قرار گرفتن در صفحه اول گوگل فقط به بهینه کردن یک صفحه از سایت مربوط نیست. رسدن به صفحه اول گوگل در بعضی از مواقع بسیار آسان است و در بعضی مواقع بسیار سخت است.
این سوال برای اکثر دوستان ما وجود دارد که چگونه در گوگل رتبه بگیریم؟
آیا برای بالا آمدن سایت در گوگل باید هزینه کنیم؟
پاسخ کوتاه برای این دوستان این است که برای این که در صفحه اول گوگل رتبه بگیریم، شاید نیاز نباشد هزینه زیادی انجام دهیم. با شرکت در یک دوره جامع سئو به هدفمان برسیم.
بالا آوردن سایت در گوگل، و رسیدن به رتبه های بالا واقعا موضوع مهمی است که نمیتوان بی تفاوت از آن گذشت. به قول کتاب سئو برای رشد، بهترین مکان برای دفن یک جسد صفحه دوم گوگل است.
در این مقاله روش آوردن سایت به صفحه اول گوگل را توضیح میدهیم.
هزینه آمدن به صفحه اول گوگل
ابتدا درباره قیمت رسیدن به صفحه اول گوگل صحبت کنیم. واقعا رسیدن به این جایگاه در بعضی از کلمات کلیدی قیمت ندارد. کلمه تضمین در سئو سایت واقعا کلمه بی معنایی است. چیزی که من در طی این سالیان متوجه شدم این است که برای رسیدن به اولین نتایج در جستجوهای گوگل باید، باید و باید یک مشاور سئو در کنار شما باشد.
بارها به دوستان عزیز عرض کردهام، شما در دو مرحله از مراحل مدیریت سایتتان باید تحت نظارت یک مشاور سئو باشید.
- تدوین استراتژی برای سئو سایت (در شروع کار)
- هنگام رقابت بر سر یک کلمه کلیدی برای رساندن سایت به رتبههای بالای گوگل
اثلا بحث قیمت و هزینه هم مطرح نیست. در واقع اگر مطمئن هستید درآمد قابل توجهی از رسیدن به رتبه های بالای گوگل خواهید داشت، پرداخت هزینه و همکاری با یک مشاور یک بحث اجباری برای موفقیت سایتتان است.
مطمئنا اگر از همکاری و گرفتن خدمات سئو که مهمترین آن مشاوره سئو است اجتناب کنید، بعد از گذشت ماهها میبینید موفقیتی در سایتتان حاصل نشده است. حالا از آن به بعد باید یک لیست از اشتباهات گذشته سایت را تصحیح کنید و تلاش کنید با چندینبرابر هزینه سایتتان را مجددا سئو کنید.
اگر مصمم هستید که یک سایت موفق و درآمدزا داشته باشید میتوانید فرم مشاوره زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل چقدر زمان میبرد؟
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برای سایتهای مختلف متفاوت است. زمان رسیدن به نتیایج اول گوگل بستگی به قدرت محتوای سایت، کلمات کلیدی، لینک سازی داخلی، فعالیت رقبا و اتوریتی سایت دارد.
شاید برای این که در یک کلمه کلیدی به صفحه اول گوگل برسیم نیاز به کار چندانی نباشد و با یک محتوای ساده و در کمتر از ۱ ماه بالا آمدن سایت تا صفحه اول گوگل را تجربه کنیم.
از طرف دیگر ممکن است برای یک کلمه کلیدی دیگر نیاز باشد ۲۰ ماه تلاش کنیم تا به رتبههای بالای گوگل برسیم.
در قسمت پایین تعدادی از مهمترین آیتمهایی که به گرفتن رتبه اول در سرچ گوگل کمک میکند را لیست کردهایم.
