتی، مطالب ۲۱ منبع معتبر را عمیقا بررسی کردم تا درک بهتری از ساختار و عملکرد الگوریتم‌های سئو و سیستم‌های رتبه‌بندی گوگل کسب کنم.

    من در این پروژه تحقیقاتی، به طور خاص روی مواردی مانند ساختار الگوریتم‌های رتبه‌بندی، میزان تاثیر هر الگوریتم در نتایج جستجو، نحوه کار الگوریتم های گوگل با یکدیگر، تعداد الگوریتم‌های رتبه‌بندی، واژه‌شناسی الگوریتم‌های گوگل و مسائلی از این دست تحقیقاتم را انجام دادم.

    گوگل اطلاعات کمی در مورد الگوریتم‌هایش منتشر کرده. در این پروژه تحقیقاتی گاهی مجبور می‌شدم ده‌ها اظهار نظر متخصصین گوگل را کنار هم بگذارم و بررسی کنم تا بتوانم یک واقعیت را پیدا کنم.

    منابع من در این پروژه تحقیقاتی، گوگل و برخی دیگر از سایت‌های معتبر در حوزه سئو می‌باشند. در این فایل PDF می‌توانید لیست منابع این پروژه تحقیقاتی را مشاهده بفرمایید.

    نکات برجسته این پروژه تحقیقاتی

    • ۱.  الگوریتم اصلی گوگل (Core) یک الگوریتم مرکب است. به این معنی که در ذات خود چیزی ندارد و ترکیبی از الگوریتم‌های دیگر است.
    • ۲. الگوریتم‌های گوگل مجزا از یکدیگر هستند ولی داده‌های دریافتی خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.
    • ۳. میزان تاثیرگذاری الگوریتم‌ها با توجه به جستجوی کاربر تغییر می‌کند. مثلا در یک جستجو، الگوریتم‌های مربوط به بک‌لینک موثرتر از سایر الگوریتم‌ها خواهند بود و در جستجویی دیگر، الگوریتم‌های تازگی محتوا تاثیر بیشتری دارند.
    • ۴. الگوریتم‌ها به صفحات امتیاز می‌دهند و رتبه یک وب‌سایت با امتیازهایی که از الگوریتم‌ها جمع‌آوری کرده است مشخص می‌شود.
    • ۵. EEAT الگوریتم نیست، معیار گوگل برای شناخت صفحات ارزشمند است.
    • ۶. الگوریتم‌های گوگل از ایده اولیه تا ارائه؛ ۴ مرحله را طی می‌کنند.
    • ۷. تمام الگوریتم‌های گوگل به ۳ بخش تقسیم می‌شوند: ارتباط، اعتماد و تجربه کاربری.
    • ۸. اگر وب‌سایتی توسط یک الگوریتم جریمه شود، برای خروج از جریمه آن الگوریتم باید تا آپدیت بعدی همان الگوریتم صبر کند.
    • ۹. گوگل در آزمایش‌های خود، از تعامل کاربر با نتایج جستجو متوجه می‌شود میزان تاثیر مثبت یک الگوریتم چقدر است.
    • ۱۰. نتایج گوگل توسط الگوریتم رنک‌برین مرتب می‌شوند.
    • ۱۱. آپدیت‌های الگوریتم اصلی (Core) گوگل، بر روی تمام نتایج تاثیرگذار است و مربوط به دسته خاصی از وب‌سایت‌ها نیست. به این معنی که در یک آپدیت الگوریتم اصلی، یک مورد خاص مثل سرعت سایت مورد هدف قرار نمی‌گیرد.
    • ۱۲. گوگل؛ سالانه هزاران بار الگوریتم‌های خود را آپدیت می‌کند. بخش اعظم این آپدیت‌ها جزئی هستند و اطلاع‌رسانی نمی‌شوند. تعدادی از این آپدیت‌ها بزرگ هستند و اطلاع‌رسانی می‌شوند.
    • ۱۳. الگوریتم، سیستم و آپدیت در زبان گوگل یک معنی می‌دهند. مثلا الگوریتم پاندا، سیستم پاندا و آپدیت پاندا هر ۳ یک معنی را می‌دهند.
    • ۱۴. گوگل برای اطلاع‌رسانی آپدیت سیستم‌ها از عبارت آپدیت سیستم مربوطه استفاده می‌کند. مثلا اگر یکی از الگوریتم‌های حال حاضر گوگل، «مانند سیستم محتوای مفید» آپدیت شود، گوگل به این صورت اطلاع‌رسانی خواهد کرد: آپدیت سیستم محتوای مفید.
    • ۱۵. واژه‌های Core Update، Core systems update و Core algorithms update معنی یکسان دارند. این واژه‌ها اشاره به زمانی دارند که یک امکان به الگوریتم اصلی افزوده می‌شود یا تغییراتی در کدهای الگوریتم رخ می‌دهد.

