زمان بک لینک سازی برای رسیدن به رتبه اول گوگل [فیلم]

  • تمام صفحات سایت با هدف قرار گرفتن در صفحه اول گوگل درست می‌شوند. خیلی از افراد وقتی با زحمت زیاد یک محتوای خوب تولید می‌کنند و به صفحه اول گوگل نمی‌رسد بلافاصله به فکر ساخت بک لینک می‌فتند. اما یک صفحه برای رسیدن به نتایج اول گوگل، باید مراحلی را طی کند.

    مهدی محمدی در این ویدیو توضیح می‌دهد مراحل رسیدن یک صفحه به نتایج اول گوگل چیست و از چه زمانی باید شروع بک لینک سازی کرد. این فیلم آموزشی را از دست ندهید.

    در بخش پایین‌تر متن ویدیو نیز موجود است که می‌توانید مطالعه نمایید.

    متن ویدیو مناسب‌ترین زمان بک لینک سازی

    بنام خدا سلام مهدی محمدی هستم.

    امروز میخوام راجع به یک مسئله بسیار مهم صحبت بکنیم و آن زمان بک لینک سازی برای صفحه است در این آموزش ما به لینک سازی برای کل سایت کاری نداریم و پیش‌فرض من این است شما یک صفحه درست کردید و میخواهید آن را به رتبه های بالای گوگل برسانید و نمی دانید از چه زمانی باید لینک سازی را شروع کنید.

    نکاتی که در این آموزش میگم بیشتر تجربیات شخصی خودم هست و حالا تحقیقاتی که انجام دادم با توجه به اينكه دارم میگم حالا امکان دارد شما نظر دیگری داشته باشید یا اینکه بخواهید در واقع کار دیگری را انجام دهید اما نکاتی که من میگویم بسیار کاربردی است و میتوانید اینها را هم تست بکنید و در پایان آموزش هم یک پیشنهاد بسیار عالی برای تان دارد.

    خب همان طور که می بینید این آموزش کلا به این مربوط می شود که ما از چه زمانی باید شروع به لینک سازی بکنیم. خب ما وقتی یک صفحه را درست می کنیم و اون صفحه بعد از ۲ هفته حالا تا ۲ ماه بستگی به حجم رقابت کلمه کلیدی دارد. جایگاه مناسب را نمی گیرد و خیلی از افراد سریع میروند شروع می کنند هزینه میکند بک لینک بگیریند و حالا کارهای دیگر انجام میدهند و لینک سازی میکنند. که به نظر من کاملا اشتباه هستش یعنی اول باید یک‌سری پیش فرض ها رعایت شود در صفحه و بعد از آن حالا شروع به لینک سازی بکنیم.

    خب اول به این مسئله بپردازیم که اصلا یک صفحه وقتی می خواهد در گوگل رتبه بگیرد چه مراحلی باید طی شود چه قابلیت هایی باید داشته باشد.

    ۵ پیش نیاز قبل از ساخت بک لینک

    من ۵ مورد را اینجا نوشتم که به ترتیب اهمیت شان حالا با توجه به ستون هایی که دارند کم میشه.

    ۲ تا از این موارد در خود صفحه است. ۲ تا از این موارد در کل سایت است و مورد آخر در واقع هم در صفحه هست و هم در سایت است.

    پیش نیازهای صفحه برای بک لینک سازی
    مهمترین آیتمی که یک صفحه حتما باید داشته باشد تا در گوگل رتبه بگیرد چیست؟ و این را هم عرض کنم خدمتتون که تمام این نکات بستگی دارد به رقابت اون کلمه کلیدی و فعالیت رقبا یعنی اگر رقبای قوی نداشته باشید شاید همین آیتم اول باعث شود صفحه‌تان رتبه بگیرد اما اگر رقبای خیلی قوی در آن کلمه کلیدی داشته باشید. شاید باید تا مرحله آخر پیش بروید و مرحله آخر را چندین بار اجرا بکنیم.

    یک. هدف جستجو

    اولین آیتم هدف جستجو است. صفحه‌ای که هدف جستجو را رعایت نکند یعنی برآورده نکند به هیچ عنوان نمیتواند جایگاه بگیرد. صفحه ای که بخواهد در گوگل در رتبه های بالا قرار بگیرد باید هدف جستجو را به صورت کامل برآورده بکند.

    هدف جستجو به زبان ساده میشه وقتی کاربر یک جستجویی در گوگل انجام میدهد دوست داره چی ببینه اون میشه هدف جستجو و شما باید صفحه را درست بکنید که کاربر دوست داره ببینه حالا از کجا متوجه می‌شویم کاربر چی دوست دارد ببیند؟

    شاید ما از پیش خودمون تفکرات داریم حالا فرضیاتی داریم با توجه به نوع بازار هدف خودمون مسئله رو میسنجیم و به نفع خودمان این مسئله نگاه می کنیم اما در واقعیت چیزی دیگری باشه.

