الگوریتم اصلی یا هسته گوگل یا Core algorithm
من در این مقاله سعی میکنم شما را با الگوریتم هسته که به نامهای الگوریتم اصلی، Core Algorithm یا Core Update شناخته میشود و هدف آن، نحوهی رتبهبندی وبسایتها و عواملی که بر این رتبهبندی تاثیر میگذارند آشنا کنم.
همچنین بررسی خواهیم کرد که الگوریتم هسته چگونه محتوای تکراری، ارتباط و بروزرسانیها را مدیریت میکند.
علاوه بر این نحوه بهینهسازی وبسایتها برای الگوریتم هسته و همچنین نحوه برخورد آن با تاکتیکهای سئوی اسپم و کلاه سیاه، بهینهسازی موبایل و وبسایتها و زبانهای بینالمللی را مورد بحث قرار خواهیم داد.
با من همراه باشید.
- الگوریتم هسته یا Core Algorithm چیست؟
- هدف الگوریتم هسته گوگل چیست؟
- الگوریتم هسته گوگل چگونه وبسایتها را رتبهبندی میکند؟
- چه عواملی بر رتبه وبسایت در الگوریتم هسته گوگل تاثیرگذار هستند؟
- چگونه الگوریتم هسته گوگل محتوای تکراری را مدیریت میکند؟
- چگونه الگوریتم هسته گوگل ارتباط یک وبسایت با یک عبارت جستجو را تعیین میکند؟
- الگوریتم هسته گوگل هر چند وقت یکبار بروز میشود؟
- حال فکر میکنید دلیل این بروزرسانیها چیست؟
- چگونه وبسایتها میتوانند برای الگوریتم هسته گوگل بهینه شوند؟
- چگونه الگوریتم هسته گوگل با تاکتیکهای سئوی اسپم و کلاه سیاه مقابله میکند؟
- تاثیر الگوریتم هسته گوگل در سئو موبایل
- چگونه الگوریتم هسته گوگل با وبسایتها و زبانهای بین المللی برخورد میکند؟
الگوریتم هسته یا Core Algorithm چیست؟
الگوریتم هسته گوگل که به نوعی ستون اصلی موتورهای جستجو حساب میشود، مسئول رتبهبندی وبسایتها بر اساس ارتباط آنها با یک عبارت جستجو است.
- طبق تحقیقاتی که من انجام دادم، الگوریتم هسته یک الگوریتم مرکب است. یعنی به خودی خود چیزی ندارد و ترکیبی از الگوریتمهای مهم گوگل است.
- طبق تحقیقات انجام شده، گوگل حدودا هر ۳ ماه یک آپدیت برای الگوریتم هسته میدهد.
- چنانچه وبسایتی در آپدیت الگوریتم هسته افت کند، پس از بهبود مشکلات باید تا آپدیت بعدی الگوریتم هسته منتظر بماند.
هدف الگوریتم هسته گوگل چیست؟
گوگل به کمک الگوریتم هسته سعی میکند مرتبطترین و مفیدترین اطلاعات را برای درخواست جستجوی کاربران ارائه دهد و با فیلتر کردن میلیاردها وبسایت، مرتبطترین نتایج را در عرض چند ثانیه در اختیار آنها قرار میدهد.
الگوریتم هسته از مجموعه پیچیدهای از فاکتورهای رتبهبندی برای تعیین ارتباط یک وبسایت با یک عبارت جستجو استفاده میکند. از این عوامل رتبهبندی، میتوان به مواردی مانند کلمات کلیدی، بک لینکها و کیفیت و ارزش کلی وبسایت اشاره کرد.
الگوریتم هسته همچنین تاریخچه جستجو و موقعیت مکانی کاربر را برای ارائه نتایج در نظر میگیرد.
به عنوان مثال اگر کاربر در حال جستجو برای یک کسب و کار محلی باشد، الگوریتم وبسایتهایی را که دارای موقعیت مکانی نزدیک به کاربر هستند را اولویتبندی میکند.