    حالا و در ادامه، اطلاعات دقیق‌تری در مورد نتایجی که گرفته‌ام با شما به اشتراک گذاشته‌ام.

    الگوریتم اصلی گوگل (Core) ترکیبی از مهم‌ترین الگوریتم‌های رتبه‌بندی است

    یکی از جالب‌ترین نتایجی که در این پروژه تحقیقاتی گرفتم این بود: الگوریتم اصلی گوگل (Core) یک الگوریتم مرکب است. به این معنی که در ذات خود چیزی ندارد و ترکیبی از الگوریتم‌های دیگر است.

    ساختار الگوریتم اصلی Core گوگل

    اما چطور به این نتیجه رسیدم؟

    اندری لیپاتسف (استراتژیست ارشد کیفیت جستجو در گوگل) در دقیقه ۱۵:۱۵ این ویدیو در یوتیوب صادقانه می‌گوید که ما در گوگل تعریف رسمی از الگوریتم اصلی (Core) نداریم. ما لیستی نداریم که بگوییم این الگوریتم Core است و این الگوریتم Core نیست.

    پرسش و پاسخ گوگل (ژانویه) آندری لیپاتسف بیل اسلاوسکی آمون جانز اریک انگ اسکرین شات

    او همچنین در مورد تفاوت الگوریتم اصلی و سایر الگوریتم‌ها گفت:

    ما فکر می کنیم که این الگوریتم آیا آزمایشی است؟ چند وقت اجرا می‌شود و مطمئن نیستیم که چقدر دوام خواهد آورد؟ یا مانند PageRank همیشه یا حداقل در آینده قابل پیش‌بینی وجود خواهد داشت و سپس احتمالاً در زمینه خاصی بخشی از الگوریتم اصلی نامیده می‌شود.

    اندری لیپاتسف در این ویدیو، گریزی هم به صحبت گری ایلیس (تحلیلگر گوگل) زد که در مورد تفاوت الگوریتم اصلی و سایر الگوریتم‌ها گفته بود:

    برای شناخت الگوریتم اصلی؛ موتور یک ماشین را تصور کنید. قبلاً استارت نبود، راننده باید می رفت جلوی ماشین و از ابزاری برای روشن کردن موتور استفاده می کرد. امروز ما در هر موتور بنزینی استارت داریم، این موتور یکپارچه است. راحت تر شد، اما اساسا هیچ چیز تغییر نکرد.

    با توجه به صحبت‌های مطرح شده از سوی این ۲ کارمند ارشد گوگل، من اینطور نتیجه گرفتم که گوگل ۲ نوع الگوریتم دارد:

    1. الگوریتم‌های پایدار: همیشه، یا در مدت زمان طولانی اجرا خواهند شد و به این الگوریتم‌ها، الگوریتم اصلی گفته می شود. مانند پاندا، پنگوئن، رنک‌برین، پیج‌رنک، مرغ مگس‌خوار و…
    2. الگوریتم‌های آزمایشی: اجرای مقطعی دارند و چنانچه از مرحله آزمایش عبور کنند، گفته می‌شود آن الگوریتم بخشی از الگوریتم اصلی شد. مثلا الگوریتم پاندا در زمان ارائه، جزو الگوریتم‌های آزمایشی بود و هر چند ماه یکبار بروز می‌شد و در نتایج تاثیر می‌گذاشت و در سال‌ ۲۰۱۶ بخشی از الگوریتم اصلی شد.

    بنابراین، الگوریتم اصلی گوگل یا همان Core algorithm یک الگوریتم مرکب است. به این معنی که در ذات خود چیزی ندارد و ترکیبی از الگوریتم‌های دیگر است.