    شاید بهترین راهی که هدف جستجو را پیدا بکنیم این است که نتایج اول گوگل را آنالیز بکنیم و ببینیم اون صفحات دقیقا به چه موضوعاتی پرداخته.

    من در دوره جامع سئو در سئو به صورت کامل این مسئله را توضیح دادم که هدف جستجو صفحه را صورت کامل پیدا کنید و براش یک صفحه عالی درست کنید.

    هدف جستجو را وقتی در صفجه رعایت میکنید اینجا دقت کنید اگر رقیبی داشته باشید. آن موقع درواقع جفتتون هدف جستجو به یک اندازه رعایت کردی حالا با یک مقدار بالا و پایین تقریبا رعایت کردید. حالا جفت صفحات شما با رقیبتون وارد فاز معنا گرایی می شود.

    ۲. معناگرایی

    آیا معنا گرایی در سئو به صورت کامل رعایت شده یا نشده؟

    منظور از معنا گرایی این است که صفحه‌تان به تمام نکات مربوط به آن کلمه کلیدی پرداخته باشد. بذارید دوتا مثال مطرح میکنم خدمتتون مثلا ما می خواهیم در کیورد خودروی سواری رتبه بگیریم در گوگل صفحه درست کردیم در مورد خودرو سواری و هدف جستجو را پوشش دادیم.

    حالا اگر ما هیچ رقیبی نداشته باشیم یعنی فقط خود ما خودرو سواری را پوشش بدهیم پس درواقع تمام این موارد دیگه از دور خارج می شوند چون هیچ کس خودرو سواری را پوشش نداده.

    در دنیای واقعی شما می خواهید ماشین بخرید خیلی از نمایشگاه های موتورسیکلت معتبری میشناسید. همه جور موتور هم دارند اما شما ماشین می خواهید هدف جستجو شما ماشین است و شما درواقع باید دنبال فروشگاهی باشید که ماشین بفروشه.

    هدف جستجو حرف نهایی را می زند اما وقتی چند تا سایت با هم دیگر هدف جستجو را رعایت کردند یعنی الان چندتا سایت داریم ما در مورد خودرو سواری حالا وارد فاز بعدی می شوند یعنی باید در خود صفحه معنا گرایی را رعایت کرده باشند.

    یک مثال فیزیکی بزنم ما الان یک صفحه داریم در مورد اینکه خودروی سواری آنجا می فروشند یا مربوط به خودرو سواری هدف جستجو هم تقریبا مثل هم حالا با یک مقدار بالا و پایین پوشش دارد اما اون صفحه رتبه ی بالاتری میگیره که معنا گرایی درش رعایت شده باشد.

    شما صفحه ای داشته باشید که فقط دوتا خودروی سواری آنجا معرفی کرده باشه. احتمالش خیلی پایین تر از این است که از صفحه‌ای بالاتر قرار بگیرد که ۵۰ تا مدل خودرو سواری را معرفی کرده باشد. هدف جستجوی خودروی سواری شخصی که این جستجو در گوگل انجام میدهد این است که تعداد زیادی خودروی سواری ببیند و از بین آنها خودرو خودش را انتخاب بکند.

    حالا فاز بعدی شدید و اینجا رقیب شما ۲ مدل خودرو سواری داره و شما ۵۰ مدل را معرفی کردید در این صورت معنا گرایی شما بالاتره اما حالا اگر رقیب تان هم ۶۰ مدرل معرفی کرده بود یعنی صفحات تان تقریبا مثل هم بود از لحاظ معنا گرایی اون موقع وارد فاز سوم میشویم.

    ۳. کیورد کنیبالیزیشن

    اولین موضوعی که در خود سایت باید رعایت شود و درواقع با این معضل مبارزه بشه کنیبالیزیشن است.

    یعنی شما برای مثلا صفحه خودروی سواری برای هدف جستجوی خودروی سواری ۲ صفحه را در سایتتان درست کرده باشید که گوگل به شدت در واقع با این موضوع مخالف و توصیه کرده در هر سایت فقط یک صفحه برای هر هدف جستجو کلمه کلیدی وجود داشته باشد.

    ۲ نوع کیورد کنیبالیزیشن در سایت ما اتفاق می افتد. یک نوع مثبت است و یک نوع منفی است که من پیشنهاد میکنم اصلا مورد مثبت را فاکتور بگیرید چون تقریبا شانسی انجام می شود. یعنی کاری نیست که اصول شما بخواهید این کار را انجام بدهید اما نکته مثبت چیست؟ شما ۲ صفحه سایتتان برای یک هدف جستجو مثلا برای کلمه کلیدی خودرو سواری بهینه کردید.

