الگوریتم رنک برین
الگوریتم رنک برین یا Rankbrain یکی از مهمترین الگوریتمهای گوگل است که سیستم جستجوی گوگل و سئو را متحول کرد.
آیا تا به حال از خود پرسیدهاید گوگل چگونه مفهوم عبارتهایی که جستجو میکنید را درک میکند و نتایجی مربوط به آن نشان میدهد؟
من در این مقاله سعی کردم جواب این سوال را به شما بدهم و شما را با یکی از مهمترین الگوریتمهای گوگل آشنا کنم. پس تا پایان با من همراه باشید.
- الگوریتم رنک برین چیست؟
- چگونه رنک برین هر کلمهی کلیدی که جستجو میکنیم را درک میکند؟
- Google RankBrain چگونه میزان رضایت کاربران را اندازهگیری میکند؟
- RankBrain دقیقاً بر چه چیزی نظارت دارد؟
- انتخاب کلمات کلیدی مناسب در دنیای RankBrain
- نحوهی بهینهسازی عناوین و برچسبهای توضیحات برای CTR
- نحوهی ایجاد برچسب توضیحات با نتیجهی مطلوب
- چگونه میتوان سایت را از لحاظ ماندن کاربر و نرخ پرش بهینهسازی کرد؟
- چگونه نرخ پرش را کم و مدت زمان اقامت کاربر در سایت را افزایش دهیم؟
- استراتژیها و مطالعات موردی در ارتباط با امتیازات RankBrain
- نکات پایانی در مورد الگوریتم رنک برین
الگوریتم رنک برین چیست؟
- رنک برین یک الگوریتم بر اساس هوش مصنوعی است و به گوگل امکان میدهد درخواستهای کاربران را درک و آنها را پردازش کند.
- الگوریتم رنک برین، بر اساس درک مفهوم جستجو و با توجه به تعامل کاربران با نتایج جستجو، رتبهبندی را انجام میدهد.
- الگوریتم رنک برین، یکی از الگوریتمهای گوگل است که بر پایه سیگنالهای تجربه کاربری فعالیت میکند.
چه چیزی رنک برین را متفاوت میکند؟
RankBrain خود به تنهایی میتواند باعث ایجاد تغییراتی در الگوریتم شود؛ برای مثال RankBrain بسته به کلمهی کلیدی به کاربرده شده در محتوا میتواند اهمیت بک لینک، اعتبار دامنه، طول محتوا، تازگی محتوا و… را تغییر و آنها را افزایش یا کاهش بدهد و سپس بازخورد کاربر نسبت به تغییرات جدید را بررسی کند.
اگر کاربر الگوریتم جدید را بیشتر از حالت قبل بپسندد، این تغییرات باقی میماند و اگر گوگل بازخورد خوبی از آن دریافت نکند، الگوریتم را به حالت اولیه خود برمیگرداند.
در یک آزمایش، گوگل همزمان با رنک برین، از گروهی از مهندسین خود نیز درخواست کرد تا بهترین صفحه را برای یک جستجوی مشخص شناسایی کنند. در پایان آزمایش و پس از آنالیز دادهها در کمال تعجب دیده شد که الگوریتم RankBrain، حدود ۱۰٪ بهتر از مهندسین در این زمینه عمل کرده است.
RankBrain چگونه عمل میکند؟
دو کار اصلی RankBrain را میتوان به صورت زیر بیان کرد:
- درک کلمات کلیدی هنگام جستجوی کاربر
- اندازهگیری میزان تعامل افراد با نتایج (سنجش میزان رضایت کاربر)
چگونه رنک برین هر کلمهی کلیدی که جستجو میکنیم را درک میکند؟
تا قبل از الگوریتم RankBrain، گوگل صفحات نتایج را یک اسکن کلی میکرد تا ببیند آیا حاوی کلمات کلیدی که کاربر آنها را جستجو میکند هست یا خیر. اما از آنجایی که برخی از این کلمات کاملاً جدید بودند، گوگل بهطور دقیق متوجه منظور کاربر نشده و حدس و گمان خود را نسبت به موضوع در صفحات نتایج به نمایش میگذاشت.
برای مثال وقتی در گذشته عبارت «کنسول خاکستری توسعه یافتهی سونی» را جستجو میکردید گوگل به دنبال صفحاتی میگشت که حاوی عبارات خاکستری، کنسول، توسعه یافته و سونی باشد. چرا؟ چون این عبارت به نوعی جدید بوده و گوگل بهطور کامل متوجه منظور شما از جستجو نمیشد.