    یا به زبان دیگر، وقتی الگوریتم جدیدی از مرحله آزمایش با موفقیت عبور می‌کند و از نظر گوگل یک الگوریتم پایدار می‌شود، به عنوان بخشی از الگوریتم اصلی گوگل معرفی می‌شود.

    الگوریتم‌های گوگل مجزا از یکدیگر هستند ولی داده‌های دریافتی خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند

    نکته مهم دیگری که در مورد الگوریتم‌های گوگل آموختم این بود که الگوریتم‌های گوگل مجزا از یکدیگر طراحی شده‌اند و کار می‌کنند اما داده‌هایی که از هر وب‌سایت جمع‌آوری می‌کنند را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

    اشتراک‌گذاری داده‌ها بین الگوریتم‌های گوگل

    مثلا اگر الگوریتم محتوای مفید تشخیص دهد که یک وب‌سایت، کیفیت محتوای پایینی دارد، اطلاعات را با سیستم خزش و ایندکس گوگل به اشتراک می‌گذارد تا صفحات کمتری از این وب‌سایت خزش شوند و در نهایت، صفحات کمتری از این وب‌سایت ایندکس می‌شوند.

    توضیحاتی که جان مولر در دقیقه ۱۶:۴۸ داد این بود:

    “اما یک چیز که اتفاق می‌افتد این است که گاهی اوقات اطلاعات با کیفیت از یک الگوریتم در الگوریتم‌های دیگر استفاده می‌شود.

    جان مولر افزود: بنابراین، برای مثال، اگر فکر می‌کنیم که این وب‌سایت عموماً کیفیت پایین‌تری دارد، می‌تواند به چیزهای دیگری مانند، خزیدن و سرعت ایندکس و چیزی شبیه به آن سرایت کند.

    میزان تاثیرگذاری الگوریتم‌ها با توجه به جستجوی کاربر تغییر می‌کند

    گوگل همیشه می‌گوید، می‌‌خواهد بهترین نتایج را به کاربران ارائه دهد. اما معیار گوگل برای شناخت بهترین نتایج چیست؟

    معیار الگوریتم‌های گوگل برای شناخت بهترین نتایج، EEAT است.

    • تجربه یا experience
    • تخصص یا expertise
    • اعتبار یا authoritativeness
    • اعتماد یا trustworthiness

    گوگل در این صفحه می‌گوید:

    اسکرین شات گوگل: گوگل عواملی را که مفیدترین محتوا به نظر می رسند اولویت بندی می کند

    و در ادامه می‌گوید:

    برخی از محتواها ممکن است بر اساس تجربه‌ای که نشان می‌دهد مفید باشد، در حالی که محتوای دیگر ممکن است به دلیل مهارتی که به اشتراک می‌گذارد مفید باشد.

    و در صفحه مربوط به لیست سیستم‌هایش و در بخش سیستم تازگی محتوا (Freshness systems) می‌گوید:

    ما سیستم‌های مختلفی داریم که محتوای تازه‌تری را برای جستجوهایی که نیاز به محتوای تازه دارند نشان دهند. به عنوان مثال، اگر شخصی در حال جستجو در مورد فیلمی است که به تازگی اکران شده است، احتمالاً به جای مقالات قدیمی تر از زمان شروع تولید، بررسی های اخیر را می‌خواهد.

    نتیجه‌ای که من از بررسی این منابع گرفتم این بود:

    میزان تاثیرگذاری الگوریتم‌ها با توجه به هدف جستجوی یک عبارت تغییر می‌کند.

    تغییر تاثیرگذاری الگوریتم‌ها با توجه به جستجوی کاربر

    مثلا در جستجوهای مربوط به بحث سرمایه‌گذاری و سلامت، وزن الگوریتم‌های مربوط به بک‌لینک بیشتر از سایر سیستم‌های رتبه‌بندی است و در جستجوهای مربوط به وقایع اخیر، سیستم‌‌های تازگی محتوا تاثیر بیشتری در رتبه‌بندی نتایج جستجو دارند.

