نویسندگی سایت چیست

نویسندگی سایت یکی از مشاغل جذاب است که برای پیشرفت در آن باید به نویسندگی و پژوهش علاقه‌مند باشید. هر برندی (وبسایتی) برای بازاریابی دیجیتال (دیجیتال مارکتینگ) به نویسنده محتوا احتیاج دارد. ضمن اینکه نویسندگی محتوای سایت یکی از مشاغل مربوط به خدمات سئو سایت است.

نویسنده محتوا کیست؟ آشنایی کامل با شغل نویسندگی محتوا

بسیاری از برندها در جهان میلیاردها دلار در بازاریابی محتوا سرمایه‌گذاری می‌کنند چون موجب افزایش ترافیک و فروش می‌شود. با این حساب نویسندگانی که می‌خواهند از طریق هنر خود به درآمد خوبی برسند، می‌توانند از فرصت‌های شغلی نویسندگی محتوا استفاده کنند چرا که بسیاری از این برندها به دنبال استخدام نویسنده محتوا هستند.

محتوا نویس، شخص خلاقیست که مقالات، پست‌های وبلاگ، پست‌های شبکه‌های اجتماعی (سوشیال مدیاها) و… را می‌نویسد.

در این مقاله، ابتدا با اصول نوشتن محتوا شروع می‌کنیم، سپس انواع محتوا نویسی و مهارت‌های محتوا نویسی مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک نویسنده محتوای خوب را بررسی می‌کنیم.

سوالات متداول در مورد نویسندگی سایت

قبل از اینکه وارد مباحث نویسندگی محتوا شویم، در اینجا به اساسی‌ترین سؤالات درباره نویسندگی محتوا پاسخ می‌دهیم.

محتوا نویسی چیست؟

محتوا نویسی عموما شامل نوشتن پست‌های وبلاگ است، اما متن ویدیو، خلاصه پادکست‌ها و پست‌های شبکه‌های اجتماعی را نیز در بر می‌گیرد. نوشتن محتوا معمولا برای دیجیتال مارکتینگ انجام می‌شود.

چرا نوشتن محتوا در بازاریابی دیجیتال مهم است؟

بازاریابی در هر پلتفرمی اکنون به «محتوا» متکی است (حالا هر محتوایی مثل متن، ویدیو و...). می‌توان گفت به طور کلی ستون نگهدارنده دیجیتال مارکتینگ یک برند، محتوا نویسی است. چرا؟ چون باعث قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل می‌شود. بنابراین باعث افزایش ترافیک وب‌سایت، تعامل کاربران و در نهایت تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری می‌شود.

آیا شغل نویسندگی محتوا خوب است؟

اگر از نوشتن لذت می‌برید، کنجکاو یادگیری موضوعات جدید هستید و در کارهای گروهی خوب عمل می‌کنید (خوب در حد انتظارات تجاری)، پس می‌توانید از نویسندگی محتوا به عنوان یک حرفه لذت ببرید.

به یاد داشته باشید که محتوا یک کانال بازاریابی برای برندهاست که باید نتایج تجاری ارائه دهد، بنابراین برای چنین حرفه‌ای فقط هنر نوشتن خلاقانه کافی نیست.

آیا نویسندگی محتوا مناسب همه است؟

اگر در نوشتن مهارت دارید و می‌توانید از بازخورد دیگران برای پیشرفت و بهتر شدن استفاده کنید، با کمی تلاش می‌توانید نویسنده محتوا شوید. فقط باید مهارت های فنی مانند سئو را بیاموزید و نوشته های خود را برای مخاطبان هدف تنظیم کنید.

از کجا محتوا نویسی را یاد بگیریم؟

می‌توانید در دوره‌های محتوا نویسی شرکت کنید. اما کسب تجربه عملی هم بسیار کلیدی است. بنابراین شرکت در دوره های کارآموزی یا کارهای فریلنسری که برایتان جالب است را در نظر داشته باشید. برای شروع، می‌توانید در پلتفرم‌های ناشر رایگان بنویسید و از دیگران (به ویژه از محتوا نویسان دیگر) بازخورد بگیرید تا نوشته‌های خود را بهبود ببخشید.

ما در سایت سفینه یک دوره جامه و کاربردی سئو براتون آماده کردیم که در ماژول تولید محتوای دوره، آموزش ساخت محتوای سئو محور رو بهتون یاد میدیم.