اما امروزه و با کمک الگوریتم RankBrain، وقتی کسی عبارت «کنسول خاکستری توسعه یافتهی سونی» را جستجو میکند همان نتایجی حاصل میشود که فرد راجع به کنسولهای بازی سونی جستجو میکند.
چه چیزی این وسط تغییر کرده است؟
تا پیش از این گوگل سعی میکرد تا کلماتی که جستجو کردهاید را با کلمات کلیدی داخل محتوای صفحات تطبیق دهد و با توجه به آنها صفحاتی را نمایش دهد. اما امروزه RankBrain سعی میکند درخواست شما را کامل و مانند یک انسان متوجه شود.
میپرسید چطور؟ با تطبیق کلمات جدید با کلمات کلیدی که قبلا در گوگل دیده شدهاند.
در این مثال Google RankBrain متوجه شده است افرادی که «کنسول خاکستری توسعه یافته» را جستجو میکنند به دنبال مشاهدهی مجموعهای از کنسولهای بازی هستند. و نتیجه مطابق با خواست کاربر ارائه میدهد.
به کمک RankBrain، گوگل تا حدود ۱۰۰٪، نتایجی دقیق و مطابق با جستجوی کاربر نمایش میدهد.
چندی پیش گوگل یک پست در رابطه با نحوهی یادگیری استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشینی برای درک بهتر هدف جستجو منتشر کرد.
گوگل در این پست به توضیح فناوری Word2vec میپردازد و بیان میکند Word2vec، کلمات کلیدی را به مفهومشان تبدیل میکند. برای مثال میتواند متوجه شود که پاریس و فرانسه و یا روسیه و مسکو به هم مرتبطاند اما ترکیه و مادرید با هم سنخیتی ندارند.
عملکرد RankBrain فراتر از یک تطبیق سادهی کلمات کلیدی است و به احتمال زیاد از فناوری مانند Word2vec به جهت درک مفهوم کلماتی که کاربران جستجو میکنند، استفاده میشود.
Google RankBrain چگونه میزان رضایت کاربران را اندازهگیری میکند؟
خب ما میدانیم که RankBrain منظور کلمات کلیدی را متوجه میشود و توانایی تغییر الگوریتم را دارد. اما سوال اصلی اینجاست؛ RankBrain چگونه متوجه میشود این تغییرات مثبت و کارآمد هستند؟
اساس کار RankBrain به اینصورت است: نتایجی که فکر میکند شما آنها را دوست خواهید داشت به نمایش درمیآورد. اگر میزان رضایت زیاد باشد، رتبهبندی آن صفحات را افزایش میدهد و برعکس، اگر رضایت زیادی از این نتایج وجود نداشته باشد، آنها را حذف و صفحات دیگری را جایگزین میکند.
RankBrain دقیقاً بر چه چیزی نظارت دارد؟
رنک برین نظارت بسیار دقیقی بر نحوهی تعامل شما با نتایج جستجو دارد. بهویژه عوامل زیر که به عنوان سیگنالهای تجربهی کاربر (UX signals) نیز شناخته میشوند را زیر نظر دارد:
- نرخ کلیک طبیعی
- زمان بودن کاربر در یک صفحه
- نرخ پرش
- پوگو استیکینگ (Pogo-sticking)
فرض کنید در حال بازی فوتبال بودهاید و دچار کشیدگی در یک عضلهی پای خود شدهاید و در گوگل عبارت «کشیدگی عضلهی پشت پا» را جستجو میکنید.
مانند اکثر افراد به روی اولین نتیجهی نمایان شده در صفحهی جستجو کلیک میکنید. مشاهده میکنید که این محتوا دارای مقدمهی بلند و پر از مطالب اضافه است؛ بنابراین گزینهی بازگشت را زده و در صفحهی نتایج به سراغ دومین صفحهی آمده در نتایج جستجو میروید.
این محتوا نیز مزیتی نسبت به صفحهی قبلی ندارد. پس دوباره برمیگردید و به سراغ صفحهی سوم در نتایج جستجو میروید.
بالاخره این صفحه همان چیزی را ذکر کرده که شما دنبال آن هستید. بنابراین به جای برگشت، یک زمانی را صرف مطالعهی روشهای درمان در این صفحه میکنید و از آنجایی که به آنچه میخواستید رسیدید، به سراغ دیگر نتایج جستجو نمیروید. این رفت و بازگشت بین صفحات و نتایج جستجو را Pogo-sticking میگویند.
