قرار گرفتن در صفحه اول گوگل: بالا آمدن سایت [حتی در شروع کار]

قرار گرفتن در رتبه اول گوگل
  • قرار گرفتن در صفحه اول گوگل فقط به بهینه کردن یک صفحه از سایت مربوط نیست. این سوال برای اکثر دوستان ما وجود دارد که چگونه در صفحه اول گوگل قرار بگیریم؟

    بالا آوردن سایت در گوگل، و قرار گرفتن در صفحه اول گوگل واقعا موضوع مهمی است که نمی‌توان بی تفاوت از آن گذشت.

    به قول کتاب سئو برای رشد، بهترین مکان برای دفن یک جسد صفحه دوم گوگل است.

    در این مقاله ابتدا با روش اصولی بالا آمدن تمام صفحات سایت در گوگل آشنا می‌شوید و سپس یک استراتژی کاربردی برای سایت‌هایی که در شروع کار هستند و می‌خواهند در صفحه اول گوگل قرار بگیرند را توضیح خواهم داد.

    قرار گرفتن در صفحه اول گوگل #۱: هزینه و زمان لازم

    ابتدا درباره قیمت رسیدن به صفحه اول گوگل صحبت کنیم. واقعا رسیدن به این جایگاه و البته رتبه اول سرچ گوگل در بعضی از کلمات کلیدی قیمت ندارد.

    هزینه و زمان لازم برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برای سایت‌های مختلف متفاوت است. اما ۳ فاکتور تعیین کننده وجود دارد که هزینه و زمان را مشخص می‌کند.

    1. کلمات کلیدی
    2. کیفیت سایت شما
    3. رقبای شما

    مثال: وقتی کلمه کلیدی شما خرید لپ‌تاپ ایسوس باشد، باید با یکی از صفحات قدرتمند سایت دیجی کالا رقابت کنید. در صورتی که برای رتبه گرفتن در عبارت خرید بذر گیاه گوشتخوار، رقبای سرسختی پیش رو ندارید.

    شاید برای این که در یک کلمه کلیدی به صفحه اول گوگل برسیم نیاز به کار چندانی نباشد و با یک محتوای ساده و در کمتر از ۱ ماه بالا آمدن سایت تا صفحه اول گوگل را تجربه کنیم.

    از طرف دیگر ممکن است برای یک کلمه کلیدی دیگر نیاز باشد ۲۰ ماه تلاش کنیم تا به رتبه‌های بالای گوگل برسیم.

    قرار گرفتن در صفحه اول گوگل #۲: اتخاذ استراتژی مناسب

    اولین مرحله کار برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل این است که بدانیم چگونه می‌خواهیم این کار را انجام دهیم و استراتژی مناسب را انتخاب کنیم. برای اینکار ۳ استراتژی اصلی وجود دارد:

    1. یادگیری سئو: بهترین گزینه است اگر علاقه و زمان کافی دارید
    2. استفاده از خدمات سئو: اگر می‌توانید هزینه کنید و شرکت یا شخص متخصصی سراغ دارید
    3. مشاوره سئو: اگر تا حدی با سئو آشنا هستید و احتیاج به نظر یک متخصص مجرب دارید

    با توجه به امکانات خود، یکی از استراتژی‌های بالا را انتخاب کنید. دانستن نکاتی که در ادامه می‌گویم صرفنظر از هر استراتژی‌ها برای شما مفید خواهد بود.

    قرار گرفتن در صفحه اول گوگل #۳: شناخت آیتم‌های مهم

    در قسمت پایین تعدادی از مهم‌‌ترین آیتم‌هایی که به گرفتن رتبه اول در سرچ گوگل کمک می‌کند را لیست کرده‌ایم. اجرای این آیتم‌ها هم روی سایت‌های نوپا و هم سایت‌های قدیمی موثر است.