وظایف شما در نویسندگی محتوای سایت چیست؟

نویسندگان محتوا معمولاً محتوای متنی برای وب‌سایت‌ها از جمله وبلاگ، صفحات محصول، کتاب‌های الکترونیکی، خبرنامه‌های ایمیل، محتوای شبکه‌های اجتماعی و موارد دیگر ایجاد می‌کنند. بسته به نیاز و اندازه شرکت، ممکن است با یک مدیر محتوا، یک مدیر سئو و یک طراح برای پروژه های محتوایی خود همکاری کنند.

در اینجا شرح شغل یک نویسنده محتوا معمولی آمده است:

  • تولید محتوا در زمینه‌های مختلف مثل B2B (Business-to-business)، تجاری و رعایت دستورالعمل‌های کیفی مربوط به برند.
  • انجام تحقیقات کامل و ارتباط و مصاحبه با افراد مرتبط با موضوع مقاله (در صورت نیاز).
  • نوشتن حدود ۱۰۰۰ کلمه در روز و بازخورد گرفتن از سردبیران و مدیران محتوا برای اطمینان از اینکه الزامات را رعایت می‌کند.
  • اطمینان حاصل کردن از اینکه محتوای نوشته شده مطابق با سبک و قالب تجاری شرکت است.
  • منتشر کردن محتوا در وردپرس با استفاده از افزونه‌هایی مانند Elementor.

در مرحله بعد، بیایید به انواع مختلف نوشتن محتوای آنلاین نگاه کنیم.

انواع نویسندگی محتوا

انواع مختلفی از نویسندگی محتوا وجود دارد که ممکن است در یک کسب‌وکار انجام شود.

و اگر می‌خواهید نویسنده محتوا استخدام کنید، بسته به نیازهای کسب‌وکارتان احتمالا باید کارشناسانی را از دسته‌های زیر پیدا کنید.

محتوا نویسی سئو: محتوایی که به منظور رتبه بندی در موتورهای جستجو و ایجاد ترافیک نوشته شده است. هدف این شکل از نوشتن، شناخته شدن برند است. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم مقاله سئو نویسی چیست را مطالعه کنید.

محتواهای طولانی: بسته به حوزه شما شامل ۲۰۰۰ کلمه، ۲۵۰۰ کلمه یا حتی بیشتر می‌شوند. استفاده از پست های وبلاگ طولانی در جایگاه های رقابتی رایج است زیرا موتورهای جستجو تمایل زیادی به رتبه بندی آنها دارند، چنین مقالاتی می‌توانند به رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو برای بسیاری از کلمات کلیدی کمک کنند چراکه به طور طبیعی شامل تعداد زیادی کلمات کلیدی هستند.

نوشتن محتوای B2B: شامل نوشتن محتواییست که به طور خاص برای مخاطبان تجاری و به طور کلی با هدف SEO انجام می‌شود و شامل پست های وبلاگ برای آموزش و اطلاع رسانی به خوانندگان است (یا محتوا برای مخاطبان تجاری در شبکه‌های اجتماعی).

تبلیغ نویسی صفحات فرود: صفحه‌ای با جزئیات از محصولاتی که مشتریان احتمالی شما در آن قرار می‌گیرند (Landing Page). هدف از این نوشته متقاعد کردن بازدیدکنندگان آن و تبدیل کردن بازدیدکنندگان به مشتری است.

تبلیغ نویسی ایمیل: این شامل نوشتن موضوعاتی جذاب است تا باعث شود گیرندگان شما، ایمیل شما را باز کنند و آنقدر برایشان جذاب باشد که مجبور به بازدید از صفحه محصول شما شوند. برای وبلاگ نویسان، همچنین می‌تواند شامل خبرنامه‌ها و به روزرسانی‌های عمومی برای مشترکین آنها باشد.

تبلیغ نویسی محصول: این نوع شامل نوشتن توضیحات برای صفحات محصول یک سایت، معمولاً یک فروشگاه آنلاین است. تبلیغ نویس محصول همچنین می‌تواند برای سایر تبلیغات یک محصول از جمله تبلیغات شبکه‌های اجتماعی، بروشورها، بنرها، ایمیل‌ها و صفحات فرود آن بنویسد.