ترک سریع صفحه بعد از ورود به آن توسط کاربران، (در اکثر اوقات و نه همیشه) این پیام را به گوگل میدهد که صفحهی مورد نظر برای کاربران مفید نیست؛ پس سعی میکند رتبهی صفحه را کاهش دهد.
همچنین وقتی متوجه شود افراد بعد از ورود به صفحه یک مدت زمانی را در آن صرف میکنند و سریع به صفحات دیگر رجوع نمیکنند، رتبهبندی آن صفحه را افزایش میدهد تا دسترسی دیگر افراد به آن آسانتر شود.
انتخاب کلمات کلیدی مناسب در دنیای RankBrain
تا اینجا متوجه شدیم گوگل میتواند متوجه هدف پشت کلمات کلیدی شود. حال آیا این بدان معناست که انتخاب و گزینش کلمهی کلیدی به صورت سنتی و قبلی از بین رفته است؟ خیر، اما باید سعی شود کلمات کلیدی طوری انتخاب شوند که جستجو و درک کلمه مورد نظر برای RankBrain آسانتر شود.
کلمات کلیدی دم بلند (Long Tail Keywords) ارزش گذشته را ندارند!
در ورژن قدیمی، پس از جستجوی کلمهی کلیدی بلند، گوگل صدها صفحه که هر کدام محتوی یکی از کلمههای موجود در عبارت جستجو شده بود را در صفحهی نتایج به نمایش میگذاشت.
اما امروزه RankBrain میداند هدف جستجوی هر کدام از این کلمات کلیدی مشابه است و در بهضی اوقات، محتوای یکسانی را برای هر یک از آنها نمایش میدهد.
بهطور کل باید به شما بگویم امروزه بهینهسازی برای کلمات کلیدی طولانی دیگر بسیار سختتر شده است. چرا که به صرف اینکه شما یک صفحه برای یک کیورد لانگتیل داشته باشید، نمیتوانید در آن کیورد رتبه مناسبی بگیرید.
در حقیقت باید حتی برای یک کیورد لانگتیل محتوای بسیار عمیق و مفیدی بنویسید، بکلینک بسازید و تجریه کاربری خوبی ارائه دهید.
بهینهسازی کلمات کلیدی متوسط (Medium Tail Keywords)
کلمات کلیدی دم متوسط اصولاً اصطلاحات کوتاهتری نسبت به کلمات بلند هستند که میانگین حجم جستجوی بالاتری نسبت به کیوردهای لانگتیل دارند و البته سطح رقابت بالاتری هم دارند.
سه عبارت موجود در کادر قرمز تصویر زیر، نمونهای از کلمات کلیدی متوسط برای عبارت Paleo Diet هستند.
اگر صفحهی خود را حول یک کلمهی کلیدی دم متوسط بهینهسازی کنید و تمامی جوانب را جهت بهبود آن انجام دهید، RankBrain خود به صورت خودکار صفحهی شما را برای آن کلمهی کلیدی و دیگر کلمات کلیدی مشابه و هم مفهوم با آن رتبهبندی میکند.
در تصویر زیر میبینید که RankBrain طیف وسیعی از کلمات کلیدی هم راستا با کلمهی کلیدی دم متوسط Paleo Meal Plan را رتبهبندی میکند.
بهطور خلاصه اگر صفحهی خود را طبق یک کلمهی کلیدی دم متوسط بهینهسازی کنید، RankBrain صفحهی شما را برای تمامی کلمات کلیدی هم مفهوم رتبهبندی میکند.
بیایید این مسئله را با یک مقاله که چند سال پیش در زمینهی ابزارهای سئو نوشته شده به شما نشان دهم. از آنجایی که این مقاله سطح ارزش متوسطی دارد در رتبهی پنجم نتایج جستجوی ابزارهای سئو قرار دارد.
کلمهی کلیدی استفاده شده در این مقاله از نوع دم متوسط است و RankBrain نیز به راحتی متوجه شده است این مقاله با مفاهیمی چون «ابزارهای SEO»، «نرم افزار SEO»، «ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی» و… مرتبط است.
البته توجه داشته باشید: در صورتی که یک مقاله مفید برای یک کیورد لانگتیل نوشته شده باشد، یک مقاله با کیورد متوسط نمیتواند از آن بالاتر قرار بگیرد.