    رتبه یک وب‌سایت با امتیازهایی که از الگوریتم‌ها جمع‌آوری کرده است مشخص می‌شود

    در بخش قبلی و طبق اظهارنظر جان مولر ثابت شد که الگوریتم‌های گوگل داده‌های دریافتی خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

    حالا صحبت‌های جان مولر را در کنار اظهارنظر گری ایلیس از گوگل بگذارید که گفت:

    ما احتمالاً میلیون‌ها الگوریتم کودک داریم و آنها متفاوت عمل می‌کنند. آنها ممکن است کاری انجام دهند که باعث خزیدن بیشتر در سایت‌های خاص شود. این فقط به الگو و آنچه که می خواهد انجام دهد بستگی دارد.

    نکته مورد نظر من در این اظهار نظر این است: الگوریتم‌های کودک ممکن است کاری انجام دهند که باعث خزیدن بیشتر در یک وب‌سایت خاص شود.

    چیزی که اینجا مشخص است این است که الگوریتم‌های گوگل در مورد هر صفحه و البته کل وب‌سایت داد‌ه‌هایی را جمع‌آوری می‌کنند و با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

    اما این داده‌ها چه هستند که الگوریتم‌ها با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند؟

    طبق یافته‌‌های من؛ این داده‌ها یک معیار عددی هستند. چیزی شبیه به امتیاز.

    امتیازدهی الگوریتم‌ها به صفحات

    هر الگوریتم به صورت مجزا امتیازی را به هر صفحه موجود در وب می‌دهد و این امتیازها مشخص می‌کنند یک صفحه در کدام جستجو می‌تواند اول باشد و در کدام جستجو در ۱۰ نتیجه برتر هم نباشد.

    یک مثال:

    • شخصی عبارت « آموزش سئو » را در گوگل جستجو می‌کند.
    • گوگل ۱۰۰۰۰۰۰ صفحه مرتبط به این موضوع را لیست می‌کند.
    • سپس امتیازهای این صفحات و البته امتیازاهای کلی وب‌سایت‌ها را در الگوریتم‌های مختلف بررسی می‌کند.
    • حالا متوجه می‌شود در این جستجو، صفحاتی می‌توانند مفیدتر باشند که موضوع اصلی وب‌سایتشان مربوط به این عبارت باشد
    • سپس لیست نتایج خود را به این صورت از ۱ تا ۱۰۰۰۰۰۰ مرتب می‌کند: صفحاتی که از الگوریتم‌های مربوط به شناخت ارتباط، امتیاز بیشتری گرفته‌اند رتبه بالاتری دارند.

    EEAT الگوریتم نیست، معیار گوگل برای شناخت صفحات ارزشمند است

    ابتدا یک توضیح کوتاه از EEAT بدهم. این مفهوم اولین‌بار در کتاب ارزیاب‌های جستجوی گوگل مطرح شد و مخفف ۴ واژه است:

    1. تجربه یا Experience
    2. تخصص یا Expertise
    3. اعتبار یا Authoritativeness
    4. اعتماد یا Trustworthiness

    بعضی از فراد به اشتباه تصور می‌کنند EEAT یکی از الگوریتم‌ها یا سیستم‌های گوگل است. مثلا تصور می‌کنند EEAT چیزی شبیه به سیستم محتوای مفید یا پاندا است.

    اما این کاملا اشتباه است.

    من در هیچ کدام از منابع معتبری که مطالعه کردم ندیدم که از EEAT به عنوان یک الگوریتم نام برده شده باشد.

    به اسکرین‌شات پایین که از وب‌سایت گوگل است توجه کنید:

    EEAT توسط ارزیاب های جستجوی ما برای کمک به ارزیابی عملکرد سیستم های رتبه‌بندی جستجوی مختلف گوگل استفاده می شود

    همانطور که می‌بینید EEAT معیاری است که گوگل به ارزیاب‌های کیفیت خود داده است تا بتوانند صفحات با کیفیت را شناسایی کنند.

    همچنین گوگل به سازندگان محتوا هم توصیه کرده است برای افزایش شانس رتبه در نتایج جستجو، محتوای خود را از نظر EEAT قوی کنند.

    بنابراین مشخص می‌شود که EEAT الگوریتم نیست و معیار گوگل برای شناخت صفحات ارزشمند است.

    الگوریتم‌های گوگل از ایده اولیه تا ارائه ۴ مرحله را طی می‌کنند

    طبق صحبت‌‌های اندری لیپاتسف (استراتژیست ارشد کیفیت جستجو در گوگل) مراحل ایجاد یک الگوریتم در گوگل به این صورت است.