۱. لینک سازی داخلی
محتوای سایت شما باید برای موتورهای جستجو در دسترس باشد. یعنی ساختار سایت شما باید به گونهای باشد که موتورهای جستجو به راحتی به صفحات سایت شما دسترسی داشته باشند. اگر محتوای شما در دسترس گوگل نباشد، چطور باید صفحه سایت شما را ایندکس کند؟
۲. زمان بارگذاری صفحات
مدت زمان بارگذاری صفحات، یک آیتم مهم در الگوریتمهای گوگل است. بنابراین کدهای سایت شما باید تمیز و حرفهای نوشته شده باشد تا سایت شما سریع بارگذاری شود و در رتبههای اول در سرچ گوگل قرار بگیرید.
نباید بارگذاری تصاویر و فراخوانی اسکریپتهای سایت مدت زمان زیادی از شما تلف کند. مطمئنا کاربر امروز اینترنت مدت زمان زیادی را برای بارگذاری یک سایت صبر نمیکند. اگر سایت در چند ثانیه لود نشود سریع از سایت خارج میشود.
۳. کیفیت محتوا
در مقاله جامع سئو محتوا به صورت کامل توضیح دادم که چطور باید محتوای با کیفیت تولید کنید.
محتوای با کیفیت به نظر من محتوایی است که پتانسیل اشتراکگذاری توسط کاربران سایت را داشته باشد. با کیفیت بودن محتوا باعث میشود خیلی سریع ویروسی شود و به اشتراک گذاشته شود و یکی از مهمترین و ارزشمندترین فاکتورهای رتبهبندی در گوگل است.
اگر یک محتوا ویروسی نوشته شود نرخ تبدیل مطلب را بالا میبرد.
منظور از نرخ تبدیل مطلب، نسبت افرادی است که یک مطلب را بعد از خواندن به اشتراک میگذارند.
۴. اشتراکگذاری در شبکههای اجتماعی
سیگنال های شبکه های اجتماعی یکی از عوامل مهم در رتبه بندی گوگل است. منظور از سیگنال های شبکههای اجتماعی فعالیتهایی است که در شبکههای اجتماعی انجام میدهید و گوگل متوجه این فعالیتها خواهد شد.
پس محتوایی تولید کنید که کاربران سایت شما بخواهند آن را به اشتراک بگذارند و البته راههای به اشتراکگذاری محتوا را برای کاربران راحت کنید. این کار باعث میشود لینکهای خوبی هم دریافت کنید.
۵. آیتمهای پایهای در داخل صفحه
اصول اولیه بهینه کردن صفحه را رعایت کنید. بدون رعایت این اصول اولیه صحبت از چگونگی رسیدن به صفحه اول گوگل، شوخی است.
اصول اولیه بهینه کردن یک صفحه شامل انتخاب کلمه کلیدی مناسب، عنوان صفحه (عنوانی که در مرورگر نمایش داده میشود)، url صفحه (کوتاه و مرتبط) و لینکهای صفحه (به داخل سایت و خارج سایت) میباشد.
۶. تجربه کاربری (User Experience)
سایت شما باید طوری طراحی شود که استفاده از آن برای کاربر راحت باشد.
یک سایت عالی دارای ظاهر جذاب و تجربه کاربری خوب است. منظور از تجربه کاربری خوب این است که کاربر در سایت شما سردرگم نشود و در ضمن شما هم بتوانید منظور خود را به کاربر برسانید.
اگر اینطور باشد کاربران هر زمان که به دنبال مطلبی باشند، به سایت شما بر میگردند و حتی در دیگر سایتها، سایت شما را به عنوان یک سایت مرجع معرفی میکنند.
فراموش نکنید تجربه خوب یک کاربر در سایت شما، ربطی به درخواستهای معقول شما از او ندارد. سعی کنید خیلی واضح به کاربر بگویید که انتظار دارید در سایت شما چه کاری را انجام دهد.
ممکن است از کاربر توقع داشته باشید مطلب شما را به اشتراک بگذارد یا از محصولات جدید شما دیدن کند، خیلی واضح و دقیق و البته با احترام، به او بگویید.
۷. بازاریابی و کمپین لینکسازی
در این مطلب خیلی از محتوای عالی و از مزایای آن تعریف کردم اما فریب محتوای عالی را نخورید.
محتوای عالی در مقابل بازاریابی حرفی برای گفتن ندارد.