نحوهی بهینهسازی عناوین و برچسبهای توضیحات برای CTR
حال ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که چگونه میتوانید افراد را وادار کنید تا بر روی صفحهی شما در نتایج جستجو کلیک کنند؟ در ادامه جواب این سوال را به شما خواهیم گفت.
عنوان خود را آمیخته با احساسات کنید
سئو تایتل نقش اول را در جذب کلیک دارد.
شکی وجود ندارد که کلیکخوری عناوین احساسی بیشتر است. بین این دو عنوان کدام یک شما را بیشتر توجه شما را جلب میکند؟
- نکات بهروهوری بیشتر: چگونه کارهای بیشتری انجام دهیم؟
- با این ۱۷ نکته در سه سوت تمامی کارهای لیستتان را قورت دهید
قاعدتاً جملهی دوم ما را بیشتر به مطالعهی محتوا ترغیب میکند.
در انتهای عناوین خود از پرانتز استفاده کنید
در یک مطالعه ثابت شده است استفاده از پرانتز در عناوین، نزدیک به ۳۳% نتیجهی بهتری نسبت به عدم استفادهی آن دارد. این تاکتیک کوچک، بسیار کارآمد است و بسیاری افراد از آن در بسیاری از عناوین خود استفاده میکنند.
میتوانید از پرانتز و براکت جهت نوشتن تاریخ، وجود دادهی جدید، اینفوگرافیک، گزارشها و یا نکات اثبات شده استفاده کنید.
از اعداد و ارقام استفاده کنید
استفاده از اعداد بخصوص در عناوین و سر مطلبها میتواند باعث بهبود بسیار عالی نتایج شما شود.
فراموش نکنید که متا دسکریپشن خود را برای CTR بهینهسازی کنید
CTR طبیعی یک سیگنال کلیدی رتبهبندی در RankBrain است. شما باید بدانید متا دسکریپشن دیگر به صورت مستقیم نمیتوانند باعث بهبود سئو شوند اما توصیف عناوین به صورت بهینهسازی شده میتواند برای شما کمککننده باشد.
نحوهی ایجاد برچسب توضیحات با نتیجهی مطلوب
۱) ابتدا آن را احساسی کنید
درست مانند تگ عنوان که میخواستیم کمی احساسات را بروز دهد، در نوشتن برچسب توضیحات نیز از کلمات دارای بار معنایی احساسی استفاده کنید.
۲) کاری کنید افرادی که به دنبال محتوای شما هستند بر صفحهی شما کلیک کند
مثلاً در بخش توضیحات یا همان description صفحه، از دلایلی که شخص میتواند این مطلب را مطالعه کند بنویسید و یا به صورت مختصر ویژگیهای محتوایتان را بیان کنید.
۳) از کلماتی که AdWords پیشنهاد میدهد استفاده کنید
برای مثال وقتی شما یک کلمهی کلیدی را جستجو میکنید چندین صفحهی تبلیغاتی نمایان میشود. از کلمات مشترکی که در اکثر آنها استفاده شده میتوانید در توضیحات خود بهره ببرید.
۴) در نهایت کلمهی کلیدی موردنظر خورد را وارد کنید
گوگل این کلمه را در صفحهی نمایش پر رنگتر نمایش میدهد و این عمل میتواند به برجستهشدن نتیجهی شما کمک کند.
چگونه میتوان سایت را از لحاظ ماندن کاربر و نرخ پرش بهینهسازی کرد؟
بعد از مراحل بالا باید به گوگل نشان دهید کاربران از صفحهی شما راضی هستند. فکر میکنید برای اینکار چه باید کرد؟
آیا گوگل واقعا زمان اقامت کاربر در صفحه را زیر نظر دارد؟
زمان اقامت کاربر در واقع مدت زمانی است که یک جستجوگر پس از کلیک بر روی یکی از نتایج در آن سایت صرف میکند. بدیهی است هرچه این زمان بیشتر باشد برای سایت شما بهتر است زیرا برای گوگل حامل این پیام است که کاربران این صفحه را دوست دارند پس باید رتبهی آن افزایش یابد.
همچنین اگر شخصی خیلی کوتاه مثلا ۲ ثانیه در سایت شما باشد و سپس خارج شود این پیام را برای گوگل دارد که این صفحه چندان مناسب نیست و باید چند پله رتبهی آن را کاهش یابد.
پس از بررسی مجموعهی عظیمی از نتایج جستجو، یافته شد ارتباطی بین رتبهبندی بالا و نرخ پرش کم وجود دارد.