یکی از عوامل کلیدی که الگوریتم هسته به آن توجه میکند، ارتباط محتوای وبسایت با عبارت جستجو است. الگوریتم هسته ساختار صفحه، متا تگها و ساختار کلی وبسایت را بررسی میکند تا زمینهی محتوای یک وبسایت و نحوه ارتباط آن با جستجو را درک کند.
یکی دیگر از فاکتورهای مهم که الگوریتم اصلی آن را در نظر میگیرد، بک لینک است. بک لینکها، لینکهایی از سایر وبسایتها هستند که به وب سایت شما اشاره میکنند. الگوریتم هسته، بک لینکها را یکی از نشانههای اعتبار وبسایتها میداند. وبسایتهایی که تعداد بک لینکهای کیفیت بالایی دارند، احتمالاً در نتایج جستجو، رتبه بالاتری نیز کسب میکند.
الگوریتم هسته همچنین به تفسیر تجربه کاربر در سئو نیز میپردازد. تجربه کاربر شامل مواردی چون زمان بارگذاری وبسایت، سازگاری با تلفنهای همراه و طراحی کلی است. وبسایتهایی که تجربه کاربری خوبی ارائه میدهند، رتبهی بهتری نیز در موتورهای جستجو میتوانند کسب کنند.
بهطور کل کیفیت کلی وبسایت برای الگوریتم هسته مهم است. در ارزیابی کیفیت کلی وبسایت، الگوریتم به مواردی مانند محتوای وبسایت، طراحی و تجربه کلی کاربر توجه میکند.
الگوریتم هسته گوگل چگونه وبسایتها را رتبهبندی میکند؟
جزئیات دقیق نحوه عملکرد الگوریتم هسته کاملاً محرمانه است؛ اما میتوانیم با توجه به یکسری از ملاکها و عوامل کلیدی که از آنها در پردازش و تفسیر محتواها استفاده میکند تا حدی با این عملکرد آشنا شویم.
یکی از فاکتورهای کلیدی که الگوریتم اصلی گوگل در رتبهبندی وبسایتها در نظر میگیرد، ارتباط است. این الگوریتم به کلمات کلیدی و عبارات استفاده شده در یک وبسایت نگاه میکند و آنها را با عبارت جستجوی وارد شده توسط کاربر مقایسه میکند. اگر کلمات و عبارات کلیدی درون وبسایت با عبارت جستجو مطابقت داشته باشند، وب سایت مرتبط در نظر گرفته میشود و در نتایج جستجو رتبه بالاتری خواهد داشت.
یکی دیگر از عوامل مهمی که الگوریتم به آن توجه میکند، اتوریتی دامنه است. اتوریتی به قابلیت اعتماد و اعتبار وبسایت اشاره دارد. گوگل با مشاهده تعداد و کیفیت لینکهایی که به سایت اشاره میکنند (بک لینکها)، اعتبار یک وبسایت را ارزیابی میکند. وبسایتهایی که لینکهای باکیفیت زیادی دارند، معتبرتر هستند و در نتایج جستجو رتبه بالاتری خواهند داشت.
همانطور که قبلتر گفتم تجربه کاربری یکی دیگر از فاکتورهای مورد توجه الگوریتم هسته است. از آنجایی که گوگل میخواهد بهترین تجربه ممکن را هنگام استفاده از موتور جستجوی خود به کاربران ارائه دهد، به عواملی مانند سرعت وبسایت، سازگاری با موبایل و سهولت ناوبری توجه میکند. وبسایتهایی که سریع بارگذاری میشوند و استفاده از آنها آسان است در نتایج جستجو رتبه بالاتری خواهند داشت.