تبلیغ نویسی سایت: معمولاً شامل نوشتن محتوا برای یک وب‌سایت تجاری است. یک تبلیغ‌نویس وب درباره یک کسب‌وکار، مشتریان، محصولاتی که می‌فروشند، تحقیق می‌کند و پیام برند خود را در تبلیغی قانع‌کننده قرار می‌دهد.

نوشتن محتوای فنی: چنین نوشتاری شامل ایجاد آموزش های گام به گام برای موضوعات پیچیده و تخصصی است که سعی در ساده سازی اطلاعات دارند. چند نمونه از محتوای فنی شامل نوشتن آموزش‌های یک محصول برای کاربر، راهنماها، محتوای شرکتی یا پزشکی است.

اسکریپت نویسی: عبارت است از نوشتن داستان و فرآیند انجام یک محتوای صوتی یا تصویری. اگر دوست دارید یک نویسنده محتوای خلاق باشید، اسکریپت نوشتن برایتان گزینه خوبی است. این امر مستلزم ایجاد محتوا برای فرمت‌های چند رسانه ای مانند فیلم‌های آموزشی، تبلیغات رادیویی یا حتی اسکریپت‌های پادکست است.

Ghostwriting (سایه نویسی): نوشتن در جایی که اعتبار کار خلاقانه خود را به نویسنده یا برندی واگذار می‌کنید. بسیاری از برندها از سایه نویسی برای تولید حجم زیادی محتوا برای وبلاگ خود استفاده می‌کنند و آن را به نام موسسه خود منتشر می‌کنند، خبرنامه‌ها، صفحه‌های وب، مقالات، سخنرانی‌ها و حتی کتاب‌ها همگی می‌توانند توسط سایه نویس‌ها نوشته شوند.

نویسندگی فریلنسری: نوشتن در ازای پول توسط یک نویسنده مستقل حرفه‌ای که به صورت قراردادی انجام می‌شود. مشتریان نیازهای خود را مشخص می کنند و سبک موردنظرشان را انتخاب می‌کنند و محتوا را در یک مهلت معین تحویل می‌گیرند، اگر می‌توانید در یک زمینه خاص محتوای عالی ایجاد کنید توانایی تبدیل شدن به یک نویسنده مستقل و پر تقاضا را دارید.

خبرنگاری برند: تعریف روایت به سبک خبرنگاری که توسط یک نویسنده از طرف یک برند انجام می شود. هدف چنین نویسندگانی کسب درآمد و جلب توجه مخاطبانشان است. جایی که در مورد کسب‌وکارتان صحبت می‌کنید بدون اینکه به عنوان تبلیغات مستقیم در نظر گرفته شود.

درآمد نویسندگی سایت

از آنجایی که مرجع معتبری درآمد نویسندگی سایت در ایران را اعلام نکرده است، ما به طور کلی درآمد نویسندگی محتوا در جهان را بررسی می‌کنیم.

اگر تخصص خود را در موضوع توسعه دهید، انتظار داشتن درآمدی عالی به عنوان یک تولید کننده محتوای فریلنسر چیز عجیبی نیست. برای مثال اگر تخصص داشته باشید، در آمریکا برای هر پست عالی وبلاگ بیش از ۵۰۰ دلار پرداخت می‌شود. این یعنی بیش از ۱۰۰ دلار درآمد در ساعت.

ولی نمی‌خواهم به شما تصور غلطی بدهم. در یک نظرسنجی که از بیش از ۱۴۰۰ نویسنده فریلنسر انجام شده؛ مشخص شده است که یک سوم نویسندگان مورد بررسی کمتر از ۲۰ دلار در ساعت درآمد دارند. این نشان می‌دهد اگر می‌خواهید نویسندگی محتوا و به طور خاص؛ نویسندگی محتوای سایت را به عنوان حرفه اصلی خود انتخاب کنید، باید روی مهارت‌های مختلف خود کار کنید.

میانگین درآمد نویسنده محتوا

پنج نکته برای نوشتن محتوا تاثیرگذار

اگر می‌خواهید روند نوشتن محتوای خود را بهتر کنید، باید به چند نکته برای بهبود اثربخشی محتوایتان توجه کنید:

۱. رساندن مخاطبان به هدفشان

در حالی که نوع نوشتن به طور کلی وابسته به خلاقیت شماست، اما محتوا باید به نتیجه نهایی هم برسد. وسواس در کمک به خوانندگان برای رسیدن به هدفشان و هدر ندادن وقت آن‌ها امری کلیدی است که چند راه برای بهتر شدن در آن وجود دارد:

در مورد موضوعاتی که برایشان اهمیت دارند بنویسید: هر موضوعی که در مورد آن می‌نویسید باید درجواب سؤالات مشابهی باشد که مخاطبانتان اغلب می‌پرسند یا نتیجه تحقیق کلمات کلیدی و یا هردو.