چگونه نرخ پرش را کم و مدت زمان اقامت کاربر در سایت را افزایش دهیم؟
حال وقت آن رسیده که چند استراتژی برای افزایش زمان ماندگاری کاربر در سایت به شما معرفی کنم.
۱) لب مطلب خود را در بالای صفحه قرار دهید
این را بدانید که افراد وقتی بر سایت شما کلیک میکنند میخواهند به سرعت به جواب سوالشان برسند و حوصلهی اسکرول کردن صفحه را تا انتها ندارند. پس سعی کنید هر چیز اضافهای که باعث میشود محتوای شما در قسمت پایینتر صفحه قرار گیرد را حذف کنید.
۲) از مقدمههای کوتاه و در حد ۵ تا ۱۰ جمله استفاده کنید
مقدمه جایی است که در آن ۹۰% خوانندگان تصمیم میگیرند آیا در صفحه بمانند و یا از آن خارج شوند. پس از تحقیقات زیادی مشخص شد وقتی کسی چیزی را در گوگل جستجو میکند از قبل تا حدودی دربارهی آن میداند. پس نیازی به معرفی گسترده نیست.
۳) انتشار مطالب عمیق و طولانی
محتوای طولانیتر مساوی است با مدت زمان اقامت بهتر. بدیهی است که خواندن یک مقالهی ۲۰۰۰ کلمهای وقت بیشتری را نسبت به خواندن یک پست ۴۰۰ کلمهای میبرد.
دلیل دیگر نیز این است که قاعدتاً یک محتوای طولانی میتواند پاسخگو به سوالات بیشتری از کاربر باشد.
۴) محتوای خود را به بخشهای کوچک تقسیم کنید
قاعدتاً خواندن ۲۰۰۰ کلمه به صورت یکجا و یکسره میتواند برای هر شخصی سخت و خستهکننده باشد. بهتر است با عنوانها و سر فصلهای فرعی، متن خود را به بخشهای کوچکتر و قابل هضم تقسیم کنید.
این عمل خوانایی و در نتیجه مدت زمان اقامت جستجوگر را در سایت شما بهبود میبخشد. اما این نکته هم فراموش نکنید که باید از عنوانهای بیهوده و خستهکننده دوری کنید.
استراتژیها و مطالعات موردی در ارتباط با امتیازات RankBrain
در این قسمت به چند استراتژی مهم اشاره میکنم که میتوانید از آنها در بهینهسازی سایت خود برای RankBrain بهره ببرید.
افزایش آگاهی دربارهی برند و بهبود CTR
تحقیقات نشان میدهد اگر افراد نسبت به یک برند آشنایی قبلی داشته باشند به احتمال خیلی بیشتری در صفحهی نتایج، بر روی سایت آن برند کلیک میکنند.
WordStream نشان میدهد آگاهی افراد از برند میتواند CTR را تا ۳۴۲% افزایش دهد.
فرض کنید میخواهید به صورت آنلاین یک گوشی مدل A بخرید. ترجیح میدهید این کار را در یک سایت بزرگ و معروف انجام دهید یا آن که تصمیم میگیرید گوشی را از سایتی که تاکنون اسمی از آن نشنیدهاید خرید کنید؟
اگر نظر من را بخواهید ترجیحم این است خریدم را از سایتی که چند بار اسم آن را شنیدهام و یک آشنایی نسبی به آن دارم انجام بدهم.
مطمعناً فلسفهی پشت تمامی تبلیغاتی که وجود دارد همین است؛ ایجاد یک آشنایی نسبی و اعتماد در بین عموم. باید سعی کنید آگاهی افراد را از وبسایت و برند خود افزایش دهید.
حالا چطور آگاهی از برند خود را افزایش دهیم؟
۱) ابتدا سعی کنید از تبلیغات در شبکههای اجتماعی استفاده کنید
حتی اگر افراد در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی نیز بروی این تبلیغات کلیک نکنند، باز هم این تبلیغات میتواند برند شما را به بسیاری از آنها نشان دهد و باعث شود در ذهن افراد بمانید. همین آشنایی کم و حتی سطحی باعث میشود افراد هنگام مشاهدهی نتایج جستجو نسبت به دیگر برندهای موجود که آشنایی با آنها ندارند بر صفحهی شما کلیک کنند.