چه عواملی بر رتبه وبسایت در الگوریتم هسته گوگل تاثیرگذار هستند؟
اولین و مهمترین عاملی که بر رتبه وبسایت تأثیر میگذارد، ارتباط محتوا با عبارت جستجو شده است. الگوریتم گوگل به گونهای طراحی شده است که مرتبطترین وبسایتها را با عبارت جستجو مطابقت میدهد. بنابراین ضروری است که محتوای وبسایت شما با کلمات کلیدی و عباراتی که میخواهید رتبهبندی کنید بسیار مرتبط باشد؛ یعنی وبسایت شما باید حاوی محتوایی کیفیت بالا، آموزنده و مرتبط با عبارت جستجو باشد.
یکی دیگر از عوامل مهمی که بر رتبه وبسایت تأثیر میگذارد، تعداد و کیفیت بک لینکها است. هر چه وبسایت شما دارای بک لینکهای باکیفیت بیشتری باشد، رتبه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل خواهد داشت.
البته باید توجه داشته باشید که تاثیر همهی بک لینکها یکسان نیست. الگوریتم گوگل به دنبال بک لینکهای کیفیت بالا و مرتبط از وبسایتهای معتبر است. بنابراین ضروری است روی ایجاد این بک لینکهای کیفیت بالا از وبسایتهای معتبر هم صنف خود تمرکز کنید.
ساختار وبسایت شما عامل مهم دیگری است که بر رتبه شما تأثیر میگذارد. الگوریتم گوگل به دنبال وبسایتهایی است که به راحتی قابل پیمایش بوده و ساختار واضحی دارند.
این بدان معنی است که وبسایت شما باید به خوبی با عناوین و زیرعنوانهای واضح سازماندهی شده باشد و ناوبری آسانی برای استفاده داشته باشد. همچنین وبسایت شما باید سازگار با موبایل باشد. زیرا اکثر افراد هنگام استفاده از اینترنت و جستجوی خواسته خود از گوشیهای هوشمند و تبلت استفاده میکنند.
بهینهسازی صفحات یکی دیگر از عوامل مهمی است که بر رتبه وبسایت در الگوریتم هسته گوگل تأثیرگذار است.
بهینهسازی درون صفحه به بهینهسازی صفحات وب به منظور رتبه بالاتر و کسب ترافیک مرتبط بیشتر در موتورهای جستجو اشاره دارد که شامل بهینهسازی متا تگها، تگ عنوان، تگهای هدر و سایر عناصر روی صفحه است تا اطمینان حاصل شود که درک وبسایت شما برای کاربران و موتورهای جستجو آسان است.
سرعت وبسایت نیز یک عامل مهم بر رتبه وبسایت در الگوریتم هسته گوگل است. الگوریتم گوگل از وبسایتهایی که به سرعت بارگیری میشوند و به راحتی قابل پیمایش هستند حمایت میکند.
شما باید سعی کنید تصاویر، ویدیوها و سایر فایلهای بزرگ وبسایت خود را طوری بهینهسازی کنید که سرعت بارگذاری آنها افزایش یابد. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که وبسایت شما بر روی یک سرور سریع و قابل اعتماد میزبانی شود.
چگونه الگوریتم هسته گوگل محتوای تکراری را مدیریت میکند؟
محتوای تکراری به محتوایی اطلاق میشود که یکسان یا بسیار شبیه به محتوای دیگری است که از قبل در اینترنت وجود دارد.
به عنوان مثال محتوایی که از وبسایت دیگری کپی و جایگذاری شده است یا محتوایی که بهطور خودکار توسط نرم افزار تولید شده است.
الگوریتم گوگل از یکسری تکنیک مختلف برای شناسایی و مدیریت محتوای تکراری استفاده میکند تا اطمینان حاصل کند که فقط مرتبطترین و با کیفیتترین محتوا در نتایج جستجو نمایش داده شود.
یکی از اولین گامهایی که الگوریتم گوگل هنگام مدیریت محتوای تکراری برمیدارد، شناسایی منبع اصلی محتوا است. این کار با بررسی تاریخ اولین انتشار محتوا و همچنین اعتبار وبسایتی که محتوا را منتشر کرده است انجام میشود. سپس الگوریتم منبع اصلی محتوا را بر هر کپی تکراری که ممکن است وجود داشته باشد ارجهیت میدهد.