محتوای عالی فقط زمانی ارزشمند است که بر پایه بازاریابی طراحی شده باشد و بخشی از یک استراتژی بازاریابی باشد. شما با طراحی یک کمپین تبلیغاتی که هدف آن گرفتن بک لینک است میتوانید لینکهای زیادی را دریافت کنید.
شاید فکر کنید برای ساخت این نوع کمپینها هزینه باید کرد اما مطمئن باشید هزینهای که در این تبلیغات میکنید برای شما به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بازگشت سرمایه خواهد داشت.
برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل کار چکار کنم؟
بعضی از صفحات سایت بسیار برای سئو سایت ما مهم هستند. این صفحات برای یک کلمه کلیدی رقابتی که روزانه هزاران جستجو در گوگل را دارد بهینه شدهاند و پتانسیل ورود ماهانه دهها هزار کاربر به سایت ما را دارند. حتما میدانید که کلمات کلیدی رقابتی کلماتی هستند که در گوگل بسیار زیاد جستجو میشوند.
صفحهای که برای یک کلمه کلیدی رقابتی سئو میشود باید خیلی بیشتر از سایر صفحات سایت به آن توجه شود تا بتواند باعث بالا آمدن آن صفحه خاص سایت تا صفحه اول گوگل شود.
لینک سازی صحیح داخلی با هدف بالا آوردن صفحه در گوگل
یکی از نکاتی که برای افزایش رتبه صفحات مهم سایت میتوان انجام داد و در نکات آموزش سئو عرض کردهام که بسیار موثر است، این است که صفحه مهم سایت ما لینکهای مناسبی از سایر صفحات سایت دریافت کند.
در لینکهایی که از سایر صفحات به یک صفحه میدهیم حتما باید توجه کنیم که با چه کلمهای و از چه صفحهای به صفحه مهم سایت لینک میدهیم.
به کلمه استفاده شده در لینک، در اصطلاح Anchor Text گفته میشود. در ادامه ۳ نکته بسیار مهم در رابطه با روشهای بهینه لینک دادن و قدرتمند کردن یک صفحه را ذکر میکنم.
۱. تعداد لینک به یک صفحه
هر چقدر یک صفحه از سایت ما لینک بیشتری را دریافت کند در نتایج جستجو بالاتر خواهد آمد. بنابراین برای صفحهای از سایت ما که برای یک کلمه کلیدی رقابتی بهینه شده است بهتراست از صفحات زیادی لینک دریافت کند.
Anchor Text درصد زیادی از لینک هایی که به یک صفحه میدهیم بهتر است کلمه کلیدی صفحه مقصد باشد اما نکته مهم این است که نباید ۱۰۰ در صد لینکهایی که به صفحه مهم سایت میدهیم با کلمه کلیدی صفحه مقصد باشد. در این صورت گوگل ما را به عنوان یک سایت اسپمر شناسایی میکند و ممکن است پنالتی شویم.
فرض کنید یکی از صفحات مهم سایت ما برای کلمه کلیدی طراحی سایت بهینه شده است. اگر ما بخواهیم از ۱۰۰ صفحه دیگر سایت به این صفحه لینک بدهیم نباید از تمام آنها دقیقا با کلمه کلیدی طراحی سایت لینک بدهیم.
البته درصد استاندارد و توافق شدهای برای اشاره دقیق وجود ندارد اما من در این صفحه دیدم که حدود ۷۵ درصد از لینکها اگر دقیقا کلمه کلیدی باشد، عیر طبیعی به نظر میرسد.
یکی از راههایی که میتوانیم یک صفحه مهم سایتمان را تقویت کنیم، این است که از سایر صفحات سایت به آن لینک بدهیم. اما در لینک دادن باید نکاتی را دعایت کنیم که از نظر گوگل به عنوان خرابکار شناخته نشویم.
نکته مهم دیگر این است که داخل صفحات سایتمان مثل متن مقاله، بهترین جای لینک دادن به صفحات مهم است. گوگل و دیگر موتورهای جستجو به داخل متن مقالات بسیار توجه میکنند.