۲) یک خبرنامهی ایمیلی ارزشمند ایجاد کنید
هیچ چیزی به اندازهی ارسال محتوای ارزشمند به اینباکس افراد، آگاهی از برند را افزایش نمیدهد. میتوانید با ساخت خبرنامه و ارسال ایمیل درست و هدفمند، به برند خود کمک کنید. اما همانقدر که این کار میتواند به مخاطبان شما بیافزاید نیز ممکن است با فرستادن یک ایمیل اسپم و نامناسب از جمعیت مخاطبین شما بکاهد. پس نهایت دقت را در این مورد به خرج دهید.
۳) Content Blitz ایجاد کنید
Content Blitz در واقع زمانی است که شما محتواهای بسیار زیادی را در یک مدت زمان کم منتشر میکنید. میتوانم این را به شما بگویم که این عمل نسبت به انتشار همان میزان محتوا در طول زمان، کارآمدتر است. یعنی انتشار ۱۰ مقاله در یک هفته به مراتب نتیجهی بهتری نسبت به انتشار آنها در ۶ ماه دارد.
از ۰ به ۱۰۰ برسید
اگر صفحهای در وبسایت خود دارید که آنطور که باید خوب عمل و رتبهی لازم را کسب نکرده است باید سعی کنید آن را برای الگوریتم RankBrain بهینهسازی کنید تا بتوانید رتبهبندی آن را بهبود ببخشید.
بیایید این قضیه را با تعریف جریان آقای شان که یک نویسنده و ناشر محتوا است به شما توضیح دهم. او چند سال پیش یک صفحهی راهنمای بسیار خوب و کارآمد در سایت خود منتشر کرد؛ اما این محتوا آنطور که انتظار داشت نتوانست رتبهی خوبی بدست بیاورد. شان بعداً متوجه شد برچسب عنوان صفحهاش به اندازهای که باید، افراد را برای کلیک کردن بر روی لینک قانع نمیکند.
او سپس تصمیم گرفت از اعداد، پرانتز و کلمات قدرتمند در تگ عنوان خود استفاده کند.
و همین تغییرات کوچک توانست ترافیک طبیعی سایتش را تا ۱۲۸% افزایش دهد.
همین تغییرات کوچک، باعث افزایش کلیک صفحه توسط کاربران و رتبهی سایت توسط RankBrain شد.
از کلمات کلیدی LSI برای پرکردن شکافهای محتوا استفاده کنید
کلمات کلیدی LSI و یا Latent Semantic Indexing Keywords کلمات و عباراتی هستند که با موضوع اصلی محتوای شما مرتبط هستند.
چرا کلمات کلیدی LSI مهم هستند؟
در واقع این کلمات هستند که زمینه لازم برای درک محتوای شما را در اختیار RankBrain میگذارند. به عنوان مثال فرض کنید شما در حال نوشتن یک راهنما برای ساخت لینک هستید. کلمات کلیدی LSI در این زمینه، میتواند واژههای زیر باشد:
- بک لینکها
- قدرت دامنه
- ارتباط با ایمیل
- انکر تست
و هنگامی که RankBrain این کلمات را در صفحهی شما ببیند متوجه میشود متن شما درمورد ایجاد ساخت لینک است.
شما میتوانید برای یافتن کلمات کلیدی LSI از ابزار درک زبان Watson استفاده کنید. این ابزار محتوایی که در اختیار آن میگذارید را بر حسب مفاهیم، موجودیتها و دستهها تجزیه و تحلیل میکند. در عکس زیر میتوانید مشاهده کنید ابزار Watson برای مقاله انگلیسی در زمینهی بهبود نتایج جستجو چه کلماتی را پیشنهاد میدهد.
استفاده از کلمات کلیدی LSI همچنین باعث میشود تا RankBrain فرض کند مطلب شما کامل و جامع است که این خود نیز باعث افزایش رتبهی شما در صفحهی نتایج میشود.
منبع اصلی این مطلب سایت بکلینکو است که نکاتی را به آن اضافه و کم کردهام.
نکات پایانی در مورد الگوریتم رنک برین
الگوریتم رنک برین با بررسی تعامل کاربر با نتایج جستجو یک تحول در سیستم جستجو بود.
من در دوره آموزش سئو سفینه این موضوع را کامل توضیح دادهام که تمامی الگوریتمهای گوگل در ۳ فاز اصلی کار میکنند.
- محتوا
- لینک
- تجربه کاربری
تجربه کاربری جدیدترین فاز است و ایجاد الگوریتم رنکبرین آغاز ورود به این فاز جدید برای گوگل بود.