    ۱. دسترسی صفحات

    محتوای سایت باید برای موتورهای جستجو در دسترس باشد. یعنی ساختار سایت باید به گونه‌ای باشد که موتورهای جستجو به راحتی به صفحات سایت شما دسترسی داشته باشند. اگر محتوای شما در دسترس گوگل نباشد، چطور باید صفحه سایت شما را رتبه دریافت کند؟

    وقتی ربابت های گوگل به یک صفحه چند بار سر بزنند و ببینند سایت در دسترس نبوده، این نکته بسیار منفی برای سایت شما خواهد بود. ابزار ۲۴ ساعته چک کردن سایت

    ۲. سرعت سایت و زمان بارگذاری صفحات

    مدت زمان بارگذاری صفحات، یک آیتم مهم در الگوریتم‌های گوگل است. بنابراین کدهای سایت شما باید تمیز و حرفه‌ای نوشته شده باشد تا سایت شما سریع بارگذاری شود و در صفحه اول در سرچ گوگل قرار بگیرید.

    نباید بارگذاری تصاویر و فراخوانی اسکریپت‌های سایت مدت زمان زیادی از شما تلف کند. مطمئنا کاربر امروز اینترنت مدت زمان زیادی را برای بارگذاری یک سایت صبر نمی‌کند. اگر سایت در چند ثانیه لود نشود سریع از سایت خارج می‌شود.

    پس شما باید همیشه سرعت سایتتان را چک کنید. برای چک کردن سرعت سایت می‌توانید از ابزار  gtmetrix.com استفاده کنید و سرعت سایتتان را چک کنید.

    تست سرعت سایت با gtmetrix

    ۳. کیفیت محتوا

    محتوای خوب و با کیفیت به نظر من محتوایی است که پتانسیل اشتراک‌گذاری توسط کاربران سایت را داشته باشد. با کیفیت بودن محتوا باعث می‌شود خیلی سریع ویروسی شود و به اشتراک گذاشته شود و یکی از مهمترین و ارزشمندترین فاکتورهای مهم رتبه‌بندی در گوگل است.

    ۴. سئو نویسی

    اصول اولیه سئو نویسی را رعایت کنید. بدون رعایت این اصول، صحبت از چگونگی رسیدن به صفحه اول گوگل، شوخی است.

    اصول اولیه بهینه کردن یک صفحه شامل انتخاب کلمه کلیدی مناسب، عنوان صفحه (عنوانی که در مرورگر نمایش داده می‌شود)، url صفحه (کوتاه و مرتبط) و لینک سازی (به داخل سایت و خارج سایت) می‌باشد.

    ۵ رابط کاربری و تجربه کاربری (User Experience)

    سایت شما باید طوری طراحی شود که هم زیبا باشد و هم استفاده از آن برای کاربر راحت باشد.

    یک سایت عالی دارای ظاهر جذاب و تجربه کاربری خوب است. اگر اینطور باشد کاربران هر زمان که به دنبال مطلبی باشند، به سایت شما بر میگردند و حتی در دیگر سایت‌ها، سایت شما را به عنوان یک سایت مرجع معرفی می‌کنند.

    ۶ بک لینک سازی

    در این مطلب خیلی از محتوای عالی و از مزایای آن تعریف کردم اما فریب محتوای عالی را نخورید.

    محتوای شما زمانی به صفحه اول گوگل می‌رسند که بک لینک داشته باشند. شما با طراحی یک کمپین بک لینک سازی که هدف آن گرفتن بک لینک است می‌توانید بک لینک‌های زیادی را دریافت کنید.

    شاید فکر کنید برای ساخت این نوع کمپین‌ها هزینه باید کرد اما مطمئن باشید هزینه‌ای که در این تبلیغات می‌کنید برای شما به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بازگشت سرمایه خواهد داشت.

    قرار گرفتن در صفحه اول گوگل #۴: استراتژی مناسب سایت‌های نوپا

    قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برای سایت‌های نوپا و تازه تاسیس که دامین اتوریتی بالایی ندارند استراتژی خاص خود را می‌طلبد.