۲. لینک از داخل صفحات یا از منوها؟
به نظر میرسد گوگل، لینکهایی که از داخل صفحات به یک صفحه داده میشود را مهمتر میداند از لینکهایی که از منوی سایت داده میشود.
بنابراین قراردادن لینک در داخل صفحات به سبک سایت ویکیپدیا بیشتر توصیه میشود (البته به شرطی که برای کاربر خسته کننده نباشد). فراموش نکید که اگر در یک صفحه از سایت چندین لینک متوالی به یک صفحه بدهید، گوگل فقط لینک اول را ترتیب اثر میدهد. جزئیات بیشتر
این مورد حاوی این نکته است که اگر در یک صفحه ۱۰ بار به صفحه دیگر لینک یدهیم قدرت زیادی را به صفحه مقصد انتقال ندادیم و گوگل فقط همان لینک اول را مهم میداند.
۳. لینک های درون سایدبار و فوتر
طبق تحقیقات گستردهای که سایتهای مرجع سئو در دنیا انجام دادهاند، لینکهایی که در فوتر سایت قرار میگیرند از اهمیت بسیار کمی در سئو برخوردار هستند.
همچنین لینکهایی که در نوار کناری سایت قرار میگیرند هم تاثیر بسیار کمی در سئو دارند.
البته منوی بالای سایت از درجه اهمیت بالاتری نسبت به سایدبار و فوتر برخوردار است. از سایدبار و فوتر سایتتان برای دسترسیهای بهتر کاربر به لینکهای سایت استفاده کنید و فراموش نکنید اهمیت چندانی به عنوان مبدا لینک ندارند.
البته این نکته را فراموش نکنید که رفتار کاربران سایت ما یکی از آیتمهای بسیار مهم سئو هستند.
قراردادن لینک صفحات مهم سایت در سایدبار و فوتر به کاربران ما کمک میکند به منابع مهم یا آموزشی سایت ما دسترسی بهتری داشته باشند و پیمایش راحتتری در سایت ما انجام دهند.
بررسی رتبه اول گوگل
کار بعدی که باید برای بالا آمدن سایت در گوگل انجام دهید این است که آن کلمه کلیدی که میخواهید در گوگل اول باشید را در گوگل جست و جو کنید و ببینید کدام سایت اول است؟ حالا دقیقا همان کارهایی را که رتبه یک گوگل انجام داده است انجام بدهید.
احتمالا سوالی که براتون پیش بیاد این است که چه چیزهای را از اون سایت مورد تجزیه و تحلیل قرار بدهیم و دقیقا چه چیز سایت اول رو مدنظر قرار بدم و در سایتم اجرا کنم؟
۳ آیتم مهم در بررسی رتبه ۱ گوگل
شما باید از سه لحاظ سایت اول را مورد بررسی قرار دهید. این ۳ آیتم تقریبا تمام ابعاد مهم سئو سایت رقیب شما را در بر میگیرد و اگر همین ابعاد رو با سایت خودتان مقایسه کنید به نتایج جالبی خواهید رسید.
۱. سئو محتوا
در قسمت سئو محتوا اولین کاری که برای افزایش رتبه سایت این است که ساختار صفحهای که هم اکنون در رتبه ۱ گوگل است را چک میکنید.
ساختار صفحه رتبه ۱
منظور از ساختار این است که صفحه رتبه ۱ در کجای سایت قرار دارد؟ آیا یک منو هست؟ آیا یک پست وبلاگ هست؟ آیا صفحه اصلی وبلاگ هست که تمام پستهای وبلاگ سایت مورد نظر در اون قرار داده شدهاند؟ یعنی بررسی میکنید این صفحه در کجای این سایت قرار دارد.
تعداد لینکهای دریافتی داخلی
در گام بعد باید این مورد را بررسی کنید که آیا به این صفحه از تمام صفحات سایت لینک داده شده است؟ مثلا از ستونهای کناری، از داخل مقالات و …
نوع قلم نویسنده
سپس نوع قلم نویسنده را چک میکنید. صفحه ای که به رتبه یک میاد حتما کاربران در اون صفحه مدت زمان زیادی را سپری کردند و جذابیت دارد.