تکنیک دیگری که الگوریتم گوگل برای مدیریت محتوای تکراری استفاده میکند، بررسی ساختار و قالب محتوا است. این الگوریتم ساختار و قالب محتوا را با دیگر محتوای موجود در اینترنت مقایسه میکند تا تشخیص دهد که آیا محتوای اصلی است یا تکراری. به عنوان مثال اگر یک قطعه از محتوا به همان شکلی که محتوای دیگر در اینترنت است ساختار یافته باشد، احتمال تکراری بودن آن بیشتر است.
الگوریتم گوگل علاوه بر شناسایی و حذف محتوای تکراری، از تکنیکی به نام «Canonicalization» برای کمک به مدیریت محتوای تکراری استفاده میکند.
کانونیکالسازی به فرآیند شناسایی و ادغام چندین نسخه از یک محتوا در یک نسخه متعارف گفته میشود. به کمک تگ کنونیکال اطمینان حاصل میشود که مرتبطترین و با کیفیتترین نسخهی محتوا در نتایج جستجو نمایش داده میشود و در عین حال هر گونه نسخه تکراری به وسیلهی آن حذف میشود.
گوگل همچنین از تگی به نام «noindex» برای مدیریت محتوای تکراری استفاده میکند. به کمک تگ noindex به الگوریتم گوگل فهمانده میشود که صفحه یا محتوای خاصی را ایندکس نکند. این تگ اغلب در صفحاتی استفاده میشود که ممکن است به عنوان محتوای تکراری در نظر گرفته شوند؛ مانند صفحات محصولی که با سایر صفحات محصول در اینترنت یکسان هستند.
چگونه الگوریتم هسته گوگل ارتباط یک وبسایت با یک عبارت جستجو را تعیین میکند؟
اصلیترین عاملی که باعث میشود الگوریتم متوجه شود یک عبارت جستجو و یک وبسایت با هم مرتبطاند، وجود کلمات کلیدی مشترک است.
کلمه کلیدی، کلمه یا عبارتی است که کاربر هنگام جستجوی چیزی در نوار جستجو تایپ میکند. الگوریتم هسته از این کلمات کلیدی برای تطبیق محتوای یک وبسایت با عبارت جستجو استفاده میکند که به تعیین ارتباط وبسایت کمک میکنند.
موقعیت مکانی و تاریخچه مرور کاربر یکی دیگر از عواملی است که الگوریتم هسته آن را بررسی میکند. با این کار گوگل اطمینان حاصل میکند که نتایج جستجو با نیازها و ترجیحات خاص کاربر مطابقت دارد.
برای مثال اگر کاربری در تهران باشد و «پیتزا» را جستجو کند، الگوریتم هسته نتایج را برای پیتزا فروشیها در تهران به جای پیتزا فروشیهای مکانهای دیگر نشان میدهد.
علاوه بر عوامل فوق، الگوریتم هسته عناصری مانند سرعت وبسایت، سازگاری با تلفن همراه، بک لینکها، استفاده از اسکیما مارک آپ، زمان صرف شده توسط کاربران در وبسایت و نرخ پرش را نیز به جهت تعیین ارتباط یک وبسایت با عبارت جستجو شده زیر نظر دارد.
الگوریتم هسته گوگل هر چند وقت یکبار بروز میشود؟
بروزرسانی الگوریتم هسته گوگل فرآیندی است که بهطور منظم به منظور بهبود توانایی موتور جستجو برای ارائه نتایج مرتبط و دقیق به کاربران انجام میشود.
این بروزرسانیها برای بهبود کیفیت نتایج جستجو با تنظیم الگوریتمهایی طراحی شدهاند که نحوه رتبهبندی و نمایش وبسایتها را تعیین میکنند.
تعداد دقیق بروزرسانیهای الگوریتم هسته گوگل هنوز توسط این شرکت بهطور عمومی فاش نشده است.