    گوگل بیاد هر ۲ تا صفحه شما را در رتبه یک و ۲ قرار بدهد. این موقع کیورد کنیبالیزیشن مثبت اتفاق افتاده اما اگر یدونه از صفحات تان بیاید در رتبه ۴ باشه این کیورد کنیبالیزیشن منفی است چون قدرتی که گوگل قرار بوده مثلا به سایت شما بدهد در این کلمه کلیدی یا هر مکانیزم خود گوگل دارد. شاید داره به صفحات نمره میده. این قدرت تقسیم می شود و در واقع صفحات تان دارند با هم مبارزه میکنند.

    پس ما برای هر هدف جستجو باید یک صفحه در سایت درست بکنیم.

    ۴. قدرت موضوعی

    در این فاز ما باید چک بکنیم که سایتمون ضعف موضوعی نداشته باشه.

    مثلا شما در نمایشگاه ماشین همه خودروهایی را دارید که فقط مربوط به یک یا  ۲ برند است اما رقیب شما رفته در نمایشگاه خودرو ۱۰ تا برند را پوشش میدهد.

    یعنی از لحاظ موضوعی روی آن هدف جستجو بسیار از شما قوی تر است و کاربر وقتی میاد اون صفحه خیلی انتخاب های بیشتری داره میتونه به صفحه های دیگر سایت هم بره و همون طور که میبینید ضعف موضوعی مربوط به سایت می شود.

    مثالی هم که من همیشه می زننم این است که دیجی کالا سایت بسیار پرقدرتی است. شاید پرقدرت ترین سایت ایرانی است. اما دیجی کالا الان برود صفحه بزند در مورد آموزش فتوشاپ خیلی هم خود صفحه را کامل بنویسد چون دیجی کالا موضوع آموزش فتوشاپ در سایت اش نیست و صفحات زیادی را در مورد این حوزه ندارد. به هیچ عنوان نمیتواند با سایتی که داره تخصصی روی آموزش فتوشاپ کار میکنه مقابله بکند مگر اینکه صفحاتی به اندازه اون سایت بزند.

    پس ما وقتی این موارد را رعایت کردیم حالا باید در این حوزه برویم با رقبامون در واقع مقابله بکنیم و صفحات زیادی را در مورد خود کلمه خودروی سواری بزنیم. کلمات مربوط به خودروی سواری می توانیم از همین خودروی سواری چندین کلمه کلیدی طولانی هم دربیاوریم و در مورد این موضوع بنویسید.

    ۵. ساخت بک لینک و افزایش EEAT

    اما حالا که ما ۴ مورد را با رقبای مان تا اندازه‌ای پیش رفتیم و تقریبا نمیگم حالا صددرصد که امکانش نیست باهم مساوی باشند تقریبا حالا ما مثلا ۹۰ درصد پوشش دادیم و رقیب ۹۲ درصد حالا بحث ساخت بک لینک مهم میشه و درواقع به نظر من بک لینک یا EEAT در سئو؛ قسمتی است که هم در سطح صفحه و هم در سایت باید وجود داشته باشد

    EAT یک صفحه با EAT سایت فرق میکنه و حالا چون ما معیاری برای اندازه گیری EEAT نداریم ما میدانیم EEAT از نظر گوگل مهم و بک لینک بخشی از EEAT هستند مجبوریم مهمترین آیتم EEAT که بک لینک است را حساب بکنیم.

    پس ما اینجا دیگر می گوید بحث بک لینک چون نکات دیگر نکاتی است که به مرور باید در سایت رعایت شود. مثلا سن دامنه یک سایت اگر زیاد باشه EEAT میره بالا حالا بک لینک میشه مثلا یک مورد دیگه یا مثلا صفحه درباره ما قوی داشته باشد از این نکات.

    حالا دیگر بحث را روی EEAT می گذاریم.

    حالا که ما در این ۴ موضوع با رقیب ما مساوی شدیم باید بریم بحث EEAT نکته مهم این است که شما صددرصد در تمام کلمات کلیدی میتونید بگیرید تضمینی اما چیزی که مهم زمانش است.

    یعنی شما در چه زمانی می توانید به رتبه یک بیاید شاید به رتبه یک اومدنتون یک سال طول بکشد شاید ۱۰ سال طول بکشه تماما بستگی به فعالیت شما و رقبای شما یا حالا چندتا رقیب قوی دارد که آیا خسته بشن آیا آنها هم با همین قدرت ادامه بدن؟

    حالا که ۴ تا موضوع را ما رعایت کردیم وقت اونه که بریم سراغ EEAT.

    حالا که میخوایم بریم سراغ EEAT چنتا نکته را باید مدنظر داشته باشیم.