ساده نوشتن: بهترین نویسندگان محتوا از زبانی ساده با خوانایی بالا برای نوشتن استفاده می‌کنند تا محتوایشان برای مخاطبان وسیعی قابل فهم باشد.

گام به گام نوشتن: اگر بتوانید ایده هایی را که در مقاله خود مطرح می کنید به گام‌ها و نمونه های قابل اجرا تقسیم کنید، به طوری که بازدیدکننده بتواند بلافاصله پس از مطالعه آنها را اجرا کند، مقاله شما برای مخاطب با ارزش محسوب می‌شود.

خلاصه کلام اینکه مخاطبان خود را بشناسید و مقالاتی را بنویسید که به آنها کمک کند و به نیازشان پاسخ دهد.

۲. آن را جذاب نگه دارید

حتی اگر اطلاعاتتان کامل باشد، اگر آن را در یک نوشته به شیوه ای کسل کننده ارائه دهید، خوانندگانتان را خسته می‌کنید. بنابراین از شوخی، جوک‌ یا… استفاده کنید و برای محتوای اصلی از مصاحبه، داده‌ها و آمار استفاده کنید و خواننده را علاقه‌مند نگه دارید.

علاوه بر این:

مختصر بنویسید: تا حد امکان از کلمات کمتری برای نشان دادن ایده های خود استفاده کنید.

به خوبی قالب بندی کنید: کاربران وب محتوا را اسکن می کنند (با نگاهی کلی محتوا را می‌خوانند و سریع از آن رد می‌شوند)، بنابراین با تقطیع محتوای خود از طریق تگ های هدینگ، تصاویر، فیلم‌ها، جداول و اجتناب از ارائه اطلاعات تنها به شکل متن، به این رفتار کمک کنید.

از جملات و پاراگراف‌های کوتاه استفاده کنید: خواندن آنها سریع‌تر است و از نظر بصری برای بازدیدکنندگان خوشایند است. نوشتار مختصر، ضمن اینکه خواندن آن آسان است، نظر شما را به شیوه‌ای تاثیرگذار منتقل می کند.

عنوان های کنجکاو کننده: یک خواننده باید با خواندن عنوان مقاله شما کنجکاو شود. اگر نتوانید توجه او را را جلب کنید، از آن رد می‌شود و مقاله بعدی که ممکن است برایش جالب‌تر به نظر برسد را می‌خواند.

بi زوایای جدید بپردازید: با توجه به حجم محتوایی که هر روز منتشر می شود، نمی توانید موضوعات قدیمی و تکراری را بازنویسی کنید. بنابراین باید به زاویه‌ای جدید از هر مطلب بپرداید و حتی زمانی که در مورد موضوعات مشابه می‌نویسید، از عناوین منحصر به فرد استفاده کنید.

۳. محتوای خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید

بیشتر محتواهای آنلاین ایجاد شده در نقطه‌ای دور افتاده در اینترنت باقی می‌مانند (و احتمالا هیچکس جز نویسندشون اونارو نمیخونه!)

از آنجایی که گوگل ارجاع دهنده اصلی ترافیک به وب‌سایت‌ها است. بهینه سازی محتوا برای گوکل، می‌تواند خوانندگان قابل توجهی برای محتوای ما ایجاد کند.

چند راه برای انجام آن:

تحقیق کلمات کلیدی: اگر با مشتریان خود کار می کنید، ممکن است آنها کلمه کلیدی اصلی را به شما بدهند تا پیرامون آن مقاله بنویسید. اما برای اگر برای سایت خودتان بخواهید چه؟ نوشتن محتوا برای وب سایت شما باید با یافتن کلمات کلیدی کم رقابت که حجم مناسبی دارند شروع شود. به عنوان مثال، من با این مقاله کلمه کلیدی “نویسنده محتوا” را هدف قرار داده‌ام.