    1. ابتدا کد الگوریتم توسط تیمی از مهندسان نوشته می‌شود.
    2. کد الگوریتم به کمیته راه‌اندازی گوگل ارائه می‌شود و میزان تاثیر مثبت آن الگوریتم شرح داده می‌شود.
    3. سپس تاثیرات الگوریتم در نتایج جستجو آزمایش می‌شود.
    4. چنانچه تاثیرات مثبت بود، بخشی از سیستم رتبه‌بندی می‌شود و در غیر این صورت رد می‌شود.

    ۴ مرحله ارائه الگوریتم در گوگل

    تمام الگوریتم‌های گوگل در نهایت ۳ کار انجام می‌دهند: شناخت ارتباط، اعتماد و تجربه کاربری

    برای من همیشه این سوال و البته چالش مطرح بود که چگونه می‌توان تمام الگوریتم‌های گوگل و کارهایی که انجام می‌دهند را به خاطر سپرد و در پروژه‌ها از آن اطلاعات استفاده کاربردی کرد.

    من بعد از تجزیه و تحلیل منابع معتبر، تجارب شخصی و نظرات متخصصین سئو دنیا به این نتیجه رسیدم که تمام الگوریتم‌های گوگل و فاکتورهای رتبه‌بندی که از الگوریتم‌ها نشات می‌گیرند در نهایت این ۳ کار انجام می‌دهند: شناخت ارتباط، اعتماد و تجربه کاربری.

    1. ارتباط: ارتباط محتوای صفحه با عبارت جستجو شده توسط کاربر
    2. اعتبار: داشتن بک‌لینک‌های با کیفیت از دامنه‌های مختلف
    3. تجربه کاربری: کاربر از حضور در صفحه لذت ببرد

    ۳ کار اصلی الگوریتم‌های گوگل

    بنابراین خودم را خیلی درگیر شناخت کار دقیق هر الگوریتم نمی‌کنم. وقتی نام الگوریتم و مقداری اطلاعات اولیه در مورد آن کسب می‌کنم، متوجه می‌شوم روی کدامیک از این ۳ بخش قرار است تاثیر بگذارد.

    مثلا:

    • الگوریتم‌های برت، پاندا، محتوای مفید و الگوریتم‌هایی از این دست، مربوط به بخش شناخت ارتباط می‌شوند.
    • الگوریتم‌هایی مانند پیج‌رنک یا الگوریتم پنگوئن مربوط به شناخت اعتبار می‌باشند.
    • الگوریتم‌های رنک‌برین و پیج‌اکسپرینس مربوط به شناخت تجربه کاربری هستند.

    نکته: یک الگوریتم ممکن است هم مربوط به شناخت محتوا باشد و هم مربوط به شناخت تجربه کاربری.

    اگر وب‌سایتی توسط یک الگوریتم جریمه شود برای خروج از جریمه آن الگوریتم باید تا آپدیت بعدی همان الگوریتم صبر کند

    این سوال خیلی از افراد فعال در جامعه سئو است: چقدر طول میکشد تا از جریمه الگوریتمی گوگل خارج شوم؟

    و پاسخ این است:

    اگر بعد از یک آپدیت گوگل؛ رتبه‌هایتان افت کرد، بعد از اینکه مشکلات را برطرف کردید، برای بازگشت به حالت طبیعی، باید تا آپدیت بعدی همان الگوریتم منتظر بمانید.

    همانطور که در تصویر زیر می‌بینید گوگل می‌گوید اگر در یک آپدیت گسترده الگوریتم اصلی دچار افت رتبه شدید، با فرض اینکه مشکلات را رفع کرده‌اید باید تا آپدیت گسترده بعدی منتظر بمانید.

    مستندات گوگل در مورد زمان بازریابی رتبه‌ها بعد از افت رتبه ناشی از آپدیت گسترده الگوریتم

    و در مورد الگوریتم پنگوئن نیز چنین اظهارنظری کرده بود:

    بازگشت از جریمه پنگوئن

    اگر به کلماتی که در این اسکرین‌شات قرمز کرده‌ام دقت کنید متوجه می‌شوید که گوگل می‌گوید:

    در زمانی که پنگوئن به صورت دوره‌ای به روز می‌شد، وب‌سایت‌هایی که تحت تاثیر قرار گرفته بودند باید تا آپدیت بعدی پنگوئن صبر می‌کردند.