    اول عرض میکنم که خب واضحه وقتی این ۴ تا رو با رقبا مساوی هستیم دیگر مبارزه می رود روی EEAT اما اگر رقیب ما در واقع هم روی این ۴ مورد داره کار میکنه و هم رویه EEAT این اصولی نیست که ما تمام ۴ مورد ول کنیم دیگه بریم روی فقط EEAT . مثلا ما نریم دیگه مقاله بزنیم برای صفحه و فقط بریم لینک بگیریم این اشتباه است.

    ما همین طور باید هم قدرت موضوعی سایتمان را هم بالا ببریم و بعد در واقع این ۳ نکته می توانم بگویم اگر رعایت شوند. تقریبا دیگه کاری با این ندارید مگر اینکه حالا در خود صفحه نظر اضافه بشه پاسخ بدهید اما این ۲ نکته به صورت مداوم باید در سایتتان در رقابت تان وجود داشته باشد.

    باید برای کلمه کلیدی تان صفحات پشتیبان درست کنید با کیوردهای لانگ تیل مربوط به این کلمه کلیدی و برای این صفحه اعتبار سازی بکنید.

    اما خود بک لینک گرفتن هم مهم است که چطور بک لینک بگیریم چطور در واقع از چه زمانی مثلا کجا گوگل قرار گرفتیم.

    و به نظر من سایتی که این ۴ مورد رعایت نکند به صفحه اول گوگل نمی آید و تا وقتی که این ۴ مورد را رعایت نکردید اصلا بک لینک گرفتنتون اشتباه است، مگر در موارد استثنا که حوزه تون فوق العاده رقابتی مثلا بیستا سایت دقیقا ۴ مورد رعایت دارن میکنن و در واقع به یک اندازه دارید با هم پیش میریم اون موقع باید برید سرغ بک لینک به نظر من باز هم حتی اون موقع هم نباید برید!

    باید چکار بکنیم باید فهم موضوعی سایتتون قدرت موضوعی سایت تان را بالا ببرید هر چقدر قدرت موضوع یک سایت بالاتر باشد موارد دیگر در محاق قرار می گیرند و اگر حالا نکته مهم این است اگر ما این ۴ مورد را رعایت نکنیم سراغ بک لینک بریم سریع چه اتفاقی می افتد؟

    درواقع ما داریم ساختار سایت مان را نابود میکنیم. چون مجبوریم اینقدر برای آن صفحه بک لینک بگیریم و هزینه زیادی بکنیم که EAT اون صفحه یا اتوریتی اون صفحه از اتوریتی دامنه ما بالاتر برود و این کار فوق العاده اشتباهی در صورتی که کارهای بسیار اصولی تری وجود داره که میشه این کارو انجام داد.

    تمام این نکات را با جزئیات من در دوره تولید محتوا توضیح دادم که بسیار کاربردی هستش این محصول پس ما برای اینکه در یک کلمه کلیدی رتبه بگیریم زمان بک لینک سازی ما موقعی شروع می شود که این ۴ نکته را چک بکنیم در سایت ما به صورت کامل رعایت شده باشد.

    و اول به نظر من بهتر است در این ۴ مورد از رقیبان پیشی بگیرید و بعد بریم سراغ بک لینک.

    وقتی این ۴ مورد از رقیبان پیشی بگیرید خود به خود سایت به صفحه اول گوگل میرسد و در صفحه اول گوگل وقت بک لینک گرفتن یا رپورتاژ آگهی رفتن است.

    امیدوارم از این آموزش استفاده کرده باشید. با تشکر از شما خدانگهدار.

    نظر شما در مورد این محتوا؟

    مهدی محمدی با کتاب سئو جدید

    مهدی محمدی
    مدرس و مشاور سئو

    مهدی محمدی موسس و مدیر آکادمی سئو سفینه است. کار اصلی مهدی محمدی آموزش سئو است.

    دوره جامع سئو

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    به بیش از ۲۶۰۰ عضو خبرنامه ما بپیوندید

    خبرنامه سئو سفینه

    جدیدترین محتواهای تولیدی، اخبار مهم سئو و تخفیف‌های ما را سریع دریافت کنید
    امتحان کنید
    به محض ثبت نام، یک هدیه ارزشمند دریافت کنید
    close-link

    دوره جامع و پیشرفته سئو سفینه با ۶۰٪ تخفیف!

    توانایی رسیدن به نتایج اول گوگل را به دست آورید!
    ۱. دسترسی بلافاصله به دروس
    ۲. همراه با آپدیت و پشتیبانی همیشگی
    ۳. مشاوه و کوچینگ رایگان به مدت ۱ ساعت
    اطلاعات کامل را ببینید
    مهدی
    close-link
    مهدی

    خدمات تخصصی سئو

    درخواست خود را به شماره ۰۹۰۳۰۸۴۳۰۹۴ در تلگرام یا واتسپ ارسال بفرمایید.
    ارسال پیام در تلگرام
    close-link