ادغام کلمات کلیدی: موتورهای جستجو اکنون معنای واقعی کلمات را درک می کنند، ولی به ارتباط بین کلمات کلیدی متکی هستند. از کلمه کلیدی اصلی و عبارات مرتبط با آن در سراسر مقاله خود استفاده کنید، البته فقط به صورت درست و طبیعی، استفاده بیجا و اسپم کردن ممکن است باعث دردسر شود!

۴. کمک به رشد تجارت برند

یادتان هست که گفتم محتوا یک کانال بازاریابی است؟ به عنوان یک نویسنده محتوا، وظیفه شما کمک کردن به برندی است که برایش کار می‌کنید تا به اهدافش برسد. شما این کار را با اهمیت دادن و ارزش قائل شدن برای خوانندگان از طریق نوشتن محتوای مفید و کامل انجام می‌دهید که به طور طبیعی به فروش آن برند کمک می‌کند.

نکته کلیدی این است که محتوایتان عموما تبلیغاتی نباشد و ویژگی های محصول خود را در عمل نشان دهید. برای مثال، نویسندگان محتوا در شرکت های نرم افزاری این کار را با قرار دادن اسکرین شات از محصولات خود انجام می‌دهند.

همچنین، محتوای شما باید با یک پیغام متقاعد کننده (call to action) به پایان برسد. از خوانندگان دعوت کنید تا به لیست ایمیل شما بپیوندند، محصول شرکت شما را آزمایش کنند یا دکمه خرید را بزنند. نوشتن محتوای شما تنها در صورتی می تواند برای کسب و کار شما پایدار باشد که درآمدتان را تامین کند!

۵. شیوه منحصر به فرد

افرادی که امروزه به خواندن مقاله‌هایشان ادامه می‌دهم، شیوه‌ای خاص و منحصربه‌فرد برای نوشتن دارند. همین امر برای مخاطبان هدف شما نیز صدق خواهد کرد. اگر می‌خواهید آن‌ها منتظر محتواهای شما باشند، باید در بین این همه محتوا متمایز باشید.

این تنها زمانی ممکن است اتفاق بیفتد که شما تجربیات منحصر به فرد خود، تخصص خود را به اشتراک بگذارید و شیوه خاص خودتان را پیدا کنید. این می‌تواند شامل میم‌ها (Memes) یا شوخی‌های مختص به خودتان باشد، امتحان کنید تا بفهمید چه چیزی برای شما و مخاطبانتان مفید است.

*میم: عبارت است از تصاویر، ویدیوها و جملات بامزه‌ که در اینترنت معروف می‌شوند.

استفاده از میم‌های خنده‌دار در نویسندگی محتوا

ولی انتظارات واقع بینانه داشته باشید زیرا روند شکل گرفتن یک شیوه نوشتن منحصر به فرد ممکن است چند سال طول بکشد. باید مطالب زیادی را بخوانید و با کپی کردن از نویسندگان متبحر و معروف شروع کنید و کم کم ایده‌های خود را به آن‌ها اضافه کنید.

موارد بیشتری را در این زمینه برایتان در مقاله “چگونه نویسنده محتوا بهتری شویم؟” بررسی کردم.

۸ مهارت مورد نیاز نویسندگی محتوای سایت

اگر می خواهید در صنعت محتوا نویسی موفق شوید، باید فراتر از مهارت نوشتن خود نگاه کنید. و رزومه نویسندگی محتوای خود را بهتر کنید.

در زیر هشت مهارت آمده که باید به عنوان یک نویسنده محتوا رویشان کار کنید. چهار مورد اول آسان و چهار مورد بعدی مهارت های سخت هستند.

۱. تطبیق پذیری

به عنوان یک نویسنده محتوا، ممکن است با مشاغلی در صنایع مختلف که ویژگی‌های متفاوتی دارند کار کنید. شما باید سبک نوشتاری خود را مطابق با دستورالعمل‌های سبک برند آنها تنظیم کنید و محتواهایی را ارائه دهید که به بازاریابی آنها کمک می‌کند.

سازگاری برای نوشتن یک نسخه کوتاه و متقاعدکننده برای اینستاگرام یا نسخه‌ای طولانی برای یک پست وبلاگ و مناسب سازی آنها برای مخاطبان در زمینه‌های مختلف با سلایق مختلف، نمونه‌هایی از تطبیق پذیری در نویسندگی محتوا هستند.

۲. حس همکاری

ایراد گرفتن، رد شدن نوشته‌ها و بازخورد برای اصلاح نوشته، چیزهایی هستند که یک نویسنده محتوا باهاشان سروکار دارد.