    اما حالا الگوریتم پنگوئن Real Time است و تاثیرات آن نیز به صورت در لحظه نمایان می‌شود.

    بنابراین واضح شد که اگر بعد از یک آپدیت گوگل رتبه‌هایتان افت کرد، بعد از اینکه مشکلات را برطرف کردید، برای بازگشت به حالت طبیعی، باید تا آپدیت بعدی همان الگوریتم منتظر بمانید.

    گوگل از تعامل کاربر با نتایج جستجو متوجه میزان تاثیر مثبت یک الگوریتم می‌شود

    خیلی از افراد بر این باور هستند که نحوه تعامل کاربر با نتایج جستجو تاثیری در رتبه‌بندی ندارد.

    مثلا تصور می‌کنند CTR سئو یک صفحه تاثیری در رتبه‌بندی ندارد.

    اما حقیقت این است که یکی از کارهایی که گوگل برای تست عملکرد الگوریتم‌ها و مفید شدن نتایج جستجو انجام می‌دهد، آزمایش‌های میدانی است.

    بدیهی است که وقتی از این آزمایش‌ها برای تست الگوریتم‌ها استفاده می‌کند، می‌تواند آن را به عنوان یک سیگنال رتبه‌بندی نیز در نظر بگیرد.

    آزمایش زنده گوگل از تعامل کاربر با نتایج جستجو

    در اسکرین‌شات گوگل که مربوط به این صفحه است توضیحات بیشتر آمده است.

    تست های زنده و میدانی گوگل

    گوگل می‌گوید مواردی همچون، محل کلیک کاربر، جستجو بعد از جستجو، جستجوهای رها شده و سرعت کلیک کاربر به عنوان سیگنال رضایت کاربر نگاه می‌کند.

    نتایج گوگل توسط رنک‌برین مرتب می‌شوند

    شکی در این نیست که رنک‌برین یکی از متفاوت‌ترین و مهم‌ترین الگوریتم‌های گوگل است.

    اما رنک‌برین یک کار بسیار جالب دیگر نیز انجام می‌دهد.

    به این توضیحات از ویکی‌پدیا در اسکرین‌شات زیر دقت بفرمایید:

    نحوه کار رنک برین - ویکی پدیا اسکرین شات

    الگوریتم رنک‌برین نحوه تعامل کاربران با نتایج جستجو را آنالیز می‌کند، سپس وزن سیگنال‌های رتبه‌بندی را با توجه به عبارت جستجو شده تغییر می‌دهد و نتایج را مرتب می‌کند.

    نتایج گوگل توسط رنک‌برین مرتب می‌شوند

    آپدیت هسته گوگل، بر روی تمام نتایج تاثیرگذار است و مربوط به دسته خاصی از وب‌سایت‌ها نیست

    اگر یک آپدیت الگوریتم اصلی رخ دهد بر روی نتایج تمام وب‌سایت‌ها تاثیر مثبت یا منفی می‌گذارد و سایت یا دسته خاصی از سایت‌ها را هدف قرار نمی‌دهد.

    گوگل در این صفحه می‌گوید:

    در واقع، هیچ چیزی در یک به روز رسانی اصلی وجود ندارد که صفحات یا سایت‌های خاصی را هدف قرار دهد. بلکه، تغییرات برای بهبود ارزیابی کلی محتوا توسط سیستم‌های ما است.

    گوگل؛ سالانه هزاران بار الگوریتم‌های خود را آپدیت می‌کند.

    همانطور که در تصویر زیر می‌بینید، دن سالیوان از گوگل می‌گوید الگوریتم‌های جستجوی گوگل سالانه هزاران بار آپدیت می‌شوند.

    الگوریتم‌های گوگل هزاران بار در سال آپدیت می شود

    البته گوگل در این صفحه تاکید ‌می‌کند که بخش اعظم این آپدیت‌ها جزئی هستند و اطلاع‌رسانی نمی‌شوند.

    به‌روزرسانی‌های هسته کوچک‌تر انجام می‌دهیم. ما همه اینها را اعلام نمی کنیم

    الگوریتم، سیستم و آپدیت در زبان گوگل یک معنی می‌دهند

    الگوریتم، سیستم و آپدیت در زبان گوگل یک معنی می‌دهند. مثلا الگوریتم پاندا، سیستم پاندا و آپدیت پاندا هر ۳ یک معنی را می‌دهند.