وقتی نوع قلم را چک کنید متوجه میشوید این مطلب برای چه افرادی نوشته شده است. چه کلماتی به کارمیبرد و کدام قسمت بازار هدف را هدف قرار داده است. وقتی تشخیص دادید شما هم باید بتوانید مطلب این چنینی بنویسید.
۲. سئو تکنیکال
قسمت دومی که باید مورد تجزیه و تحلیل قرار بدهید، بحث سئو تکنیکال و نکات فنی سئو آن صفحه است.
تایتل صفحه
اولین موردی که در قسمت تکنیکال شما باید چک کنید، تایتل اون صفحه است. تایتل صفحه قسمتی است که در نتایج جست و جوی گوگل نمایش داده میشود و در تگ </title><title> قرار میگیرد. باید بررسی کنید که در تایتل این صفحه چند بار کلمه کلیدی به کار رفته است. درکجای تایتل به کار رفته یعنی اولش بوده وسطش بوده یا آخرش بوده.
توضیحات یا متادسکریپشن صفحه
سپس در پایین اون قسمت در نتایج جستجو، توضیحات صفحه را میبینید. در توضیحات صفحه باید دقت کنید چند بار کلمه کلیدی را استفاده کرده چندبار از هم معنای اون کلمه کلیدی استفاده کرده.
تگ h1
حالا دوباره وارد صفحه سایت میشوید و در خود صفحه نگاه میکنید، عنوان صفحه چی هست؟ آیا عنوان صفحه دقیقا همون عنوان هست که درگوگل نشون داده میشه یا نه عنوانش فرق میکنه؟
حتما میدانید که ما دو تا عنوان میتونیم برای یک صفحهه داشته باشیم. یک عنوان که در گوگل نمایش داده میشه و در تگ تایتل قرار میگیره ویک عنوان که درخود صفحه نمایش داده میشود و در تگ h1 قرار میگیرد.
این دو عنوان روبررسی میکنیم که آیا اصلا مثل هم هستند یا باهم فرق دارند؟
مقدمه صفحه
قسمت بسیار مهم دیگر مقدمه صفحه است، یعنی پاراگراف اول. توجه کنید پاراگراف اول در چه موردی صحبت کرده. چند بار کلمه کلیدی درش تکرار شده آیا کلمات هم خانواده یا هم معنی اون کلمه کلیدی استفاده شده در پاراگراف اول یا نشده.
ادامه مطلب تا قسمت آخر صفحه
در طول صفحه ببیند کلمه کلیدی یا کلمه مرتبط اون کلمه کلیدی هم تکرار شده یا نه؟ حتما میدانید هر کلمه کلیدی چندین کلمه مرتبط و هم معنی هم داره. مثلا به موبایل میتونیم هم تلفن همراه بگیم و هم گوشی. حالا به قسمت آخر صفحه میروید و در قسمت آخر صفحه هم باید دقت کنید، ببینید کلمه کلیدی چند بار تکرارشده.
تصاویر صفحه
در بحث دیگه تکنیکال باید ببینید این صفحه چند تا عکس دارد و اگر یک مقدار با بحث کدنویسی و این مسانل هم آشنا باشید باید نگاه کنید در ((alt)) اون تصویر چه متنی نوشته شده است؟ آیا این متن همون کلمه کلیدی است یا از کلمات مرتبط به اون کلمه کلیدی است؟
لینک های خروجی
مورد بسیار مهم دیگه که میتونم بگم مهمترین مورد در بحث داخل سایت و تکنیکال است، این است که بررسی کنید این صفحه چند لینک دریافتی از صفحات دیگه سایت داره.
سپس لینک ها را بررسی میکنید که چند درصد متن لینک ها کلمه کلیدی صفحه هستند؟
به عنوان مثال اگر این صفحه چهار لینک داره از صفحههای سایت خودشون، متن این لینک ها دقیقا چیست؟ و اگر بیست لینک داشته باشه یک بررسی میکنید از این بیست لینک چند لینک دارای کلمه کلیدی خود صفحه است.