با این حال بهطور گسترده اعتقاد بر این است که بروزرسانیها هر ۳ ماه یکبار انجام میشود. برخی از این بروزرسانیها که جزئی هستند؛چند بار در ماه اتفاق میافتد.
حال فکر میکنید دلیل این بروزرسانیها چیست؟
یکی از دلایل بروزرسانیهای مکرر این است که گوگل دائماً در حال تلاش برای بهبود الگوریتمهای خود و نحوه رتبهبندی وبسایتها است.
این شرکت دائما در حال تجزیه و تحلیل دادهها و رفتار کاربران است تا بفهمد مردم چگونه از موتور جستجو استفاده میکنند و به دنبال چه چیزی هستند. بر اساس این اطلاعات، شرکت میتواند تنظیماتی را برای بهبود نتایج جستجو در الگوریتمها انجام دهد.
دلیل دیگر بروزرسانیهای مکرر این است که اینترنت دائماً در حال تغییر است. وبسایتهای جدید دائماً در حال ایجاد هستند و وب سایتهای موجود بهطور منظم بروز شده و تغییر میکنند. بروزرسانیها همچنین برای همگام شدن با تاکتیکهای در حال تکامل اسپمرها که همیشه به دنبال راههایی برای دستکاری نتایج جستجو هستند، ضروری هستند.
بروزرسانی الگوریتم اصلی گوگل میتواند تاثیر قابل توجهی بر نتایج جستجو داشته باشد و بر رتبه وبسایتها و دیده شدن برخی از صفحات تأثیر بگذارند.
به عنوان مثال اگر مشخص شود که یک وبسایت در حال استفاده از تاکتیکهای دستکاری کننده است، ممکن است جریمه شود و رتبهی خود را در نتایج جستجو از دست بدهد.
چگونه وبسایتها میتوانند برای الگوریتم هسته گوگل بهینه شوند؟
در یک تعریف ساده، به فرآیند ایجاد تغییرات در وبسایت به منظور بهبود دید آن در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) بهینهسازی وبسایت گفته میشود. با درک عوامل موثر بر رتبه وبسایت و ایجاد تغییرات در آن میتوانید شانس خود را برای کسب رتبههای بالاتر در SERP افزایش دهید.
یکی از مهمترین عوامل بهینهسازی برای الگوریتم هسته گوگل، افزایش کیفیت محتوا است و شما باید بر ایجاد محتوای کیفیت بالا و پوششدهندهی اهداف مخاطبان تمرکز کنید.
یکی دیگر از عوامل کلیدی در بهینهسازی الگوریتم هسته، سئو تکنیکال است که به عناصر پشت صحنه وبسایت شما مربوط است. این عناصر میتوانند بر رتبهبندی موتور جستجوی شما تأثیر بگذارند. برخی از مهمترین عناصر فنی سئو عبارت هستند از:
- ساختار وبسایت: باید سعی کنید وبسایت خود را طوری سازماندهی کنید که به راحتی قابل پیمایش باشد و URLها به درستی ساختاریافته شوند.
- سازگاری با موبایل: در الگوریتم هسته گوگل الویت با وبسایتهای سازگار با موبایل است و شما باید اطمینان حاصل کنید که یک وبسایت شما واکنشگرا و مناسب برای اجرا در دستگاههای تلفن همراه دارید.
- سرعت صفحه: یکی دیگر از عواملی که باعث میشود گوگل وبسایت شما نسبت به دیگر صفحهها ترجیح دهد، سرعت صفحه است. همواره سرعت صفحه خود را تست کنید و هر جا نیاز به تغییرات بود برای بهبود سرعت، آن را اعمال کنید.
- HTTPS: الگوریتم هسته گوگل وبسایتهایی که از رمزگذاری HTTPS استفاده میکنند را نیز در اولویت خود قرار میدهد.
- متا تگها و توضیحات: این تگها اطلاعاتی در مورد محتوای وبسایت شما در اختیار موتورهای جستجو قرار میدهند و شما باید سعی کنید آنها را دقیق و مرتبط با محتوای خود وارد کنید.