    این سایت‌ها با توجه به اینکه اعتبار بالایی نزد گوگل ندارند نمی‌توانند در کلمات کلیدی مهم و رقابتی رتبه بگیرند. چرا که توان رقابت با سایت‌های بزرگ، معتبر و پر محتوا را ندارند.

    استراتژی که در این سایت‌ها می‌توان استفاده کرد؛ یک استراتژی ترکیبی است. در استراتژی ترکیبی ما به صورت همزمان روی رسیدن تمام صفحات سایت به رتبه اول گوگل هدفگذاری می‌کنیم.

    1. قرار گرفتن در صفحه اول در کلمات کلیدی طولانی و کم رقابت
    2. قرار گرفتن در صفحه اول در کلمات کلیدی مهم و رقابتی

    مثال: اگر کلمه کلیدی مهم سایت شما خرید یخچال باشد بدیهی است که در آغاز کار نمی‌توانید روی این کلمه رتبه بگیرید.

    بنابراین ده‌ها صفحه با کلمات کلیدی طولانی و مرتبط با این کلمه کلیدی درست می‌کنید و از آن صفحات برای صفحه مهم سایت، لینک سازی داخلی انجام می‌دهید.

    مثلا کلمه طولانی مرتبط به این کلمه می‌شود “چرا یخچال فریزر بدون برفک برفک می زند”.

    با این استراتژی خیلی سریع در کلمات طولانی رتبه خوب می‌گیرید و به مرور زمان صفحات مهم‌تان نیز به صفحه اول گوگل خواهند رسید.

    با توجه به اینکه کلمات کلیدی طولانی دارای رقابت زیادی نیستند، با نوشتن یک محتوای خوب، خیلی سریع در صفحه اول گوگل قرار خواهید گرفت. به مرور زمان که صفحات بیشتری با کلمات کلیدی مرتبط و طولانی می‌سازید، و لینک سازی داخلی مناسبی انجام می‌دهید صفحه مهم شما نیز رتبه خواهد گرفت.

    توجه داشته باشید که ساخت صفحات باید با اصول محتوا نویسی همراه باشد که در صفحه زیر به صورت کامل به آن پرداخته‌ام.

    البته مد نظر داشته باشید برای اینکه صفحات مهم سایت در رتبه های بالای گوگل قرار بگیرند، لینک سازی داخلی کافی نیست و باید بک لینک سازی نیز صورت بگیرد.

    ملاحظه فرمودید که سایت‌های نوپا هم می‌توانند با اتخاذ یک استراتژی کاربردی بلافاصله در صفحه اول گوگل قرار بگیرند.

    سوالات متداول

    زمان رسیدن به نتایج اول گوگل به کلمه کلیدی، اعتبار سایت شما و فعالیت رقبا در آن کلمه کلیدی بستگی دارد.

    همه چیز بستگی به رقبای شما در صفحه اول گوگل دارد. در بیشتر کلمات کلیدی این کار قابل انجام است و در بعضی از کلمات کلیدی خیر.

    اما واژه تضمین در سئو واژه بی معنایی است. به این علت که ما احاطه‌ای به رقبا نداریم و نمی‌توانیم آن‌ها را کنترل کنیم. شاید آن‌ها بخواهند بیشتر تلاش کنند و بیشتر هزینه کنند.

    بهترین کاربرای قرار گرفتن در صفحه نخست گوگل این است که از بین استراتژی‌هایی که در این مقاله توضیح دادم، یکی را انتخاب کنید و شروع کنید.

     

    سخن پایانی

    برای بالا آوردن رتبه های سایت در گوگل باید تلاش زیادی انجام دهید و البته ناامید نشوید. گوگل هیچ وقت سایتی که ده سال است در یک کلمه کلیدی کار می‌کند رو کنار نمی‌گذارد و سایت جدید را اول کند.

    سایتی که چشم به رتبه‌های بالای گوگل و قرار گرفتن در صفحه اول گوگل دارد باید به قابلیت و شایستگی برسد.