یک روز ممکن است ویراستار به اشتباهات همیشگی شما که کیفیت نوشتار را پایین میاورد اشاره کند. یک روز دیگر، تیم سئو ممکن است پیشنهاداتی را برای افزایش ترافیک به مقاله شما ارائه دهد، یا حتی ایده مقاله ممکن است کلا رد شود.

نباید از بازخوردها ناراحت شوید، بازخوردهای سازنده می‌توانند هنر شما را بهبود بخشند و در نهایت خوانندگان بیشتری را به سمت نوشته‌های شما بکشانند.

۳. مدیریت زمان

اگر به عنوان یک نویسنده محتوای فریلنسر شروع کنید، با مشتریان متعددی رو‌به‌رو خواهید شد. در واقع، حتی اگر به عنوان نویسندگی سایت در یک سازمان کار کنید، ممکن است در چندین پروژه مشارکت داشته باشید. با توجه به چرخه محتوای ۲۴ ساعته، ضرب الاجل های سختی خواهید داشت (به خصوص اگر با تیم شبکه‌های اجتماعی کار کنید).

بنابراین باید زمان خود را به طور مؤثر در مرحله‌های مختلف نویسندگی محتوا مدیریت کنید: تحقیق، نوشتن، ویرایش، همکاری با اعضای تیم و انتشار محتوا از طریق CMS.

۴. هوش خلاق

گوگل و سایر موتورهای جستجو با سرقت ادبی مبارزه می‌کنند. اما تقلید از ساختار، مثال‌ها و سایر ویژگی‌های  محتوای رتبه گرفته در موتورهای جستجو چطور؟

در حالی که این تقلیدها ممکن است باعث شود صفحه مورد نظر شما در موتورهای جستجو رتبه بگیرد، اما شما را به عنوان یک نویسنده از نویسنده‌های دیگر متمایز نمی‌کند. نباید فقط از ایده‌ نویسندگان دیگر استفاده کنید، مهارت‌های حل مسئله خود را با خلاقیت ترکیب کنید تا ایده های اصلی را در نوشته خود به شیوه خود بگنجانید.

از آنجایی که یک نویسنده محتوا در مورد موضوعات مختلف و ناآشنا خواهد نوشت، ممکن است اوایل احساس سردرگمی کنید.

صرفاً به همان ابزارهای سئو تکیه نکنید که هر نویسنده محتوا برای یافتن کلمات کلیدی، طرح کلی و نوشتن محتوای خود استفاده می‌کند، در مورد موضوعاتی که در موردشان می‌نویسید کنجکاو باشید. اگر خلاف آن موضوع به شما ثابت شد، از مخالفت کردن با دیگران نترسید.

به یاد داشته باشید که وظیفه شما به عنوان یک نویسنده محتوا پر کردن صفحه با کلمات مختلف نیست. وظیفه مهم‌تر شما درگیر کردن خوانندگان با نوشته‌های شماست.

می‌پرسید چطور؟ با یادگیری سیستماتیک نوشتن. مهدی محمدی در دوره تولید محتوای حماسی توضیح می دهد که برای نویسندگی محتوای سایت نیاز نیست خلاقیت زیادی داشته باشید. فقط باید بیاموزید چگونه سیستماتیک بنویسید.

فیلم زیر؛ بخش‌هایی از ماژول تولید محتوای دوره جامع سئو است. لطفا به دقت نگاه کنید:

۵. سئو

آموزش سئو برای یک نویسنده محتوا ضروری است. بیشتر شرکت‌هایی که برایشان کار خواهید کرد؛ ممکن است به شما نکاتی در مورد سئو Google نیز یاد بدهند اما شما نباید به این آموزش‌ها اکتفا کنید.

بهتر است از پیش؛‌ سئو را آموخته باشید و بدانید چه الزاماتی را در یک صفحه باید رعایت کنید. دانستن و رعایت این الزامات هم حقوق شما را بیشتر خواهد کرد و البته به ربات‌های موتور جستجو کمک می‌کند محتوا و زمینه‌ مربوط به آن محتوا را درک کنند.

تعدادی از این نکات؛ استفاده از کلمات کلیدی اصلی در مکان های مهم داخل مقاله از جمله عنوان سئو، توضیحات متا، پاراگراف اول و آخر و چند بار در متن مقاله باشد.