    البته واژه آپدیت در واژه‌شناسی گوگل ۲ معنی دارد:

    1. زمانی که یک الگوریتم جدید اضافه می‌شود: به این معنی که الگوریتم‌های گوگل با اضافه شدن یک امکان جدید آپدیت شدند. و البته برای این امکان جدید یک نام هم می‌گذارد. مثلا آپدیت محتوای مفید.
    2. زمانی که در الگوریتم‌های موجود، تغییراتی روی می‌دهد: مثلا می‌گوید سیستم محتوای مفید آپدیت شد.

    مثلا در بخش زیر می‌بینید که گوگل یکبار به پاندا الگوریتم می‌گوید و بار دیگر سیستم می‌گوید.

    معنی یکسان الگوریتم، سیستم و آپدیت

    گوگل برای اطلاع‌رسانی آپدیت‌ سیستم‌ها از عبارت آپدیت سیستم مربوطه استفاده می‌کند

    دنی سالیوان در یک اظهار نظر در مورد تفاوت سیستم‌های رتبه‌بندی با آپدیت سیستم‌های رتبه‌بندی اینگونه گفت:

    در گذشته، اصطلاح “آپدیت” اغلب به عنوان نام یک سیستم رتبه‌بندی خاص استفاده می شد، مثلا سیستم مفید بودن محتوا که “آپدیت محتوای مفید” نامیده می‌شود.

    حالا وقتی سیستم‌ها را بهبود می‌دهیم، این می‌تواند گیج‌کننده باشد که بگوییم “آپدیت آپدیت محتوای مفید”.

    بله، ما همچنان مواردی مانند «آپدیت محتوای مفید» یا «آپدیت بررسی‌های محصول» را خواهیم داشت.

    اما از حالا به بعد، برای تمایز سیستم‌ها از آپدیت‌ها، در بیان خود دقیق‌تر خواهیم بود. ما در صورت امکان آن‌ها را به‌عنوان آپدیت سیستم‌های مربوطه توضیح خواهیم داد.”

    در زبان گوگل، واژه‌های Core Update و Core systems update و
    Core algorithms update معنی یکسان دارند

    از این واژه‌ها زمانی استفاده می‌شود که گوگل قصد دارد بگوید به صورت خاص در سیستم اصلی رتبه‌بندی گوگل یک امکان جدید اضافه شده است یا یک تغییر رخ داده است.

    اظهار نظر دنی سالیوان از گوگل در مورد Core Update:

    گاهی اوقات، ما سیستم‌های رتبه‌بندی اصلی (Core Ranking Systems) را آپدیت می‌کنیم. وقتی این کار را انجام می دهیم، آن را به عنوان یک آپدیت اصلی (Core Update) به اشتراک می‌گذاریم و می‌گوییم سیستم‌های اصلی آپدیت شدند.

    نتیجه‌گیری

    امیدوارم این مقاله تحقیقاتی در مورد الگوریتم‌ها و سیستم‌های رتبه‌بندی گوگل برای شما مفید بوده باشد.

    حالا می‌خواهم نظر شما را بشنوم.

    کدام یک از این یافته‌ها برایتان عجیب بود یا سوالی برایتان بوجود آورد؟

    قبل از اینکه نظرتان را بیان کنید لطفا ابتدا در کادر زیر به این مقاله رای دهید.

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    مهدی محمدی با کتاب سئو جدید

    مهدی محمدی
    مدرس و مشاور سئو

    مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.

    دوره جامع سئو

    8 دیدگاه مربوط به “تحقیق درباره الگوریتم گوگل: من این ۱۵ نتیجه را گرفتم

    1. مهدی گفته:

      سلام و درود بر شما جناب محمدی
      مقاله کامل و جامعی بود در مورد الگوریتم های رتبه بندی گوگل و نکات تاره و تالیفی جذابی داشت برای من خاصه نکته شماره ۸:
      ۸. اگر وب‌سایتی توسط یک الگوریتم جریمه شود، برای خروج از جریمه آن الگوریتم باید تا آپدیت بعدی همان الگوریتم صبر کند.
      سپاس از شما

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link