- لینک بیلدینگ: یکی دیگر از عوامل مهم در بهینهسازی برای الگوریتم هسته، لینک بیلدینگ است. این الگوریتم از لینکها برای تعیین دامین اتوریتی استفاده میکند.
چگونه الگوریتم هسته گوگل با تاکتیکهای سئوی اسپم و کلاه سیاه مقابله میکند؟
یکی از مولفههای کلیدی الگوریتم هسته، توانایی تشخیص و جریمه کردن تاکتیکهای سئوی اسپم و کلاه سیاه است. این تاکتیکها معمولاً توسط برخی وبسایتها برای ارتقای مصنوعی رتبه و کسب مزیت ناعادلانه نسبت به رقبای خود استفاده میشود.
هرزنامه یا محتوای اسپم به هرگونه محتوا یا لینکی اشاره دارد که نامربوط، بی کیفیت یا گمراه کننده است. الگوریتم با مشاهدهی محتوای کپی شده از منابع دیگر، پر شده از کلمات کلیدی و متن یا لینکهای پنهان آن را اسپم شناخته و سعی میکند وبسایت استفاده کننده از این تکنیکها را با جریمهای مثل کاهش رتبه تنبیه کند.
تاکتیکهای سئو کلاه سیاه نیز به هر روشی اشاره دارد که برای دستکاری رتبهبندی موتورهای جستجو و اغلب با بهره برداری از حفرههای موجود در الگوریتم استفاده میشود. این تاکتیکها میتواند شامل مزارع لینک، پنهانسازی و استفاده از نرمافزارهای خودکار برای تولید بک لینک باشد. الگوریتم گوگل برای شناسایی و جریمه کردن وبسایتی که از این تکنیکها استفاده میکند، طراحی شده است.
برای شناسایی تاکتیکهای سئوی اسپم و کلاه سیاه، الگوریتم گوگل از ترکیبی از تکنیکهای خودکار و دستی استفاده میکند. این الگوریتم از راهنمای وب مستر که مجموعهای از قوانین و دستورالعملها است استفاده میکند تا وبسایتهایی را که این دستورالعملها را نقض میکنند شناسایی و جریمه کند.
این قوانین شامل دستورالعملهایی در مورد ایجاد محتوای کیفیت بالا، ایجاد لینکهای طبیعی و اجتناب از تکنیکهای دستکاری است.
تاثیر الگوریتم هسته گوگل در سئو موبایل
سئو موبایل یکی از جنبههای مهم طراحی وبسایت و سئو است؛ زیرا اکثر افراد از دستگاههای تلفن همراه خود برای دسترسی به اینترنت استفاده میکنند. الگوریتم هسته گوگل که مسئول رتبهبندی وبسایتها بر اساس ارتباط آنها با یک عبارت جستجو است، برای بهینهسازی موبایل طراحی شده است.
الگوریتم هسته گوگل از شاخص موبایل فرندلی استفاده میکند؛ این بدان معنی است که اگر یک وبسایت نسخه سازگار با موبایل نداشته باشد ممکن است در نتایج جستجوی تلفن همراه رتبه خوبی نیز نداشته باشد.
اندازه و چیدمان محتوای وبسایت نیز از عوامل مهم در بهینهسازی موبایل است. الگوریتم هسته گوگل به دنبال وبسایتهای دارای طرحبندی تمیز، ساده و متنی میگردد که به راحتی روی صفحه نمایش کوچک قابل خواندن باشد. استفاده از فونتهای بزرگ، فضای سفید و تصاویری که اندازه مناسبی برای دستگاه تلفن همراه دارند همگی از عوامل مهم در بهینهسازی برای موبایل هستند.
از دیگر عوامل تاثیرگذار دیگر میتوانم به طراحی واکنشگرا اشاره کنم. الگوریتم هسته گوگل از وبسایتهایی استفاده میکند که از طراحی واکنشگرا استفاده میکنند. طراحی واکنشگرا بهطور خودکار باعث میشود اندازهی صفحه وب متناسب با صفحه نمایش شود. این تکنیک باعث میشود که وبسایت برای پیمایش و خواندن در هر دستگاهی چه رایانه رومیزی و چه تبلت یا تلفن هوشمند آسان باشد.