همچنین باید بدانید که چگونه کلمات کلیدی مرتبط را در زیرنویس‌ها، متن‌ جایگزین تصویر و محتوای اصلی پیدا و استفاده کنید.

افزونه‌های وردپرس مانند Yoast SEO معمولاً توسط اکثر وبلاگ‌های شرکتی استفاده می‌شود تا مطمئن شوند هر مقاله برای موتورهای جستجو بهینه شده است.

اما اگر بتوانید درک عمیق‌تری از سئو در خود ایجاد کنید (از جمله ساخت بک لینک و به طور خاص تحقیقات کلمات کلیدی) نویسنده ارزشمندی به حساب خواهید آمد.

۶. پژوهش

شما باید خوانندگان خود را بر اساس اطلاعات منابع معتبر آگاه کنید و آموزش دهید. ارائه مثال‌های منحصربه‌فرد برای محتوا ممکن است نیاز به پژوهش زیادی داشته باشد. به همین دلیل است که یادگیری نحوه انجام تحقیق مهم است.

محتوای خوب تحقیق شده تضمین می کند که برند شما قابل اعتماد است. همچنین جامع و روشنگر است که خوانندگان از آن استقبال خواهند کرد.

از روش‌های مختلف جستجو برای یافتن اطلاعات مرتبط استفاده کنید. همچنین، چند نشریه معتبر و پیشرو در آن زمینه را دنبال کنید تا همیشه بروز باشید.

در نهایت، اطلاعات را جمع آوری کنید و یک منبع از محتواهای عالی در زمینه موردنظر بسازید تا از آنها در نوشته‌های خود استفاده کنید.

۷. تولید محتوای بصری و چند رسانه‌ای

بسته به زمینه کار و مخاطب هدف شما، محتوای متنی به تنهایی ممکن است برای خوانندگان خشک و خسته کننده باشد.

سعی کنید ایده های خود را با استفاده از برنامه‌های گرافیکی مثل فتوشاپ جذاب کنید یا از خودتان جلوی دوربین بروید و محتوا را ضبط کنید و آنها را در پست های وبلاگ مرتبط ادغام کنید. ممکن است ابتدا ترسناک به نظر برسد، اما بعد متوجه می‌شوید که چقدر مردم تصاویر بصری، گوش دادن و تماشای محتوای شما را دوست دارند.

سازندگان محتوای چند رسانه‌ای برای برندها ارزش بیشتری دارند، بنابراین می توانید نرخ‌های بالاتری را با داشتن مهارت‌های ویرایش ویدیو و صدا دریافت کنید.

۸. اهمیت وردپرس در شغل نویسندگی محتوا

یکی از مهارت‌هایی که از یک نویسنده محتوا انتظار می‌رود، توانایی کار کردن با وردپرس است. این برنامه منبع باز (open source) بیش از یک سوم وب را در اختیار دارد.

بسته به ترجیحات کسب‌وکاری که با آن کار می کنید، ممکن است لازم باشد از افزونه‌هایی مانند Elementor یا UX builder برای انتشار محتوای خود استفاده کنید. ممکن است خسته کننده باشد، اما به شما این امکان را می‌دهد که عملکرد وبلاگ خود را توسعه دهید و تجربه خواندن را برای بازدیدکنندگان خود بهتر کنید.

اگر اصول اولیه HTML، CSS و جاوا اسکریپت را می‌دانید، (اگر نمی‌دانید مقاله کد نویسی سئو چیست را بخوانید) گاهی دستکاری کد و سفارشی کردن ظاهر محتوای خود می‌تواند مفید باشد، نگران نباشید: شما نیازی به یادگیری ساختن نرم افزار ندارید، فقط کافی است با کدهای یک وب‌سایت آشنا شوید. یک پلتفرم یادگیری آنلاین را انتخاب کرده و مشغول شوید.

سخن آخر

در این صفحه سعی کردیم مهارت های نویسندگی محتوای سایت را به صورت کامل بررسی کنیم تا شما عزیزان اگر می‌خواهید نویسنده محتوا شوید یا فردی را به عنوان نویسنده محتوا استخدام کنید؛ به صورت کامل بانویسندگی محتوا آشنا باشید.

اگر می‌خواهید نویسندگی سایت را از صفر تا صد بیاموزید؛ پیشنهاد من به شما تهیه دوره جامع آموزش سئو است.

نظر شما در مورد این محتوا؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *