آموزش نحوه استفاده صحیح از تگ های هدینگ در سئو [فیلم]

  • در این ویدیو، مهدی محمدی نحوه استفاده صحیح از تگ های هدینگ در سئو را آموزش می‌دهد.

    متن ویدیو آموزش استفاده صحیح از تگ های هدینگ در سئو

    بسم الله الرحمن الرحیم سلام به شما دوستان عزیز مهدی محمدی هستم و در این آموزش قصد دارم به شما دوستان عزیز بگویم چطور می توانید از تگ های هدینگ به بهترین شکل در سایتتان استفاده کنید طوری که موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل به بهترین شکل متوجه شوند که محتوای سایت شما مربوط به چی هست و از اون صفحه بتونید رتبه خوبی رو در گوگل کسب کنید.

    اگر اجازه بدهید من پشت سیستم بشینم و ادامه آموزش را از آنجا خدمتتان عرض بکنم.

    خب همونطور که میبینید الان وارد سایت خودمان هستیم و من یک مقاله نوشته بودم راجع به بهبود محتوای سایت که مصاحبه از جان مولر در این مقاله است و این خیلی مصاحبه مهمی بود و در رابطه با تگ های هدینگ بود البته سوالی که پرسیده شده بود نحوه قرار دادن مطالب سایت بود که چطور می توانیم مطالب را قرار بدهیم که رتبه بهتری در گوگل بگیریم اما پاسخی که در ادامه جان مولر که یکی از متخصصین گوگل است و از کارشناسان گوگل است به این شخص داده بود خیلی جالب بود.

    در مورد تگ های هدینگ صحبت کرده بود و به این نکته اشاره کرده بود که تگ های دین در واقع وظیفه شان بخش بخش کردن صفحه است. یعنی ما اگر صفحه طراحی میکنیم میتونیم قسمت های مختلف صفحه رو و موضوعات مختلف صفحه رو با تگ های هدینگ به موتورهای جستجو و روباتهای گوگل معرفی بکنیم و او گفته بود که اگر شما یک تگ باز کنید هر چیزی که زیر آن تگ نوشته شود در واقع ربات های گوگل مربوط میدانند به تگ.

    مثلا اینجا ما نوشتیم استفاده صحیح از تگ های هدینگ. خب هرچیزی که زیر این تگ h۲ نوشته شود در واقع مربوط است به این تگ و در پایینتر ببینید الان مثلا اینجا نوشتیم چطور بنویسیم که برای صعود بهتر باشد اینجا این تصویری که قرار دادیم.

    در واقع گوگل این را مربوط میداند به این تگ و این خیلی نکته ی حساس و مهمی است برای سئو محتوای سایت و  وقتی ما می خواهیم صفحه را آماده بکنیم برای قرار رتبه گرفتن در صفحه گوگل در یک کلمه کلیدی بهترین حالتش این است که به موضوعات مربوط به اون محتوا هم بپردازیم. مثلا مثل کلمات مترادف آن کلمات که گوگل تشخیص داده مربوط به آن هستند.

    اینا فرق دارن با کلمات مترادف اینها خیلی مهم هستند اما در رابطه با این آموزش در آینده درست میکنم. در رابطه با کلمات مربوط به یک کلمه کلیدی در سئو که در واقع بهشون LSI گفته می شود اما در این آموزش قصد دارم راجع به نحوه استفاده از تگ های هدینگ صحبت بکننم.

    ببینید ما وقتی یکنیم تگ هدینگ را باز می کنیم در واقع به گوگل می خواهیم بگوییم که مثلا الان تگ h1 باز شده ما می خواهیم به گوگل بگویید تمام محتوایی که زیر این تگ h1 نوشته شده مربوط به این تگ h1 است.

    موتورهای جستجو از اینجا مشخص می شود و متوجه می شوند که محتوای یک صفحه ما مربوط به چی هست و داخل این تگ h1 ما اگر قرار است مطلبی را باز بکنیم باید حتما مرتبط باشد به موضوع این کلمه کلیدی که ما قصد داریم درش رتبه بگیریم حالا هر کلمه کلیدی.

    هر چیزی که زیر این تگ نوشته شود در واقع ربات های گوگل مربوط می دانند به h1.

    چگونه از تگ های هدینگ استفاده کنیم؟

    ببینید بهترین حالت این است که ما در طی h1 کلمه کلیدی صفحه را به کار ببریم و تگ h1 فرق داره با سئو تایتل صفحه. ببینید خیلی از دوستان فکر میکنن تایتل صفحه همون تگ h1 است که این اشتباه است.

    ببینید آن چیزی که در موتورهای جستجو نمایش داده میشه الان سرچ میکنم اینجا. ببینید این چیزی است که در نتایج گوگل نمایش داده میشود. مثلا همین رو اگر در گوگل جستجو کنم. ببینید این موردی است که در اینجا نمایش داده می شود و این توضیحات متا که ما در قسمت متا دسکریپشن بنویسیم.

    درواقع میبینید که اینجا در نتایج گوگل در این قسمت نشان داده می شود اما تگ h1 تگ این نیست که یا موردی نیست که اصلا در نتایج جستجو نوشته بشه. ما الان در تایتل این را قرار دادیم و در طی h1 همین قرار دادیم. این عرفی است که همه رعایت میکنند یعنی همان موضوع مهمی که در تایتل است میرود در تگ h1 و بعد از آن در تگ های بعدی ببینید وقتی اینجایی طی h1 باز میشه حتما تگ های زیرش یعنی h۲ h۳ اگر زیرش باز میکنیم حتما باید مربوط باشه به تگ h1. حالا ما تگ h2 را باز کردیم.

    اگر قراره h3 در زیر این تگ h2 قرار بدهیم حتما باید مرتبط باشد به این تگ h2 و خوب تگ h2 هم مرتبط است. به تگ تگ h1. پس ارتباط تگ ها را باید متوجه بشید یعنی این طور نیست که ما تگ h2 باز بکنیم راجع به یک موضوعی و مثلا تگ h3 که می خواهیم باز کنیم اصلا ربطی به تگ h2 نداشته باشد.

    و مورد دیگه که من باهاش برخورد کردم این است که ما می توانیم در یک صفحه هرچقدر دوست داشته باشیم از تگ h1 استفاده بکنیم بر خلاف نظراتی که اکثر کارشناسان سئو می‌دهند اما من اینجا دیدم سایت moz.com در یکی از مهمترین صفحات که در گوگل رتبه داره موقعی که شما سئو را سرچ کنید در گوگل اولین سایت moz.com هست و می بینید که تگ h1 در اینجا دارد. یه دونه تگ h1 هم اینجا دارد.

    پس ما قانونی نداریم که ما یک دونه از تگ h1 استفاده کنیم. اگر متخصصین سئو به دوستان عزیز می گویند که از یک تگ h1 استفاده کنید به این علت است که معمولا افراد بلد نیستند به صورت حرفه ای با تگ ها کار بکنند و تگ ها را بدون برنامه استفاده می کنند و این باعث میشه به سئو صفحه لطمه بخورد. اما اگر ما در یک صفحه ۲ تا تگ h1 را هم استفاده بکنیم هیچ موردی ندارد به شرط اینکه تگ های h یک ما دقیقا مرتبط باشند با موضوع تایتل ما و موضوع صفحه ما از این تایتل بالای صفحه روی مرورگر نشان داده می شود. از آنجا شکل می گیرد. همان طور که دیدید اینجا.

    به نظرم رسید که یک ویدیو ضبط کنم و این را به شما دوستان عزیز.

    اما نکته که خواستم از این ویدیو در ذهن‌تان داشته باشید این است که سعی کنید تگ ها رو به ترتیب موضوع و زیر موضوع باز بکنید. یک مثال خیلی کاربردی بخواهم برای شما بزنم. مثلا فرض کنید یک صفحه رو میخوایم بنویسیم مربوط به ایران.

    به عنوان مثال:

    اینجا یک تگ h1 اگر باز میکنیم و یک موضوع اجازه بدهید من تا یادم نرفته عرض کنم خدمتتون در افزونه در پلاگین یواست دوستانی که استفاده میکنن همون اول بخش یواست تایتل صفحتان را میتونید مشخص کنید و در عنوان صفحه میتوانید این تگ h1 بنویسید. یعنی هرچی در تایتل این قسمت بنویسید در بالای مرورگر نمایش داده میشه و هر چی در عنوان صفحه بنویسید به عنوان تگ h1 استفاده می شود.

    و مهمترین قسمت قسمت عنوان صفحه است. خب برگردیم به موضوع خودمان ما الان یک تگ h1 را اینجا باز میکنیم. مینویسیم ایران. چندین پاراگراف را مرتبط به این موضوع بنویسید.

    ملاحظه بفرمایید ما میتوانیم هر چقدر دوست داریم اینجا بنویسیم و وقتی میریم وارد تگ h۲ میشویم، درواقع تگ h۲ ما که در ویرایشگرهای وردپرس یا هر سیستم یکجور کار میکنید.

    اینها به صورت پیش فرض می تواند یک دکمه بزنید. حتما دوستان با اینها آشنا هستند. اینجا حتما باید یک زیر مجموعه از ایران بنویسیم اینجا مثلا نمی توانیم بنویسیم فرانسه. چون تگ h۲ زیر مجموعه باید از h۱ باشد. اگر حالا می خواهیم مثلا در این صفحه مون راجع به مطالب مربوط به فرانسه صحبت بکنیم اینجا نمیتونیم در تگ h1 بنویسی ایران مثلا اینجا می توانیم بنویسیم بین المللی مثلا به عنوان مثال و اینجا در تگ h۲ بنویسیم ایران و سپس موضوعات مربوط به ایران را اینجا بنویسیم. مثلا ۳ تا پاراگراف نوشتیم.

    حالا اینجا مینویسیم تهران و موضوعات مرتبط به تهران را مثلا اینجا پوشش می دهیم و اگر شهر دیگری خواستیم اضافه بکنیم از ایران من این را هم درست بکنم.

    دوباره در زیر مجموعه ی تگ h۲ قراردارد یعنی میشه h۳ حالا هم ایران کپی میکنم. اینجا مینویسیم گیلان. و موضوعات مربوط به گیلان را به عنوان مثال در اینجا می‌نویسیم.

    نتیجه گیری

    پس همانطور که می بینید ما در یک تگ h1 یک باید یک موضوع کلی را بنویسیم و سپس در تگ h۲ او یک زیرمجموعه از موضوع بنویسیم. تگ h۳ دوباره باید عمیق تر شود یعنی در این موضوع موضوع تگ h۲ پوشش بدهد. دوباره طی h۳ موضوع مربوط به ایران را پوشش میدهد و مطالب من هر چه که ما در تگ h۲ بنویسید تا تگ h۲ ی بعد باید مربوط به ایران باشد و اگر هم دوست داری میتونی مثلا تگ استفاده نکنید و فقط تمام موضوعات را در تگ های پاراگراف یا p بنویسیم ولی اگر خواستیم تقسیم بندی بکنیم مطالب رو باید در تگ ها قرار بدهیم که برای گوگل خواندنش بهتر باشد.

    در رابطه هر موضوعی در تگ h1 اصل موضوع را قرار می دهید. در تگ h۲ موضوع مرتبط به موضوع باید باشد و متن هایی هم که بین تگ h۲ تا تگ h۲ بعد هست باید این متن ها تماما مربوط به ایران باشد. حالا دوباره اینجا باز شکسته میشه تهران.

    تا از این اجازه تا این تگ h۳ هر چی که مینویسید هر تصویری که میزارید هر ویدیو که میگذارید باید مربوط به تگ h۲ باشد و اگر نباشد هم خود گوگل این را مربوط به تگ h۲ می داند و اگر مربوط نباشه محتوای تان از نظر گوگل بی ارزش خواهد بود.

    پس سعی کنید این موضوع را حتما رعایت کنید. در سایتتان تا نتایج شگفت انگیزش را ببینید. اگر سوالی راجع به مطلبی که الان عرض کردم و این فیلم آموزشی داشتید در پایین. صفحه مطرح کنید تا من به این سوال ها پاسخ بدهم. با تشکر از شما که تا اینجا این ویدیو رو تماشا کردید. خدا نگهدار شما.

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    مهدی محمدی با کتاب سئو جدید

    مهدی محمدی
    مدرس و مشاور سئو

    مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.

    دوره جامع سئو

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه با ۶۰٪ تخفیف!

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس
    ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی
    ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link