سهولت ناوبری در دستگاه تلفن همراه نیز برای بهینهسازی موبایل مهم است. الگوریتم هسته گوگل به دنبال وبسایتهایی است که دارای منوی ناوبری ساده و شهودی با لینکهایی که به راحتی میتوان روی یک صفحه کوچک کلیک کرد، هستند. استفاده از منوهای کشویی و لینکهایی که در تبهای جدید باز میشوند نیز از عوامل مهم دیگر در بهینهسازی موبایل هستند.
علاوه بر این جنبههای فنی بهینهسازی موبایل که گفته شد، باید بر ایجاد محتوای کیفیت بالا که برای کاربران تلفن همراه مرتبط و مفید است، تمرکز کنید. باید سعی کنید محتواهای کوتاه و مختصر که به راحتی بر روی یک صفحه نمایش کوچک قابل خواندن است و تصاویر و ویدیوهایی که برای دستگاههای تلفن همراه بهینه شدهاند استفاده کنید.
چگونه الگوریتم هسته گوگل با وبسایتها و زبانهای بین المللی برخورد میکند؟
الگوریتم گوگل قادر است زبان وبسایت را تشخیص دهد و فقط وبسایت را در نتایج جستجو برای کاربرانی که به آن زبان جستجو میکنند نشان میدهد. به عنوان مثال اگر یک وبسایت به زبان فرانسوی باشد فقط در نتایج جستجو برای کاربرانی که به زبان فرانسوی جستجو میکنند نشان داده میشود.
یکی دیگر از فاکتورهای مهم در وب سایتهای بین المللی، موقعیت وبسایت است. الگوریتم گوگل قادر است مکان وبسایت را تشخیص دهد و فقط وبسایت را در نتایج جستجوی کاربرانی که در آن مکان جستجو میکنند نشان دهد. به عنوان مثال اگر یک وبسایت در هلند واقع شده باشد فقط در نتایج جستجوی لوکال برای کاربرانی که در هلند جستجو میکنند نشان داده میشود.
علاوه بر زبان و مکان، الگوریتم گوگل از عوامل دیگری که ممکن است به وبسایتهای بین المللی مربوط باشد نیز استفاده میکند. به عنوان مثال الگوریتم ممکن است ارز مورد استفاده در وبسایت، منطقه زمانی و مخاطبان هدف وبسایت را نیز در نظر بگیرد. همه این عوامل در تعیین ارتباط و دقت وبسایت برای کاربران در کشورها و زبانهای مختلف نقش دارد.
برای بهینهسازی بیشتر وبسایتهای بینالمللی گوگل ابزاری به نام International Targeting ارائه میدهد که به وبمسترها اجازه میدهد تا مشخص کنند وبسایتشان در کدام زبانها در دسترس باشد، در کدام کشورها به نمایش درآید و کدام URL نسخه ترجیحی برای یک کشور یا زبان خاص باشد. با استفاده از این ابزار، صاحبان وبسایت میتوانند اطمینان حاصل کنند که وبسایت آنها در نتایج جستجو برای کاربرانی که به زبان و مکان مورد نظر وبسایت جستجو میکنند نشان داده میشود.
الگوریتم هسته گوگل از یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی برای درک و رتبهبندی محتوا به زبانهای مختلف استفاده میکند. این الگوریتم از پردازش زبان طبیعی (NLP) برای درک معنای محتوا حتی اگر به زبان دیگری باشد استفاده میکند. همچنین الگوریتم هسته به گوگل اجازه میدهد تا محتوا را به زبانهای مختلف بهطور دقیق رتبهبندی کند و نتایج مرتبط را به کاربرانی که به زبانهای مختلف جستجو میکنند ارائه دهد.