    برای رسیدن به این شایستگی باید محتوای عالی و مداوم تولید کنید و از همه لحاظ از رقبایتان بهتر عمل کنید. اگر آن‌ها توانسته‌اند شما هم می‌توانید. اگر تجربه‌ای در رابطه با افزایش رتبه سایت در گوگل دارید که می‌تواند به پربار شدن این مطلب کمک کند، لطفا در بخش نظرات مطرح نمایید.

    لطفا سوالات و نظرات خود را در مورد مقاله قرار گرفتن در صفحه اول گوگل در قسمت پایین قرار دهید تا در سریعترین زمان ممکن به آن‌ها پاسخ دهم. اگر این مقاله برای شما ارزشمند بود، لطفا از قسمت پایین به آن رای دهید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    مهدی محمدی با کتاب سئو جدید

    مهدی محمدی
    مدرس و مشاور سئو

    مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.

    دوره جامع سئو

    8 دیدگاه مربوط به “قرار گرفتن در صفحه اول گوگل: بالا آمدن سایت [حتی در شروع کار]

    1. دکه سبز گفته:

      مقاله خوبی بود اما واقعا میشه بدون دامین اتوریتی بالا به نتیجه رسید. اگر چندتا دامنه بخریم که منقضی شده و دامین اتوریتی بالایی دارند انها را روی هم ریدایرکت کنیم. ایا دامین اتوریتی ما بالا خواهد رفت

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام.
        دامین اتوریتی را با مقالات با کیفیت و رپورتاژهای باکیفیت بالا ببرید.
        من خرید دامین‌های منقضی شده و اینجور تکنیک‌ها را توصیه نمیکنم.
        موفق باشید.

    2. سعید کبیری گفته:

      سلام
      آیا بارگذاری کالا و محصول هر روز و در یک ساعت خاص در بالا آمدن ما تاثیر دارد؟
      و اینکه من کلمات کلیدی خاصی رو میگذارم حتی گاها بی معنی که کسی تا حالا استفاده نکرده اما باز سایت توی صفحه اول گوگل نمیاد
      نمی‌دونم مشکل کار کجاست!
      ممنون میشم راهنمایی کنید

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و وقت بخیر.
        در رتبه‌بندی خیر اما سرعت ایندکس صفحاتتون را بیشتر می‌کنه.
        سایتتون باید توسط یک متخصص بررسی بشه.
        موفق باشید.

    3. حسین گفته:

      سلام. یکسری کلمات طولانی دارم و رنک مث بالای ۷۰ دارند صفحات سایتم. چجوری اینارو توی گوگلثبت کنم و بالا بیارم؟

    4. نسرین گفته:

      سلام، وقت بخیر
      ممنون از مقاله خوبتون
      من یه سوال از خدمتتون داشتم
      من یه سایت دارم کهتقریبا یکسال هست طراحی شده و سئو داره انجام میشه روی سایتم، سوالی که دارم اینه. در برخی کلمات کلیدی سایت میاد صفحه اول حتی لینک ۴ و ۵، ولی بعد یکی دو روز مجددا میره رتبه های خیلی پایینتتر
      با اینکه سئو به طور مداوم انجام میشه
      من نمی دونم دلیل این موئضوع چی می تونه باشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید؟

      • مهدی محمدی گفته:

        سلام و وقت بخیر.
        به خیلی از موارد ممکن است بستگی داشته باشد.
        – ممکن است کیوردهاتون طوری باشند که هدف جستجوشون تغییر می‌کند.
        – ممکن است مشکلات تکنیکال داشته باشید.
        – ممکن است در مواقع آپدیت گوگل این اتفاق بیفتد.
        – ممکن است از نظر موضوعی، سایتتان ضعیف باشد.
        – ممکن است صفحات قوی نداشته باشید.
        – ممکن است کیورد کنیبالیزیشن داشته باشید.
        – و…
        به نظرم حتما یک مشاوره سئو داشته باشید تا سایتتون بررسی بشه.
        موفق باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link