خب تا همین جا برای بحث داخل سایت کافی است. درقسمت بعدی باید بک لینک های صفحه را بررسی کنید.
۳. میزان بک لینک دریافتی
در قسمت آخر تجزیه و تحلیل رتبه ۱ گوگل باید بررسی کنید که آن صفحه چقدر بکلینک دارد.
چطور بک لینک ها رو چک میکنید؟
بررسی کنید بک کلینک های این صفحه از کدام سایت ها است و چطور لینکسازی انجام داده است؟
برای چک کردن بک لینک ها، سایت ahref.com سایت خوبی است. وقتی وارد این سایت شدید آدرس همون صفحه خاص اون سایت رو وارد کنید و ببینید اون صفحه چند بک لینک داره.
حتما با تاثیر شگفت انگیز بک لینکها بر افزایش رتبه سایت آشنا هستید. شگفت انگیز است. دقت کنید که سایت رقیب شما از کدام سایتها بک لینک دارد. شما هم سعی کنید از همان سایتها یا سایتهای مشابه آنها بکلینک بگیرید.
وقتی این اظلاعات را به دست آوردید بهتر است در یک کاغذ یادداشت کنید.
بررسی سئو سایت خودتان
حالا وقت آن است که سایت خودتان و البته اون صفحه سایت که برای کلمه کلیدی بهینه کرده بودید را دوباره چک کنید و ببیند چقدر با رتبه ۱ گوگل تفاوت داره.
تا همین جا هم احتمالا تفاوت های زیادی خواهید دید. حالا هر چقدر میتوانید سعی کنید صفحه مورد نظرتون را نزدیک بکنید به صفحهای که در بالای گوگل است.
در موارد استثنا امکان دارد که شما ببینید صفحهٔ سایت شما خیلی بهتر از اون صفحه است،
اون صفحه هیچی درش ندارد. اما توصیه میکنم شما سعی کنید صفحه سایتتان را باز هم شبیه اون طراحی بکنید. چون گوگل این طور نیست مثلا برای تمام کلمات کلیدی یک سری معیارهای ثابتی رو داشته باشه و فقط همونها رو برای همهٔ سایت ها لحاظ کنه.
معیارگیری گوگل از سایتهای رقیب
یکی از کارهای که گوگل انجام میدهد این است که از سایتهایی که در یک کلمه کلیدی رقابت میکنند و یا بهتر است بگویم از صفحاتی که رقابت میکنند یک معیار کلی به دست میآورد و دقت میکند که صفحات، دارای چه نکات مشترکی هستند.
مثلا امکان دارد یک کلمه کلیدی اصلا احتیاج به عکس نداشته باشد و صرفا نیاز به قرار دادن لیست قیمت باشد (تجربههای شخصی). درون صفحه اگر سی تا لیست قیمت باشد این صفحه رتبه بهتری در گوگل بدست میآورد.
اگر صفحه سایت شما خیلی از اون مکانیزم دور عمل کرده باشد، حتی به نظرتان صفحه شما بهتر هم شده باشد، باز هم نمی توانید در رتبه اول گوگل قراربگیرید. وقتی این موارد رو چک کردید و در سایتتان پیاده کردید اون موقع احتمالش زیاد است که سایت شما به آرامی به صفحهٔ یک و رتبه یک برسد.
نکات مهم سئو در افزایش رتبه سایت در گوگل
اما چند نکته مهم هم درباره افزایش رتبه سایت در گوگل بدانید. شاید مهم ترین نکات اینها هستند. گوگل برای اینکه یک صفحه سایت را به رتبه اول بیاورد، اولین مورد در دسترس بودن سایت است. آیا سایت شما دسترسی سریعی دارد؟
منظور از دسترسی سریع این است که آیا سرعت شما از سایتهای رقیبتان بهتر است؟ برای چک کردن سرعت سایت میتوانید از ابزار gtmetrix.com استفاده کنید و سرعت سایتتان را چک کنید.
در درجه دوم اینکه سایت شما آیا همیشه در دسترس است یا بعضی مواقع از دسترس خارج میشود.
وقتی ربابت های گوگل به یک صفحه چند بار سر بزنند و ببینند سایت در دسترس نبوده، این نکته بسیار منفی برای سایت شما خواهد بود. ابزار ۲۴ ساعته چک کردن سایت
پس شما باید همیشه سرعت سایتتان و نحوه دسترسی به سایتتان را چک کنید. معمولا افراد فکر میکنند که سایتشان همیشه در دسترس است، اما وقتی با این ابزارها بررسی انجام میدهند، میبینند که واقعا اینطور نیست.
برای رسیدن به صفحه اول گوگل عجله نکنید
در افزایش رتبه سایت در گوگل عجله نداشته باشید و البته ناامید نشوید. اگر سایت شما تازه بالا آمده یا قدمت دامنه شما از مدت زمان سایت رقیبتان که اول گوگل است خیلی پایینتر است،
گوگل هیچ وقت سایتی که ده سال است در این کلمه کلیدی کار میکند رو کنار نمیگذارد و سایت جدید را اول کند.
سایتی که چشم به رتبههای بالای گوگل و قرار گرفتن در صفحه اول گوگل دارد باید به قابلیت و شایستگی برسد.
برای رسیدن به این شایستگی باید محتوای عالی و مداوم تولید کنید و از همه لحاظ از رقبایتان بهتر عمل کنید. اگر آنها توانستهاند شما هم میتوانید. اگر تجربهای در رابطه با افزایش رتبه سایت در گوگل دارید که میتواند به پربار شدن این مطلب کمک کند، لطفا در بخش نظرات مطرح نمایید.
نتیجهگیری
برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل فقط کافی نیست که چند تکنیک ساده در یک صفحه بزنیم.
در واقع نحوه بالا آوردن رتبه سایت در گوگل به این صورت است که کل سایت ما باید محیای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باشد. باید محتوای سایت ما به راحتی در دسترس گوگل باشد، سرعت بارگذاری سایت ما زیر ۵ ثانیه باشد، محتوای تولید شده توسط ما مشکلات کاربران را حل کند و ارزش به اشتراک گذاری داشته باشد و البته گاهی اوقات نیاز است کمی هزینه کنیم و لینکهای مناسب از دیگر سایتها دریافت کنیم.
لطفا سوالات و نظرات خود را در مورد مقاله قرار گرفتن در صفحه اول گوگل در قسمت پایین قرار دهید تا در سریعترین زمان ممکن به آنها پاسخ دهم. اگر این مقاله برای شما ارزشمند بود، لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول درباره قرار گرفتن در صفحه اول گوگل
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل برای سایتهای مختلف متفاوت است. زمان رسیدن به نتیایج اول گوگل بستگی به قدرت محتوای سایت، کلمات کلیدی، لینک سازی داخلی، فعالیت رقبا و اتوریتی سایت دارد.
برای قرار گرفتن در رتبه اول گوگل، تعرفه دقیقی وجود ندارد. رسیدن به صفحه اول گوگل در بعضی از کلمات کلیدی اثلا هزینهای ندارد و با یک مشاوره رایگان سئو به قابل انجام است. در بعضی دیگر از کلمات کلیدی باید با توجه به سختی کلمه کلیدی برآورد هزینه کرد.
همه چیز بستگی به رقبای شما در صفحه اول گوگل دارد. در بیشتر کلمات کلیدی این کار قابل انجام است و در بعضی از کلمات کلیدی خیر.
اما واژه تضمین در سئو واژه بی معنایی است. به این علت که ما احاطهای به رقبا نداریم و نمیتوانیم آنها را کنترل کنیم. شاید آنها بخواهند بیشتر تلاش کنند و بیشتر هزینه کنند.
بهترین کاربرای قرار گرفتن در صفحه نخست گوگل این است که اگر خودتان توانایی سئو را دارید، یادگیری سئو را شروع کنید و شروع به سئو سایتتان کنید.
اگر زمان یا علاقه به یادگیری سئو ندارید، برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باید از خدمات سئو استفاده کنید و با یک مشاور سئو مشورت کنید. یکی از خدمات ما مشاوره رایگان سئو است.